העיקר שנתת להם את כל סיני, שטח שבגודל כל המדינהבית המשפט לעניינים דחופים בקהיר הוציא זימון לדיון ב-19 בדצמבר לשחקן המצרי מוחמד רמדאן, שהצטלם עם הזמר עומר אדם. הדיון יהיה הראשון בסדרת הדיונים נגד השחקן. הוא מואשם "בפגיעה בעם המצרי בכך שפרסם תמונה שלו עם מפורסם ישראלי ברשתות החברתיות".
נתתי? הייתי בן מינוס שתיים וכל המשפחה שלי הייתה במרכז וימינה. היום ההורים שלי שמאלה ממני.העיקר שנתת להם את כל סיני, שטח שבגודל כל המדינה
האם, לפחות, הבנת מכך שהשלום של נתניהו, שלא נתן שום שטח, חזק יותר מכל שלום שניתן ע"י שטח מארצנו?נתתי? הייתי בן מינוס שתיים וכל המשפחה שלי הייתה במרכז וימינה. היום ההורים שלי שמאלה ממני.
בוא נגיד זאת כך - הדבר היחיד הטוב שיוצא מפרץ השלום של נתניהו, זה שהוא בודד את הפלסטינים ודחק אותם לפינה. לכן הם חידשו את המו"מ, בלי קשר לבחירה הצפויה של ביידן.האם, לפחות, הבנת מכך שהשלום של נתניהו, שלא נתן שום שטח, חזק יותר מכל שלום שניתן ע"י שטח מארצנו?
בוא נגיד זאת כך - הדבר היחיד הטוב שיוצא מפרץ השלום של נתניהו, זה שהוא בודד את הפלסטינים ודחק אותם לפינה. לכן הם חידשו את המו"מ, בלי קשר לבחירה הצפויה של ביידן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.