הסיפור שלי.

שיינה10

New member
הסיפור שלי.

שלום..החתנתי לפני חודשיים ועכשיו אני עומדת לתבוע אותו לגט. הוא בטח יסחוט אותי כספית? אפילו שאין לנו רכוש משותף ולא כלום כי הכול היה כל כך קצר?

רות 2

New member
זה סיפור זה ... זה בסך הכל תקציר

לסרט... שיכול להיות לו סיפור עם סוף טוב אם לא ממהרים להשתמש ב"לא משחקים שברו את הכלים " ... בלהשתמש בפתרון הקסם הזה לא מסתדרים אז יאללה מתגרשים ... כבמאי לסיפור /סרט קצר הבמאי צריך לשלוח השחקנים ליועץ זוגי גם בניפרד וגם כזוג ... (אופו נידמה לי כשי צריך אותו אופו ?....)

רות 2

New member
הנה אתה....

לא הייתה מכניס איזה סצנה של סקס לתסריט?...

ב ו ע ו ת

New member
אחרי הכל

כמה כבר אפשר להספיק בחודשיים? כשזה מתחיל ככה עם סחיטות והרתחות נראה שעדיף שזה יהיה סרט קצר, אפילו זמן פרסומת גדול עליו. לא ככה?

maof

New member
נו באמת...../images/Emo12.gif

יש את הדישוושר...יש את הפישוושר...ויש את הכבל מאריך
מי יהיה יזוכה בכבל מאריך
מעוף

noam weissman

New member
לא הבנתי על מה בדיוק יתבע אותך ?

אם אין רכוש משותף אז על מה בדיוק הוא יסחט אותך, מה לא ירצה לתת לך גט ? ומה קרה שאחרי חודשיים כבר נשברו הכלים? אני מקווה שלא יצאתם שבועיים והתחתנתם????? אם יצאתם תקופה והיה נחמד, טוב, מעולה, תבחרי מה שנוח לך. והחלטתם להתחתן אז אולי סה"כ נקלעתם למשברון, מה בדיוק קרה? אם אין אלימות ויש בעיות או מריבות זה לא בדיוק סיבה לגט ? הסבירי ואולי נוכל לייעץ.

שיינה10

New member
גיליתי שהוא לא מי שחשבתי...

יש לו בעיות אשיות הוא עשה לי דברים לא נורמליים לחודש הראשון של הנישואים.ואם ככה הוא עכשיו? אז איך הוא יהיה עוד שנה? הוא יסחט אותי כי הוא לא ירצה לתת גט וכי לפני כמה זמן הוא אמר לי עוד לפני שעזבתי אותו( אתה מבין עד כמה הוא טיפש?)

Kטלנית

New member
אמר...אז אמר נו../images/Emo35.gif

הוא יכול להגיד
מכירה ת'משפט: הם...הם...הם דיברו דיבורים זה על אותו המשקל בלה...בלה...בלה.... חמודה קחי את עצמך בידיים על פניו נראה כי ההכירות שלך איתו לא הייתה מעמיקה לפני החתונה לא בעד לפרק ככה מהר תא משפחתי ובכל זאת אם,ובמידה החלטת שזה סופי לכי ללשכה לסיוע משפטי ומהר או שאם יש לך כסף לכי לעו"ד פרטי ותסיימי את הסיפור לפני שיהיה מאוחר הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה אם תהיי חכמה ותעשי צעדים נכונים הוא יוכל להמשיך ולדבר דיבורים

ב ו ע ו ת

New member
את יודעת

כולנו מגלות שהם לא מה שחשבנו, והם מגלים אותו דבר עלינו. בדיוק באותו הרגע צריך לחפש מה שבכל זאת מחבר. מצד שני אם התחלתם כבר באיומים הדדיים טוב לא יצא מזה. מנסיון! שתצליחו, שניכם, בכל דרך שתבחרו. נעמה

חי בר

New member
שבועיים והתחתנם... ../images/Emo13.gif

חבר שלי הכיר אישה ברחוב בארה"ב, טיילו קצת ביחד ואחרי שש שעות החליטו להתחתן. הנישואים שלהם החזיקו שלוש שנים. מה רע? חצי שנת נישואין לכל שעת היכרות? אז גם שבועיים יכולים להספיק לתקופת חיים ועוד קצת עודף

אם זה מה שאת מרגישה כעת...

הכי טוב לסיים הכל כעת, לפני שיהיו ילדים ורכוש אין טעם למשוך עוד ועוד ואז לגלות שטעית וגרוע מזה שפשוט לא הקשבת לעצמך מלכתחילה. מקווה שייגמר מהר ותמשיכי הלאה בהצלחה המון הצלחה וסבלנות

יכול מאד להיות ../images/Emo141.gif

אם את ממש לחוצה לצאת, ולו יש זמן וחשק למשחקים, יש כל מיני טריקים שהוא יכול לנסות כדי לחסום לך את הדרך החוצה. לא שאני מבין בזה, אבל שמעתי סיפורים על בעלים שהיה צריך לקנות את הסכמתם לגט.

t o t a l

New member
מזל טוב

חושב מגיע מזל טוב לכל מי שחותך אחרי חודש ולא מתמהמה.

מצטרפת לברכה.

אני הייתי צריכה לחתוך שלושה ימים אחרי החתונה, ופחדתי. אז משכתי תשע שנים של גהנום. הלוואי והיה לי אז את האומץ שלה.

במחשבה שניה, טוטאל...

נראה לי שצריך לאחל לבחור המסכן מזל טוב... וברוך שפטרנו מענשה של זו...

למעלה