הסיפור שלי...

• פותח הנושא Oggy
  • פורסם בתאריך

Oggy

New member
הסיפור שלי...

היינו יחד שנה וחצי. היא כל הזמן שלחה לי מסרים סותרים - מצד אחד אמרה שקשה לה, לא יודעת מה היא רוצה, מצד שני אמרה שהיא אוהבת אותי, שאני מבין ומקבל אותה למרות כל מה שהיא עושה. ביקשה שניפרד, אמרה שהיא לא יודעת איך להתנהג בזוג. בשלב הזה החלטתי שאני לא מסנגר על עצמי - אמרתי לה שאם זה מה שהיא רוצה, אין לי בעיה עם זה, אבל שהיא צריכה לעמוד מאחורי המילה שלה. ביקשה שנישאר ידידים. נפגשנו מאז פעם-פעמיים. קשה לי עם זה, אני מרגיש כל פעם תקווה שנחזור להיות יחד, למרות שברור לי שזאת תקוות שווא. הייתי חותך איתה את הקשר לחלוטין, אבל אני חושב שזה ישבור לה את הלב. חשבתי לדרוש ממנה שתאמר לי שזה נגמר, שאין שום סיכוי ושהכל מאחורינו, רק כדי לשמוע את זה מהפה שלה מפורשות (היא יזמה את הפרידה, אבל לא הצליחה לומר לי שזה מה שהיא באמת רוצה. אני זה שקיבלתי את ההחלטה בשבילה). מה אתם אומרים?

מותק

תתחיל לדאוג לעצמך... כמו שהיא דואגת לעצמה.. ותאמין לי שאם תיהיה אסרטיבי ותראה שאתה ממשיך או שהיא גם תמשיך ואז זה הגורל או שפשוט היא תבין הכל ותחזור... אתהלא יכול להיות ידיד שלה אלא אולי טלפוני יש בניכם יותר מידידות...

היי אוגי, אני לא מסכימה עם זה שמעלי

שקם ,צועק ומחליט בשבילך שתתחיל לעשות צעדים דרסטיים. אני גם חושבתשהוא גם לא בדיוק מרגיש טוב עם עצמו כרגע כדי לייעץ לך ממקום קצת יותר........ "א-מ-פ-ת-י". אני חושבת, בתור אישה, שאם בחורה מגיעה למצב שהיא שולחת מסרים סותרים היא בעצם שבויה של מצב לא נעים אחר שגדול עליה ולמה אני מתכוונת?! - שיכול להיות שלהיות איתך בזוג אולי זה מה שמשאיר לה קצת נחמה בכל הכאוס שסביבה או מאפיל על בעיה גדולה אחרת שלה שחוסר החלטיות שם משחק תפקיד. איתך כנראה, הרגש אליך, הוא הדבר הבטוח ביותר שהיא יכולה להצביע עליו ולכן הסתירות שבמסרים שלה. אני גם חושבת שמדובר בבעיה שאתה לא יכול לדעת או שכבר יודע שתולה אותה בה ומחזיק אותה ומונע ממנה להיות קצת יותר משוחררת איתך. אהבה היא לא דבר פשוט וככל שזה מורכב יותר כך זה אמיתי וחזק יותר, לא אני אמרתי ולא אני עומדת לבדי מאחורי זה, גם המציאות עצמה. אם ואתה מרגיש לא מספיק חזק להיות במצב כזה וויתרת היכן שהוא - הגעת בעצם למסקנה שאתה גם יכול בלעדיה, משמע - זו לא היא זו שאתה צריך להיות לידה. כיוון שכשאוהבים מישהו בצורה כל כך עמוקה, שאר הדברים מתגמדים פתאום איכשהו ואין כאן מקום לקחת סיכון, פשוט רוצים להיות שם. לשמוע ממנה מפורשות זה כמו לקבל אישור בכדי ללכת ואני חושבת שזו תהיה טעות, כיוון שהיא כן תגיד לך מפורשות שתלך. היא כנראה במצב לא נעים באופן כללי, ולקחת אחריות על עוד משא אחר שגם ככה כבד לה - ישבור אותה טוטאלית. לכן, המצב כאן מורכב ולהעמיד אותה בפינה ולדחוק בה להחליט או לקבוע עבורך אם ללכת - זה לא בדיוק הדבר החכם ביותר לעשות. אתה אל תקבל עבורה החלטות, תנחה אותה אבל אל תחליט עבורה. כשתשרה מספיק בטחון עליה, היא לבד תקבל את ההחלטה הנבונה. אבל שוב, הכל תלוי מה אתה רוצה מהקשר הזה וממנה. שלומית

תגובה

אם אתה מחבב אותה, כדאי שתשתדל לשמור קשר טוב אתה ולטפחו בנתינה ובהתענינות. גם אם תשארו ידידים, אין בזה רע. אולי פעם תהפכו לחברים.

Oggy

New member
קודם כל...

תודה על התגובות
. אתחיל ואומר שהמצב לא כ"כ פשוט - מספיק שאתקשר אליה ואומר לה מה אני מרגיש ונחזור להיות יחד, אין לי ספק בזה. אבל, ברור לי שתוך חודש-חודשיים היא שוב תאמר את אותם הדברים. את הרגשות שיש ביננו אי אפשר להסתיר ולי אין בעיה להיות חזק בשבילה. אבל כשהיא באה ואומרת שרגע אחד טוב לה איתי ורגע אחרי היא לא בטוחה, באה במטרה להיפרד אבל לא מצליחה לעשות את זה מבלי שאני אדובב אותה, איך אני אמור לדעת מה היא באמת רוצה? אולי באמת לא טוב לה איתי וקשה לה לסיים את זה? אולי לא טוב לה אבל היא "מסתפקת" בי כי היא פוחדת להיות לבד? (דבר שמן הסתם לא יהיה מקובל עליי). בגלל זה גם חשוב להבין שסיימתי את זה לא כי נמאס לי, אלא בשביל הסיכוי שהבקשה שלה להיפרד הייתה אמתית. בגלל זה המצב כ"כ מסובך - אני לא מרגיש כאילו באמת נפרדנו, אלא שסתם יצרנו ריחוק כפוי ביננו, בגלל זה גם קשה לי להיות לידה - אני מתרכז בלשלוט על הרגשות שלי כלפיה ולא מצליח להתנהג בטבעיות. עם הדחיה אני יודע להתמודד, לא עם חוסר הוודעות הזה. אני רוצה לשמוע אותה אומרת שעכשיו טוב לה לבדה.

אוגי, חוסר הוודאות הוא דבר../images/Emo60.gif

שתמיד תמיד יהיה בכל דבר וזה מה שמוביל אותנו להחליט בסופו של דבר, אצל כולם הוא נמצא רק טווח הזמן שזה משפיע עלינו הוא שונה מאדם לאדם.. אצל אחד הוא יהיה שתי שניות, אצל השני מאית שניה ואצל השלישי זה יהיה שנה וחצי, אין ערובה מתי זה עובר, זה תלוי באופי. אתה יוצר מצב שאתה ממש מאמין שאתה שולט בו, אתה מאמין שאם תגיד לה שמחר אתם חוזרים - אתם בעצם תחזרו, מה שלא נכון בעצם, כי אי אפשר לשלוט במשהו שהוא לא שלך. היא לא נשמעת לי מפחדת להיות לבד כמו מפוחדת מהחיים עצמם אחרת היא לא הייתה נשארת איתך גם אחרי כל ההחלטות ולא ההחלטות שלה, היא פשוט הייתה עוברת מבחור לבחור. אני באמת רוצה לתת פה עצה טובה אבל למה שלא תתמקד יותר במה שנראה לך באמת מפריע לה ואז אוכל אולי להסביר לך ב"שפת הנשים" מה אולי עובר עליה האם אתה אוהב בה את מה שאתה חושב שאתה אוהב או מה שבאמת נמצא בה? שלומית

דרור121

New member
אתה חמוד...

שמתי לב שאתה טיפוס מאד קשור.מאד קשה לך לסבול פרדות.. הנשמה שלך צועקת:חברים,אל תיפרדו!אז מה אם אתם לא יכולים להיות "זוג" ממש ,אבל מה רע בלפחות לשמור על קשר ידידותי אנושי??? כמה שאתה צודק!! תמשיך ככה. באמת חבל שאנשנים כל הזמן יפרדו.. תהיה כאן,בשביל לעודד את כולם.!!!

למעלה