הסכם גירושים

מצב
הנושא נעול.

ה ל ל

New member
הסכם גירושים

הסכם גירושים
לפני חודשיים בעלי עזב את הבית. פניתי לעורכת דין ונשלח לו מכתב בו הוא מתבקש לסור למשרדה על מנת להגיע להסדר ( מבלי לפנות לבית המשפט) . תחילה, סרב אך לבסוף נעתר ואמור להגיע למשרדה. חשוב לי לדעת מהם הדברים שעלי לדרוש שיהיו כתובים בחוזה. אודה לכם אם תייעצו לי מנסיונכם מהם הדברים "הקטנים" שחשוב שיהיו מצויינים בו? מלבד הדברים "הגדולים" כמו מזונות ורכוש? בתקופה הנ"ל הוא מופיע בביתי ללא התרעה,נכנס ,יוצא באופן חופשי כל אימת שבא לו. מה אני יכולה לעשות כדי למנוע תופעה זו? חשוב לציין שיש שלושה ילדים.

תשובה

הסכם גירושים
לפני חודשיים בעלי עזב את הבית. פניתי לעורכת דין ונשלח לו מכתב בו הוא מתבקש לסור למשרדה על מנת להגיע להסדר ( מבלי לפנות לבית המשפט) . תחילה, סרב אך לבסוף נעתר ואמור להגיע למשרדה. חשוב לי לדעת מהם הדברים שעלי לדרוש שיהיו כתובים בחוזה. אודה לכם אם תייעצו לי מנסיונכם מהם הדברים "הקטנים" שחשוב שיהיו מצויינים בו? מלבד הדברים "הגדולים" כמו מזונות ורכוש? בתקופה הנ"ל הוא מופיע בביתי ללא התרעה,נכנס ,יוצא באופן חופשי כל אימת שבא לו. מה אני יכולה לעשות כדי למנוע תופעה זו? חשוב לציין שיש שלושה ילדים.
תשובה
הסכם גירושין אמור להתייחס לענייני המשמורת, הסדרי ראיה, שמירת קשר בין ההורים, יציאת הילדים מן הארץ, מזונות, הוצאות מיוחדות, למי משולמת קצבת הביטוח הלאומי, מועד תשלום המזונות, דרך תשלום המזונות, חלוקת הרכוש כולל אופן מכירת הדירה, מי נשאר בדירה עד למכירתה, חלוקת חסכונות ו/או זכויות סוציאליות ו/או חובות, סגירת חשבונות בנק, מכירת רכבים, ועוד - הכל תלוי בנסיבות הספציפיות שלכם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה