הסכם מזונות

• פותח הנושא ty30
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ty30

New member
הסכם מזונות ../images/Emo53.gif

הסכם מזונות

אני עומדת בפני גירושין. בעלי מציע לי 2000 ש"ח מזונות (עבור ילד אחד בן 4) ואת רוב הרהוט בבית ... למעט הבית עצמו שימכר ונכסה את המשכנתא (יש סיכוי שנשאר עוד בחוב). האם עלי לקבל את הצעתו? האם זו הצעה שמקובלת? (אני משתכרת פחות מ3000 נטו) תודה ילי

תשובה

הסכם מזונות

אני עומדת בפני גירושין. בעלי מציע לי 2000 ש"ח מזונות (עבור ילד אחד בן 4) ואת רוב הרהוט בבית ... למעט הבית עצמו שימכר ונכסה את המשכנתא (יש סיכוי שנשאר עוד בחוב). האם עלי לקבל את הצעתו? האם זו הצעה שמקובלת? (אני משתכרת פחות מ3000 נטו) תודה ילי
תשובה
סך של 2000 ש"ח נשמע סביר, אך לא ניתן לענות מבלי לקבל נתונים על צרכי הילד (מדור, גן וכו') ועל גובה הכנסת האב.

ty30

New member
תשובה

תשובה
סך של 2000 ש"ח נשמע סביר, אך לא ניתן לענות מבלי לקבל נתונים על צרכי הילד (מדור, גן וכו') ועל גובה הכנסת האב.
תשובה
בעלי משתכר כ8000 ש"ח נטו. הילד עובר לגן חובה שבעירנו נהוג יום לימודים ארוך כלומר יש תשלום חד שנתי. הילד ילך לחוג ושאר הצרכים הם רגילים. תודה על תשובתך

ty30

New member
לא הבנתי?

ויש תשלום שכ"ד?
לא הבנתי?
ה2000 ש"ח שהוא מציע כדמי מזונות כוללים את עניין המידור. כיום אנחנו גרים בבית משותף שלנו עם משכנתא של 2500 ש"ח. הוא הציע למכור את הדירה ולהתחלק חצי חצי (סביר להניח שנשאר עם חוב כי הדירה שלנו לא שווה את עלות החוב לבנק) אני הצעתי במקום דמי מזונות להשאר לגור בדירה עד שהילד יגיע לגיל 21 ואז הבית יעבור על שמו ואני אצא מהבית (יש לי לאן לצאת). במידה ואכיר מישהו אעבור לגור איתו ואקח את דמי השכירות (כי הם שווים את דמי המזונות). כל זה ע"מ לחסוך לילד עוגמת נפש של לעבור מבית לבית במשך השנים. והכי חשוב לפחות שישאר עם נכס בידים. האם ההצעה שלי הגיונית או מראש לוותר על רעיון כזה? בעלי פוחד שאני אקח לעצמי את הדירה בסופו של דבר, הבהרתי לו שזה יהיה כתוב בחוזה שבגיל 21 אני יוצאת. שוב תודה

מצב
הנושא נעול.
למעלה