הסכם חתום כבר...

LILACHMO

New member
הסכם חתום כבר...

שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור ולענות לי בעניין הנ"ל: אני ובעלי במשך ארבע שנים בעליות וירידות כיום פרודים וברגע של עצבים וכעס הלכנו לעו"ד הכנו הסכם שהיום נראה לי מוטעה. לפני הפרידה מכרנו את הבית ובהסכם אני לקחתי את יתרת הכסף אחרי כיסוי חובות ומשכנתא, אני וויתרתי על קרן השתלמות ופנסיה ההסכם חתום בביה"מ, אחרי חתימת ההסכם חזרנו שוב להיות יחד למשך 5 חודשים ושוב פרידה הפעם זה סופי. אני מבינה מעורכת הדין (שנראית לי ממש לא אובייקטיבית) שאין לשנות הסכם זה (בלתי אפשרי) עכשיו גם מבחינת משכנתא התנאים שלי הרבה יותר טובים לולא ויתרתי על החלק הכספי ולוקחת אותו בשלב יותר מאוחר בפנסיה ובעוד שנתיים שתפתח קרן השתלמות. האם ישנה אפשרות להגיש תביעות נוספות? מלבד גובה המזונות שזה ברור לי שכן. האם אפשר לשנות הסכםזה על מנת שיהיו לי זכויות לקחת פנסיה בתנאים טובים הרבה יותר טובים (זה הצ'אנס שלי לתת לילדי קורת גג ולא שכירות כל הזמן) אלפי תודות.

אלפי גיחוכים....

קיבלת את החלק שלך ועכשיו במעטה של "טובת הילדים" את רוצה לרדוף את מה שיש לו מכוח ההסכם שאת כן לקחת את הכסף... התהיי מוכנה לתתלו חצי ממה שלקחת??? אוי ברוך בגלל כמוך יש מלחמות

LILACHMO

New member
לא יפה...

אם היית קורא בין השורות היית מבין שכן בשביל לקבל תנאים טובים יותר במשכנתא הייתי מוכנה לוותר, ואכן הדאגה היא רק לילדים.

ילוטייל

New member
הסכם חתום..?? עם פלומבה??

לדעתי יכול להיות שינוי רק בנסיבות מיוחדות בהסכמת כולם. תשאלי למעלה את נקלעת למטרה.

אם הדאגה היא רק לילדים

אז או שתמצאי מקור הכנסה טוב קרי עבודה או שתשתפי את האקס בהגיגי ליבך אבל למען השם צאו כבר מהמחתרת המילחמתית הנשית הזו שאת עוד מחפשת כאן חיזוקים מכל מיני שכמותך חבל תובת הילדים תצמח רק ואך ורק משלום והבנה אמתית בינך לבין האקס כל דרך אחרת תפגע בילדים וזה לא משנה אם יהיה להם כסף או לא אלה מה שמשנה זה רק עם יהיה להם אהבה או לא ובמלחמות אין אהבה הגמד

LILACHMO

New member
הצילו....

שאלתי שאלות קיויתי לתשובות ענייניות ולא להערות קטנוניות. אני לא רוצה מלחמות, ומה אתם יודעים בכלל על המלחמות שלי!? אני עובדת זה מספיק? לקיים שני ילדים ועוד לחלום לקנות להם בית משלהם? חמודים אתם אחלה אחלה!!!!!!!!!!!!!!!

אם היית באה לפני כן

והיית שואלת הייתי נותן לך תרגיל לעשות שכולכם הייתם יוצאים מורווחים אבל עכשיו בעצם שאלת...איך את יכולה לדפוק אותו עוד!!! בטוח שתמצאי כאלה שיעזרו לך...

LILACHMO

New member
טלה?

טלה? זה השם שמתאים לך? אתה בטוח? איפה בדיוק קראת או ראית שאני רוצה לדפוק אותו "עוד יותר", למה דפקתי אותו? במה? אולי תספר לי על זה שגם אני ידע כי אני ממש לא מרגישה כך. טוב נו מילא אי אפשר לשפוט אותך, אתה בטח מדבר ממקום מאוד כואב, אני מצטערת בשבילך "טלה חמוד".

את טועה בגדול

עשית איתו הסכם..לקחת את הכסף... ועכשיו את רוצה לקחת ממנו את השאר... תחת מטרייה יפה וחביבה אבל האמת שזו רק מטריה

LILACHMO

New member
מה עניינים ? הכל בסדר ?

מה אתה רציני? אתה משתעמם? כך החלטת שאני רוצה לקחת הכל וזהו, אתה מכיר אותי טוב גם את הנפשות הפועלות, נכון? שאלתי שאלות חיפשתי תשובות פורמליות לחלוטין ואתה כל הזמן יורד עלי, צא מזה כבר וקח את התסכולים שלך למקום אחר, תודה!

ילוטייל

New member
ברצינות. הסכם חתום שיש לו אישור בימ

ש הוא הסכם שקשה לפתוח מחדש. תבדקי עם היועצת כאן. שוב, בהצלחה ואל תקשיבי למקטרגים. כל אחד והסיבות שלו. אבל תשאירי לו משו לגרעינים כמו עכשיו שיש הפועל נגד ביתר. שיהיה לו קצת נחת רוח.

ילוטייל

זה לא קיטרוג אבל אומרת במפורש שאת הכסף שחילקו אז לקחה את שלה... ועכשיו רוצה משלו ממה שהסכימו שנשאר אצלו!!! היא יכלה להתחרט עד לרגע חתימת ההסכם אבל לא עשתה זאת ועכשיו שהיא כבר קיבלה את שלה רוצה עוד... אבל מבין שיש כותבים מסוימים שיגידו הכול כדי למצוא חן בעיני נשים.... 12 נקודות...

Mastul4u

New member
לא צריך מתרגשת......

ברגע שהוצאת שאלתך לרשות הרבים תקבלי תשובות מתשובות שונות, קחי מהן מה שמתאים לך ומהשאר תתעלמי....... לאנשים שונים ראיה שונה ומה שרואים מהצפון לא רואים מהדרום.....

בן הקשת

New member
ממליץ לך בחום...

להפנים ולהבין, שעבור העתיד של ילדייך, ישנם דברים פי מיליון חשובים יותר, מלהצליח לקנות עבורם דירה או בית. אני גר בשכירות כבר עשרות שנים ולא קרה לי כלום, נשבע לך. יותר חשוב שתהיי שלווה ושלמה עם עצמך, שתחיי חיים נטולי מלחמות קטנוניות, כי כך תהיי עבורם הרבה יותר אמא. תהיי פנוייה יותר לגדל אותם באהבה ובתשומת לב. אין אפס, אם את מפנה את האנרגיות שלך לכיוונים לא נכונים, היא לא יכולה להיות מופנה לכיוונים חיוביים, ואל תשלי את עצמך שאת מסוגלת להפריד. כולנו אנושיים ובעלי מגבלות אנושיות טבעיות. את דואגת לעניין הכלכלי הזה. ואם החלק של גרושך יהיה גדול יותר, ובבוא היום הוא יהיה זה שיעזור לילדים? אז מה? העיקר שמישהו יעזור. וככל שתילחמי בו יותר, ותנסי לקחת ממנו יותר, רק תיצרי בו התנגדויות ושנאה, שיבואו בסופו של דבר על חשבון הילדים!!! לא רק בעת רכישת דירה כשיגדלו, אלא עכשיו - כל יום ויום!!!!! את מוכנה לשלם את המחיר??????? אני מאמין שאת באמת ובתמים חושבת על טובת הילדים, אבל אני מאמין גם, שדרך החשיבה שלך שגוייה. קחי לך את הזמן. תירגעי, תבחני איך את מסתדרת במצב הכלכלי החדש, ותמיד ישנן דרכים להסתדר אם רוצים. תשקיעי את זמנך ואת מרצך באהבה, והאמיני לי שילדייך ייצאו נשכרים מכך הרבה הרבה יותר, מאשר אם תחיי רגוזה, נרגנת, עם תחושת קיפוח, ולא תהיי פנוייה אליהם רגשית. אלפי בבקשות.

חושבת

שחתמת על הסכם..ויש לכבדו. לגבי מזונות לילדים יש תמיד אפשרות לשנות לפי המצב..להקטנה או להגדלה.. אף פעם התיק הזה באמת לא סגור. וכמו בן הקשת עדיף הכל בנועם. עדיף לטובת הילדים.

LILACHMO

New member
תודה ../images/Emo39.gif

קראתי בהנאה רבה את הכתוב ומיותר לציין שישנם דרכים רבות לתקשר ולהעביר מסרים אחד לשני והדרך שלך בהחלט נוגעת ובמצב אחר הייתה גם משכנעת, רק שאותי לא צריך לשכנע שמלחמות זה דבר מיותר שאהבה זה הדבר החשוב ביותר לילדי. (מה גם שעייפתי ממלחמות מסוג אחר) יכול להיות שבפנייתי הראשונה לא הבהרתי נכון את הבעיה העיקרית שהיא החוסר ידיעה שלי שבהסכם שבו לקחתי את מרבית הכסף על הבית שנמכר מהווה מכשול בפניי בתנאי משכנתא נוחים הרבה אבל הרבה יותר מהרגיל והשאלה הייתה האם אפשר לשנות את ההסכם על מנת לקבל את הזכויות הנ"ל למשכנתא ולא ל"פנסיה" כמו שכתבתי בטעות.

למעלה