הסכם שלום בע"מ

dory30

Well-known member

בית המשפט לעניינים דחופים בקהיר הוציא זימון לדיון ב-19 בדצמבר לשחקן המצרי מוחמד רמדאן, שהצטלם עם הזמר עומר אדם. הדיון יהיה הראשון בסדרת הדיונים נגד השחקן. הוא מואשם "בפגיעה בעם המצרי בכך שפרסם תמונה שלו עם מפורסם ישראלי ברשתות החברתיות".

דיברגנט חדש

Well-known member
בית המשפט לעניינים דחופים בקהיר הוציא זימון לדיון ב-19 בדצמבר לשחקן המצרי מוחמד רמדאן, שהצטלם עם הזמר עומר אדם. הדיון יהיה הראשון בסדרת הדיונים נגד השחקן. הוא מואשם "בפגיעה בעם המצרי בכך שפרסם תמונה שלו עם מפורסם ישראלי ברשתות החברתיות".
העיקר שנתת להם את כל סיני, שטח שבגודל כל המדינה

dory30

Well-known member
העיקר שנתת להם את כל סיני, שטח שבגודל כל המדינה
נתתי? הייתי בן מינוס שתיים וכל המשפחה שלי הייתה במרכז וימינה. היום ההורים שלי שמאלה ממני.

dory30

Well-known member
האם, לפחות, הבנת מכך שהשלום של נתניהו, שלא נתן שום שטח, חזק יותר מכל שלום שניתן ע"י שטח מארצנו?
בוא נגיד זאת כך - הדבר היחיד הטוב שיוצא מפרץ השלום של נתניהו, זה שהוא בודד את הפלסטינים ודחק אותם לפינה. לכן הם חידשו את המו"מ, בלי קשר לבחירה הצפויה של ביידן.

דיברגנט חדש

Well-known member
בוא נגיד זאת כך - הדבר היחיד הטוב שיוצא מפרץ השלום של נתניהו, זה שהוא בודד את הפלסטינים ודחק אותם לפינה. לכן הם חידשו את המו"מ, בלי קשר לבחירה הצפויה של ביידן.

עונת המחטפים בעיצומה

בתקופה שנותרה לממשלו מנסה טראמפ למנוע את ביטול הסנקציות על איראן אחרי שיעזוב את הבית הלבן ולהרתיע את טהרן מפני פרובוקציות גרעיניות והשתלטות על עיראק. במקביל, הוא מעניק לנתניהו הטבות שישרתו אותו במקרה שיחליט לרוץ שוב לנשיאות ב-2024​

רון בן ישי
פורסם: 23.11.20 , 19:15

דמדומי ממשלו של דונלד טראמפ והכאוס הפוליטי בארה"ב מנהלים כעת את המזרח התיכון, וזה יימשך כנראה גם אחרי שטראמפ יעזוב את הבית הלבן ב-20 בינואר 2021. רוב השחקנים האזוריים הגדולים, כולל ארה"ב עצמה, מנצלים את הסיטואציה בוושינגטון כדי לקדם את האינטרסים האסטרטגיים שלהם, לשפר עמדות לקראת ממשלו של ג'ו ביידן וגם כדי למזער את הסיכונים מחילופי משמרות בבית הלבן.

למעלה