כל עולמי סוסים
New member
"הסיקור השבועי" 8/7-13/7
שלום לכולם לפני שאני אתחיל. עוברת על כולנו תקופה קשה עכשיו
בעיקר על תושבי הצפון. אז לכל הצפוניים שכאן ובכלל, חיזקו ואמצו! תהיו חזקים, אנחנו מהמרכז והדרום תומכים בכם. אני נותנת לכם
לחיזוק להמשך הדרך. אל ייאוש! כולנו כאן מחזקים אתכם. 8/7 לפליפרית יש התלבטות. לפיצפיצון יש בעיה. מישהי חדשה בפורום. למחורר יש שא10/7לה בקשר לאמריקן סדלברד. יריד "הסוס ועולמו"- איך היה. נשבר שיא ישראל בקפיצות לגובה. 9/7 הסוסה של טיגרלילי המליטה סייח- מזל טוב. 10/7 סיבוכים אצל ברברו- סוס המירוצים. לקובי יש בקשה ובאותה הודעה מסופר גם על פנסיון. סוף עונת התפוזים עם ניצה- מאת סש"נ. מה עשית בשבוע האחרון. 11/7 קורס מדריכים משולב- אורי פלג.
יום קשה, מצע קשה, מציאות קשה- אי אפשר להתעלם. 12/7 הפינה לשיפוטכם. קצת תמונות מרודאואים בויקטוריה. 13/7 מבקשים המלצות. תמונות מיריד "הסוס ועולמו" מאת קאוגירל- הצלמת הפורומית המוכשרת שלנו. סוסים האהבה שלה (תרגום) חייבת עזרה. spot777 מחפשת סוס לחצי פנסיון. סופ"ש יותר נעים ויותר רגוע והרבה הרבה יותר שקט לכולם, והפעם הכולם הזה זה לא רק לחברי הפורום, אלא לכל תושבי הצפון, וגם למרכזיים ולדרומיים. שהחטופים יחזרו בשלום, שהפצועים יחלימו במהרה, שהכל ייגמר כבר.
שלום לכולם לפני שאני אתחיל. עוברת על כולנו תקופה קשה עכשיו