הסכם ממון

מצב
הנושא נעול.

רפאלה4

New member
הסכם ממון

הסכם ממון
שלום לכולם , אני מקווה שתוכלו לת לי עצה במהירות על השאלה שלי בנושא הסכם ממון. אני עומדת להינשא וחברי עומד על כך שיהיה הסכם ממון לפני שנמשיך להתקדם הלאה. מעבר לעובדה שהדבר מאוד פוגע בי כי הוא חושף חוסר אמון בי "בזמן שלום" החלו להתעורר בי מספר שאלות ופחדים: 1. מאחר והסכום של חברי מיועד לקנות דירה יעד את הכסף. מפחיד אותי שאני אמצא את עצמי חס וחלילה בעתיד ללא קורת גג. משום שאין משכנתא או סכום כסף קבוע וגבוה מספיק שמופרש לשם כך ועיקר הכסף יהיה נזיל. 2. המשכורת שלי בנויה מבסיס נמוך מאוד ותוספות שאין עליהם הפרשה לפנסיה. במידה ונאחד את כל החשבונות אני עלולה להיות ללא חסכונות בעתיד. 3. מה עתידם של הילדים לאור קיומו של הסכם ממון ? אני מאוד מקווה שתתנו לי תשובה מהירה במידה הקיים למשהו לינק לטופס של הסכם ממון אני אשמח לראות אם משהו מכיר עו"ד שניתן להתיעץ עימו? תודה שוב

תשובה

הסכם ממון
שלום לכולם , אני מקווה שתוכלו לת לי עצה במהירות על השאלה שלי בנושא הסכם ממון. אני עומדת להינשא וחברי עומד על כך שיהיה הסכם ממון לפני שנמשיך להתקדם הלאה. מעבר לעובדה שהדבר מאוד פוגע בי כי הוא חושף חוסר אמון בי "בזמן שלום" החלו להתעורר בי מספר שאלות ופחדים: 1. מאחר והסכום של חברי מיועד לקנות דירה יעד את הכסף. מפחיד אותי שאני אמצא את עצמי חס וחלילה בעתיד ללא קורת גג. משום שאין משכנתא או סכום כסף קבוע וגבוה מספיק שמופרש לשם כך ועיקר הכסף יהיה נזיל. 2. המשכורת שלי בנויה מבסיס נמוך מאוד ותוספות שאין עליהם הפרשה לפנסיה. במידה ונאחד את כל החשבונות אני עלולה להיות ללא חסכונות בעתיד. 3. מה עתידם של הילדים לאור קיומו של הסכם ממון ? אני מאוד מקווה שתתנו לי תשובה מהירה במידה הקיים למשהו לינק לטופס של הסכם ממון אני אשמח לראות אם משהו מכיר עו"ד שניתן להתיעץ עימו? תודה שוב
תשובה
הסכם ממון הוא דבר טוב ואין לפחד ממנו. את צריכה לעמוד על תנאים שיגנו עליך במקרה של פירוד. חשוב לפנות ליעוץ פרטי. יש אתרים בהם יש רשימת עורכי דין מומלצים. לדוגמא- אתר הורות שווה שלינק מצ"ב.

כאשר יש פער כלכלי בין הצדדים

הסכם ממון
כאשר יש פער כלכלי בין הצדדים
הסכם הממון הוא בסיס טוב לאמון. סרובך לחתום על הסכם ממון "מדליק נורה אדומה" שמא יש לך כוונות לטעון לבעלות משותפת לגבי נכסים שבעלך לעתיד מביא לנישואין (הדירה למשל). מומלץ לך להתיעץ עם עו"ד על מנת שתביני הן את משמעות חתימתך והן כדי לקבל יעוץ פרטני. יעוץ כזה יאפשר לך להכניס להסכם סעיפים שיבטיחו את צרכייך בעתיד. לגבי המלצה על עורך דין, מומלץ לך לנסות לברר ולקבל המלצות מחברים, מכרים וכד'. כמו כן תוכלי לפנות במסר לעורכי דין בפורום, למשל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה