הסכם גירושין

מצב
הנושא נעול.

וווא 1

New member
הסכם גירושין

הסכם גירושין
שלום לעו"ד אני אבא לבן 11 ונמצא בפני חתימת הסכם סוכם על גובה המזונות לבני עד לגיל 18. אמא דורשת גם סכום יותר מ - שליש וגם צמוד מהיום לבני ,כאשר ימלאו לו 18, אם ישרת בצה"ל. האם כדאי להסכים לדרישה כזאת או יותר נכון להמתין לגיל 18 ואם ירצה, יתבע אותי אז הבן מה דעתכם , מאוד חשוב לי לדעת . אודה מאוד ו

תשובה

הסכם גירושין
שלום לעו"ד אני אבא לבן 11 ונמצא בפני חתימת הסכם סוכם על גובה המזונות לבני עד לגיל 18. אמא דורשת גם סכום יותר מ - שליש וגם צמוד מהיום לבני ,כאשר ימלאו לו 18, אם ישרת בצה"ל. האם כדאי להסכים לדרישה כזאת או יותר נכון להמתין לגיל 18 ואם ירצה, יתבע אותי אז הבן מה דעתכם , מאוד חשוב לי לדעת . אודה מאוד ו
תשובה
מבחינתך האישית רצוי כמובן להסכים למזונות עד גיל 18.

zeca

New member
תשלם עד גיל 18

תשובה
מבחינתך האישית רצוי כמובן להסכים למזונות עד גיל 18.
תשלם עד גיל 18
מגיל 18 עד גיל 21 אם וכאשר שלם ישר אליו. אגב-אתה יכול לעמוד על כך שבגיל 15 מכיוון שעל פי חוק בגיל זה גם לנשים(תודה לאל הגיע המזן באמת ) יש חובה לפרנס את ילדיהן.

תשובה

הסכם גירושין
תשובה
אם מדובר בהסכם גירושין הוגן מטעמך, לא הייתי מציעה לא לחתום עליו בגלל סעיף מזונות לאחר גיל 18. מדובר בסעיף מקובל מאוד בהסכמים. יחד עם זאת ניתן להוסיף התיניה שהסכום ישולם רק באם בינך יתגורר עם אימו באותה עת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה