הסכם גירושין

horse9

New member
הסכם גירושין

אני מחפשת דוגמאות להסכם גירושין מישהו יודע היכן אני יכולה להשיג כאלה ולראות דוגמאות. אני מפחדת ולא יודעת להחליט מה הכי טוב והכי נכון בשבילי ובשביל הילד שלי בן שנה ושמונה חודשים. אין לנו רכוש משותף אין לנו דירה משותפת. אנחנו החלטנו ללכת לגישור ואני לא יודעת מה באמת נכון. כי בגישור ההליך הוא שאנחנו צריכים להחליט ואני לא יודעת באמת מה הכי טוב לנו ולא רק למחר אלא לעוד 18 שנה איך עושים את זה זקוקה לעזרה דחופה

horse9

New member
בית משפט לעניני משפחה או בית דין רב

כשפונים למגשר ולאחר חתימה על הסכם גירושין אצל העו"ד האם צריך לפנות לאישור ההסכם לבית מפשט לעניני משפחה או לבית דין רבני. מה נכון והכי טוב לעשות.

רבני

אפשר לפנות לשניהם, אם יש הסכם חתום זה בסך הכל לקבל "חתימה" ותוקף של פס"ד ועדיף רבני כי זה גם יותר זול וגם יותר מהיר. (מנסיון)

m i c h a l i

New member
אין "דוגמא" מוכנה להסכם גירושין

כי אין משפחה ואנשים זהים. ממליצה לך להתייעץ עם עו"ד (אפשר גם דרך נעמ"ת במחיר סימלי) בהצלחה

הכי פשוט

צודקת מיכלי שזה לא כמו שכירות דירה ואין חוזה "סטנדרטי" אבל כשיש מגשר זה הכי פשוט כמה שלא ניסינו להסכים על הכל לא הלך לנו בסוף הסכמנו על עקרונות (כסף, רכוש, ציוד בבית, הילד, חינוך וכו') והבאנו את זה למגשר והוא כבר ישב ומדד את האורך של החוט מאריך בשביל לגזור בדיוק באמצע כלומר ניסח את זה משפטית ובדק איתנו אם זה מתאים ואנחנו מאשרים

horse9

New member
עוד שאלונת על גובה מזונות

האם סכום של 2400 ש"ח (שכולל מזונות+מדור)כאשר השתכרות הבעל הינה בממוצע קצת מעל 10000 ש"ח נטו +1/2 מהוצאות חינוך (1000 ש"ח כיום לגן) הינה סכום טוב או לא? האם זה נחשב גבוה או מינימלי. אשמח לשמוע דעתך מנסיונכם. אין לי פשוט מושג האם להסכים או לא היות ולא ידוע לי מה נכון

Anat44

New member
תהיי מרוצה../images/Emo20.gif

בעיני ומנסיוני, זהו סכום יפה בהחלט. תדאגי שכל ההוצאות החריגות בעתיד, גם הם יתחלקו חצי-חצי ביניכם. בהצלחה!

למעלה