הסיפרה 6

dinush

New member
הסיפרה 6

שלום לך עינת, בבדיקה נומרולוגית שעשיתי מצאתי כי גם השם הפרטי שלי הוא: 6 שם הפרטי + המשפחה = 6 וגם תאריך לידה = 6 הכל מסתכם בספרה 6. אשמח מאוד לדעת אם יש משמעות מסויימת לעניין שהכל ב - 6. שנית האם יש קשר לכך בעניין הזוגיות , שלא כל כך הולך לי. נולדתי ב - 18.1.1958 (ואני עדיין רווקה). שמי הפרטי - 5514 שם המשפחה - 56763 תודה מראש לתשובתך בעניין. ושיהיה לך יום נעים ומקסים דינוש.

dinush

New member
עינת, השאלה היא בעצם אלייך

שלום לך עינת, נראה לי שדילגת על שאלתי אודה ל באם תתיחסי לשאלתי בהודעה הנ"ל. תודה ויום נעים דינוש.

עינת

New member
יקירה - לא דילגתי

רק שאני עונה לפי הסדר... מצטערת אך גם כרגע אני חייבת לצאת מהפורום (לשידור ברדיו ואני מתרגשתתתתת)כך שמעט סבלנות עד מחר,מבטיחה.
שפע ו
עינת

עינת

New member
דינוש../images/Emo39.gif

למרות שחסר לי פרוט השם נראה לי כי אכן יש משהו בהשערתך,למרות שהשש מאוד משפחתי ,הוא גם מאוד עקשן.בכל מקרה כדי לבדוק מה בדיוק קורה איתך עלי לערוך בדיקה מקיפה יותר.
שפע ו
עינת

dinush

New member
עינת - האם את צריכה איזשהו פרט ממני

עינת, ראשית תודה מראש להתיחסותך איך היה ברדיו? ובאיזה גל שודר חבל שלא ידעתי, הייתי מאזינה לך? שנית, אם את צריכה פרט נוסף ממני אנא כתבי לי מה ואני ארשום לך. ושוב תודה מראש ויום מקסים דינוש

עינת

New member
דינוש../images/Emo140.gif

תודה לך יקירה. פאול נתן לך תשובה מאוד יפה ובעצם אמר הכל,אין ביכולתי לעשות מעבר לכך במסגרת הפורום כיוון שהדבר דורש בדיקה יותר עמוקה ואישית.
שפע ו
עינת

dinush

New member
תודה רבה../images/Emo51.gif

עינת, תודה מראש לעזרתך, ומקווה שאוכל להיעזר בך גם בעתיד. שיהיה לך יום מקסים דינוש

המספר בחייך

שלום לך דינוש! הספרה בחייך מסמלת את הרצון למשפחה. הרצון למצוא את הבית, את חברי המשפחה הסובבים אותך. לפי שמך הפרטי בחרת להיות במצב של קושי, רצית לחוות קושי של קשר. שם המשפחה נתן לך את האפשרות לקבוע לבד ללא השפעה. ריבוי מספר 5 בשמך מראה על שאיפה לחופש אשר מנוגד להיות בבית. סתירה זו יוצרת את הקושי של ההתחברות. מה לעשות ? א. לבדוק קארמה מגלגולים קודמים ושחרור ב. לבדוק אם אפשר להוסיף הגברת אנרגיה לשם ג. לבצע איזון נשמתי ויצירת האנרגיה המקשרת לבן הזוג המתאים בהצלחה לך פאול

dinush

New member
לפאול היקר!../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif

לפאול היקר, תודה לך על תשובתך המפורטת. אשמח מאוד אם תוכל לכוון אותי בפרטים שהסברת לי "מה לעשות" 1. איך בודקים קארמה מגלגולים קודמים ושחרור? למי פונים? במה זה כרוך? 2. איך מוסיף אנרגיה לשם? 3. איך מוסיפים איזון נשמתי? תודה מראש לעזרתך החשובה לי מאוד. שיהיה לך יום מקסים דינוש.

עינת

New member
דינוש

אמנם שאלת את פאול אך ברשותך אענה. דבר ראשון את יכולה לפנות אלי באופן אישי שהרי זה בדיוק תחום העיסוק שלי. מצד שני את יכולה לגשת לכל נומרולוג/ית שעוסק גם בריליסינג(שיחרור מגילגולים),מדיטציה והילינג(רצוי שלפני כן תבדקי את אמינותו והרקע המקצועי שלו). בהצלחה
שפע ו
עינת

שחף 1

New member
דינוש../images/Emo91.gif

תפני לעינת באופן שמצויין בהודעת המנהל ותזכי לתשובות מפורטות ממליץ בחום רב

דינוש היקרה../images/Emo39.gif

הפתרון לשאלות צריך לבוא מכמה כיוונים, משום שאין תרופת פלא שתספק את התשובות המיוחלות. זכותך להיוועץ עם מי שאת רוצה וחשה בנוח.

למעלה