הסכם שלום

charmedmen

New member
הסכם שלום../images/Emo104.gif

בוא נגמור עם הריבים ונתחיל דף חדש ומי שבעד זה שיעשה

charmedmen

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

Charmed Gal

New member
שוב אני כותב...

רציתי להפסיק לריב עם כולם! לשכוח מעניים הדוליז... לפתוח שירשור אחד בדיוק ולפתוח חדש רק שהקודם לא קופץ יותר אבל לין מתעקשת להמשיך את הריב... אז אני "עוזב" את הפורום אני נשאר רק למשחקים(היכשפות ומשחק התפקידים) וזהו.

Tai Lyn

New member
אתה לא עוזב את הפורום!

כל מה שנשאר ממנו זה היכשפות ומשחק התפקידים אז טכנית אתה פה

Charmed Gal

New member
אוקיי אז אני נשאר

במשחקים! גם אם זה כל הפורום! ואולי אני אגיב גם לדברים של אופל...

ארר, סתם שאלה...

למה רק לדברים של אופל? כאילו... אופל לא היחידה שפותחת טופיקים ודברים, אז למה רק לדברים שלה?

Woogyman

New member
גל, לתשומת ליבך.

תשים לב שרוב ההודעות שלך לאנשים זה "אני רוצה לפתוח דף חדש, אבל מישהו לא רוצה". חשבת פעם שאולי הבעיה אצלך? רק כדאי שתחשוב, אתה אפילו לא חייב להגיב על זה. דבר שני - אם בא לך לעזוב, תעזוב. אם בא לך להגיד שאתה עוזב ולהישאר למשחקים ולהגיב לטופיקים של אופל (שזה כאילו לא עזבת...), גם בסדר.

p3

New member
../images/Emo181.gif

אני אולי לא השתתפתי באף אחד מהריבים, אבל לפי דעתי הם פשוט הורסים ת´פורום. זה הדבר הראשון שמי שבא לכאן ורוצה לדבר על מכושפות רואה, וזה פשוט מוציא לו ת´חשק. חבל. מאוד.
אז יש לי בקשה- אם יש בין שני אנשים בפורום בעיה, פשוט קחו את זה למקום אחר (איציק, מסרים, שוק הכרמל) לפני שזה יתחיל להיות מלוכלך, ותחסכו מהפורום את כל מה שהריבים הפנימיים עושים לו. לדוגמא- רועי והוגו. אין סיבה שתגיבו על הודעות טופיקיות של האחרבקללות והעלבות.

Woogyman

New member
הבעיה עם הריבים זה שכל הודעה

אוף טופיקית, מגיעה איכשהוא לריב. כל הודעה שמכילה הערה הכי קטנה, מתפתחת למלחמת עולם. וזה חבל. כי בפורום מגובש, יש בדרך כלל הודעות אוף טופיקיות נחמדות.

Charmed Gal

New member
תגובה שלי..(בלי ריבים)...

חחח זה דיי מצחיק שאמרתי שרק אופל פותחת טופיקים טמרתם לי לא נכון אבל אמרתם שאם אני רק משחק ומגיב לאופל זה כאילו אני לא עוזב בכלל.. אבל לא משנה בקיצור, סם רק לא הבנתי אם אתה אומר שזה נחמד הודעות אוף-טופיק אז למה כל הריב על הדולי (ואני לא רוצה שהריב ישתחדש עכשיו)! ודרך אגב סם שאמרתי ש"שמישהו לא רוצה" זה היה בגלל המצב שהיה פה אתמול בלילה אבל אני לא רוצה להכנס לזה שוב!!! זה נגמר!

p3

New member
אר... גל....../images/Emo19.gif

למה הכללות למה? מישהו אחד אמר שזה לא נכון, מישהו אחד אמר את הדבר השני, אז למה לעזאזל אתם?! לא הבנתי על איזה "אתם" אתה בדיוק מדבר, וזה לא הוגן איך שאתה מסתכל על המצב... חוץ מזה, אתה באמת מגזים בעניין אופל. יש לה אולי חלק בפורום, אבל היא לא כולו, וזה שאתה כל הזמן מתלונן שהיא היחידה שמחזיקה ת הפורום ושהוא לא שווה כלום בלעדיה ממש לא עוזר. וההודעה הזאת בכלל לא הייתי תוקפנית, אז נא להשיב בהתאם. :)

Charmed Gal

New member
יותם...

אני לא אעשה יותרק הכללות... זה מתוך הרגל לומר "אתם"... ואני לא חשב שאופל היחידה שמחזיקה את הפורום כי עובדה שאני פה שאופלצ לא פה, אבל שנינו יודעים שהיא פותחת הרבה יותר טופיקים מאחרים... וכבר הפסקנו לריב אז אל תכתוב לי בבקשה "ההודעה הזאת בכלל לא הייתי תוקפנית, אז נא להשיב בהתאם" כמו ילד קטן אוקיי?(וזה לא בטון של ריב!)

charmedmen

New member
אוקי הכול יותר רגוע עכשיו וזה טוב

אז זה ההזדמנות שלי לבקש מהוגו סליחה (על מה אני לא יודע). אז הוגו אתה סולח לי?

Charmed Gal

New member
יש לי שאלה לין...

אז מותר בסוף לפתוח שירשור דוליז אחד חדש כל פעם שהישן מפסיק לקפוץ??? כי אני עובד על דוליז של הפרומו מעונה 5 ברגע זה...

As I Am

New member
.... ../images/Emo103.gif

מותר לשים דוליז, בשרשורי תמונות, כתמונות בלבד. כלומר, אין מקום לביקורות על בניית הדוליז, מקומן בפורום דוליז. אם אתה רוצה שהדוליז שלך יהיו בגלרייה, פרסם אותם בשרשורי התמונות.

Charmed Gal

New member
מי שרוצה יכול לתת ביקורת???

ושמתי דולי חדשה של הולי בפורום דוליז חלקכם (בלי הכללות יותם!) אמרתם שתלכו להגיב שמהב אז מי שיכול שיגיב בבקשה!

As I Am

New member
אין בשביל מה. ../images/Emo103.gif

יש פורום דוליז, שיפרסם את הביקורות שם... אחרת ראינו למה זה מתפתח, שרשור שלם שעוסק בדוליז.

גל...../images/Emo181.gif

תקשיב. הודעות אוף-טופיק זה בסדר, כשזה בא הודעה חד פעמים, או אולי שתיים, אפילו שלוש על אותו נושא. אבל כשזה בא באופן קבוע?? זה פשוט דבר שלא שייך לפורום, וזה לא צריך להיות קבוע! זה הכל! אל תענה. נוו ריב.

למעלה