הסיפור

M i N i M i K i

New member
הסיפור

משחק-הסיפור. טוב אני אתחיל לספר לכם סיפור שבכל סוף הודעה יהיו מס' אפשרויות מה לעשות/מה יקרה. אתם כאן בפורום תצביעו מה אתם חושבים שצריך לקרות/להיות והאופציה שהכי הרבה הצביעו לה זה מה שיקרה וישפיע על העלילה.
קחו בחשבון אתם יכולים לגרום לחטיפת הדמות/ רציחת דמות ודברים כאלה. אז קחו בחשבון כ-ל מהלך.
ותחילת הסיפור. **מוזיקה דרמטית בבקשה** זה התחיל כשהמטבע אותת. למזלם הם בידיוק יצאו מסרט בעזריאלי. הם פתחו בריצה למצפה. הם גילו שמיסיבה לא ידועה הוא מוקף בשומרים. מישהו עלה עליהם?! זה באמת יכול להיות?! הם לא מאמינים שזה קורה להם.. **אדם התקשר לאבנר** אדם: נו תענה כבר!! איה: מה קורה פה?! מיקה: סליחה..מה קורה פה?! אדם: ס'עמק תענה כבר!!! שומר1: תירגע אין צורך לקלל אדם: זה לא היה לך.. מיקה: אתה מוכן להגיד לי מה קורה פה? שומר4: זו חקירה! יש טענה שבאזור הזה יש חדר סודי. נטשה (משחקת אותה כדי שהשמייניה תבין): חדר סודי? ואו מגניב! אנחנו רוצים לעזור! אבי: כן אני טוב קצת במחשבים... אדם: נו כבר! אבנר: הלו? אדם: יש!! אבא?! אבנר: אתם במצפה?! אדם **מסתכל על השומרים**: בערך... אבנר: מה זאת אומרת בערך? אדם: פשוט בוא ותראה.. אבנר: טוב תוך 10 דק' אני בא... השמייניה מתרחקת ממכונת השתייה. לאחר כמה שניות באה ילדה קטנה. הילדה: אני רוצה לקנות במכונת השתייה... שומר: אבל מהר... הילדה ניגשת למכונת השתייה מכניסה מטבע לוחצת על קולה ופתאום המכונה מתחילה לעשות רעשים מוזרים... |דגש|מה אתם חושבים שיקרה?! א. המעבר הסודי למצפה יפתח. ב. הקולה תצא כרגיל ג. הקולה תצא כרגיל אבל... נוו תבחרו מה אתם רוצים שיקרה.. ממני מיקי

דופנה19

New member
אני חושבת שאני יודעת מי ינצח..../images/Emo9.gif

אבל אני לא אגלה לכם
(ורעיון חמוד בטירוף
)

למעלה