הסכם ז'נבה

אלברט G

New member
הסכם ז'נבה

ביום שלישי 23.12.03 בערב באוניברסיטה העברית בי-ם בגבעת רם (20:00) יש מפגש בנושא הסכם ז'נבה עם מצנע (
)וח"כ מהליכוד (ששמו נשמט לי משום מה....). מי שמעוניין להגיע ולהשכיל מעט מוזמן

dr music

New member
שום הסכם ז'נבה

אלברט!!! וכל מי שחושב ללכת שום הסכם ז'נבה לא יהיה פההההההההההההההההההההההה וגם לא שששששששששששששששששםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בקיצר מי שהולך הוא לא יהודי אמיתי..... הוא כופר בן כופר בן 100 כופרים בקיצר לא ללכת..... תמר אני אמור להיות שיבי?????

לא יהודי אמיתי חה

זה הכי קרוב לאיום שיכולת להוציא? אולי התכוונת לכתוב "לא יהודי אמיתיייייייי" כי עכשיו זה אופנתי לכתוב כמו גימלאי עם אפילפסיה, או קלאבר על ספידים. אני לא יודעת מה עובר עליך חבוב, אבל לכתוב "כככככהההה", זה אחד הדברים הכי עלובים שאפשר לעשות לטעמי. אולי אתה חושב שזה נותן לך נופך "אדג'י" שכולם חושבים שאתה "שרוט" או "מטורף", ואולי זה נכון. אני אישית חושבת שאתה אדיוט מתלהב. סתם רציתי שתדע, תעשה עם המידע הזה מה שבא לך. ואני לא אומרת את זה כי כתבת הודעה פוליטית רפויה ולא מנוסחת בעליל. הממ.. אולי רק קצת. (באמת שניסיתי להיות נחמדה)

אלברט G

New member
אוי

ממש ביקורת חברתית חזקה, נוקבת ודוקרת... בואו נדפוק יחד את הראש בקיר!!! "מהרסייך ומחרבייך ממך יצאו"

MS6

New member
לעומתו את מאוד בוגרת...

את לא כותבת כל שלוש מילים "קקה", והפתרונות שלך מאוד מאוד מעשיים. אנרכיסטית עלק...

חחח

הייתי יכולה לכתוב את כל מה שאני חושבת על אמנת ז'נבה, אבל האמת, לא קראתי עדיין את ההסכם המיועד ולכן לא גיבשתי עליו דיעה. בכל מקרה, גם אני לא ממש סומכת על אליטיסטים שמאלנים בחליפות. אני לא חושבת שהסכם צריך לבוא מגבוה אלא צריך לבוא מה"עם" (נקרא לזה ככה) שזה עוד אחד מהעקרונות האנרכיסטים. בכל מקרה, רק ציינתי שאולי היה מקום לדיון פוליטי (הייתי מסכימה אפילו לקרוא את אמנת ז'נבה) אם כבודו היה כותב משהו משמעותי בתוך בלילת האותיות המתארכות שלו.. אתה יכול לומר על השפה והניסוח שלי מה שתרצה, אבל תודה שמאחורי ה"קקה" למיניהם (שזו אגב מילה שמאוד מצחיקה אותי ואני נהנת להשתמש בה) יש טיעונים. אגב, מעולם לא טענתי שאני אנארכיסטית, אלא שיש לי דיעות שנוטות לכיוון הזה. יש גם לי כל באחורי הראש שטוען שאנרכיה לא יכולה להתקיים בחברה המודרנית, אבל כפי שהזכרתי כבר פעמים רבות, עדיין אפשר לשאוף למשהו בכיוון. ולגבי פרקטיקה, אני לא חושבת שהפתרונות שאתה מציע מוצלחים או מעשיים יותר.

MS6

New member
בכל אופן, אלברט הוא האחרון...

שאפשר לצחוק עליו. הבנאדם אינטילגנט ושנון, ואני אישית מאוד מעריך אותו... זה שהוא לא היה רציני באיזה הודעה זה לא אומר שהוא "אדיוט מתלהב" אני מאחל לי ולכל עם ישראל iq כמו לבנאדם הזה...

yossi018

New member
../images/Emo31.gif אלברט, אתה בטוח שאתה בית"רי?

מה קרה לאלברט הבית"רי שאני מכיר? האיש שרק שמע על חלוקת הארץ וכבר תכנן איזה שירים נשיר בהפגנה נגד? האיש שחלם על ארץ ישראל השלמה? אלברט, אתה מסתובב יותר מדיי עם ישמעאלים (באוניברסיטה)!!!

MS6

New member
יוסי וערן... מה הקשר?!?!?

אלברט אמר שיש מפגש עם החותמים... מן הסתם הוא רוצה שנלך לשם בשביל שנתווכח איתם על הפחדנות והייפות-נפש של השמאל הקיקיוני שלנו. זה כמו שאנחנו עורכים פאנל עם נוער מרצ, נו? זה אומר שאנחנו בעד נסיגה לקו הירוק? אגב גם באוניברסיטה שלנו עושים דבר כזה ביום שלישי, רק חבל שאני לא יכול לבוא
, יש לי הרבה דברים להגיד למוקיונים האלה...

T a m a r i t

New member
גרינשפון?!?!?!?!?! ../images/Emo140.gif

אלברטו האם זה אתה משוש עיניי??? חחח מה קורה? (זו תמר למקרה שלא תזהה ) איך בלימודים איך החיים איך העולם ? ה-ת-ג-ע-ג-ע-ת-י-

MS6

New member
עזבי לא בכבוד שלו...

אני סטודנט ועדיין אני עם כולכם... אלברט? רואים אותו רק באינטנרט

T a m a r i t

New member
חחח לא יפה...

מסכן הבן - אדם לומד קשה לא שחס וחלילה אני מזלזלת!! גם אתה לומד קשה אולי אפילו יותר ... אבל אי אפשר לשפוט! ואני מעריצה אותך על כך שאתה לומד ועדין שומר על קשר - כל הכבוד! הלוואי וכולללללם היו כמוך רבי תושייה! בכל מקרה חסר לך ותעלם!!

למעלה