הסיפור של עמי ותמי

shlomitp

New member
הסיפור של עמי ותמי

אמרתן שאתן מרככות את העלילה של הסיפור עמי ותמי. אשמח אם תוכלנה לשלוח לי את הסיפור ה"מרוכך", לילדים בני 4-6 תודה מראש שלומית

angel10

New member
אני בונה את הסיפור המרוכך יחד עם

הילדים. אנחנו מחברים יחד במפגש, אני רושמת את כל הרעיונות, בונה מכל הרעיונות סיפור. מדפיסה אותו לכל הילדים וכורכת, נותנת להם לאייר את הדפים של הספר. אני נותנת להם להדביק תמונות של ממתקים מפרסומות ומקטלוג ממתקים של חברת ממתקים ידועה השנה ביום המתוק- אחלק את הספרים יחד עם הבית מקרטון הביצוע שיקושט בממתקים לפי הרעיון המקסים של אאייהה! קחנה בחשבון ש99 אחוז מהילדים לא מכירים את הסיפור על עמי ותמי כי היום ההורים לא מקריאים לילדיהם סיפורי זוועה! ומה שמדליק זה שהמבוגרים מכירים את הגירסה המקורית נהנים עוד יותר מהגירסה המרוככת של ילדיהם!

shlomitp

New member
בקשר לסיפור

את והילדים מחברים את הסיפור על סמך הסיפור הישן? זה אומר שהילדים צריכים להכיר את העסיפור הישן.... איך זה מסתדר לך? מאיפה את משיגה את האיורים? רעיון מקסים להכנת ספר!

angel10

New member
אז זהו- שהם לא מכירים את הסיפור

יש לי כמה איורים שהוצאתי מספר ישו ומתפורר- את האופטימיים שבהם כמובן. איור של עמי ותמי איור של המכשפה - מצחיקה ומכוערת אבל לא מפחידה איור של בית ממתקים מרהיב על סמך האיורים האלה והנחייה שלי הם בונים סיפור והסיפור לרוב מתקבל הומוריסטי ומתוק. בהצלחה!

angel10

New member
את האיורים בספרים הפרטיים - הילדים

מאיירים ומדביקים במקומות המתאימים תמונות של ממתקים גזורות

למעלה