הסיקריקים !!

shlomiff

New member
הסיקריקים !!

לאחר תקופה של התנכלויות לחנות הספרים אור החיים מצד הסיקריקים ששברו כמה פעמים את דלתות החנות היום התיקנו בכניסה מחיצות ברזל... שיא החוצפה- אנשים חסרי מצפון עושים מה שהם רוצים ואיש לא מפריע להם.. אין משטרה?? אין רבנים ?? פשוט בושה, והמון וחילול השם ! אוי כמה שאני שונא אותם...

shlomiff

New member
אקשן

הם אנשים משועממים- באופן ספציפי לחנות הספרים הם טוענים שהוא מוכר סיפרי "תועבה" - חח

shlomiff

New member
אבל כלהכבוד

לסיפרי אור החיים- שהוא לא ניכנע להם..

shlomiff

New member
איזה לג בעומר..

אני מדבר איתך על אנשים שנותנים מכות רצח.. ששורפים ושוברים חנויות.. שמשפריצים אקונומיקה על בחורות.. שנכנסים לבתים ושוברים הכל..... זה לא אנשים זה ,"חיות" ועוד זה בשם האלוקים... איפת חיי אחיי ???

שםאנילא

New member
איני מבין אותך...זו שכונה שלהם ואתה נכנס אליה

אליהם ועושה בלאגן של פריצות.... הם אלו שנכנסים להם לחיים ולביתם... הם פשוט מקיימים איכשהו את הפסוק "והיה מחניך קדוש..." אני גדלתי במקום הזה (איני חרדי) והקדושה והיראה שהיתה שם מבחינת צניעות עברה מהעולם... גם בבני ברק כשאני עובר ואני רואה אנשים חילונים מסתובבים בפריצות חופשי...

הסיבה היא לא ספרי תועבה

הם מתעצבנים שנכנסים לשם נשים "פרוצות" כהגדרתם שבאות במיוחד לחנות (ראיתי אותם בשעת מעשה והזמנו משטרה אבל לקח חצי שעה עד שהם הגיעו)

shlomiff

New member
גם נכון

אבל הסיבה העיקרית זה בגלל ספרים של הוצאת "ידיעות ספרים"

שםאנילא

New member
אני בעד סנקציות כאלו...זה נמצא במקום שמוגדר ח

חרדי? אם כן אין שום סיבה שתהיה שם פריצות או מכירה של ספרים שאינם ברוח תורתינו הקדושה

shlomiff

New member
דייי

באמת נראה לך שהם מוכרים באמצע מאה שערים ספרים של.. מה עובר ?

למעלה