הסכם חיים משותפים

מצב
הנושא נעול.

tallyb

New member
הסכם חיים משותפים

הסכם חיים משותפים
שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון. האם מישהו יכול לספר לי היכן ניתן לחתום על חוזה לחיים משותפים, מה משמעותו ומה תכולה של החוזה בד"כ. הפניה לכל מאמר או מידע יעזור לי מאוד בברכה

תשובה

הסכם חיים משותפים
שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון. האם מישהו יכול לספר לי היכן ניתן לחתום על חוזה לחיים משותפים, מה משמעותו ומה תכולה של החוזה בד"כ. הפניה לכל מאמר או מידע יעזור לי מאוד בברכה
תשובה
מומלץ לעשות אותו אצל עו"ד שעוסק בתחום. ההסכם אמור להסדיר את עניני הרכוש במקרה של פירוד.

חוזה בין בני זוג - יעדים ונהלים

הסכם חיים משותפים
חוזה בין בני זוג - יעדים ונהלים
מטרתו להקים "מנגנון קובע" בשאלות הרכושיות והכספיות שעשויות להתעורר בעת משבר. מאחר ולכל זוג ענינים וצרכים משל עצמם, לא ניתן לדבר על נוסח קבוע בו ממלאים את שמות הצדדים וזהו. מומלץ להעזר בשרותיו של עו"ד לניסוח ההסכמות ואת ההסכם החתום לאשר בבית המשפט לעניני משפחה.

tallyb

New member
סליחה על הבורות

הסכם חיים משותפים
סליחה על הבורות
כיצד מאתרים ען"ד המתמחים בנושא?

יש בעיה

סליחה על הבורות
כיצד מאתרים ען"ד המתמחים בנושא?
יש בעיה
כיוון שלעורכי דין אסור לפרסם את עצמם. אפשר לבקש המלצות. אפשר לחפש באינטרנט. אחד האתרים שבו יש המלצות הוא אתר הורות שווה. למען הגילוי הנאות- אני אחד המומלצים אך יש רבים נוספים והם מפוזרים בכל הארץ.

הסכם חיים משותפים

הסכם חיים משותפים
הסכם חיים משותפים
הינו מעין הסכם ממון ומטרתו להסדיר את היחסים הרכושיים בין בני זוג שהינם מעשה ידועים בציבור, וכן את דרך חלוקת הרכוש ואופן ביצועה לעת הפירוד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה