הסיפור שלי

רונית היקרה ../images/Emo140.gif

ראשית
על הצטרפותה של מעיין
, לאור ואליכם. אכן, שמחה ועצב מהולים וצריך ללמוד להינות מהטוב שבחיינו גם אם לעיתים קשה לנו. מעיין היא
עבורך בתוך כל הקושי, האובדן והכאב - גדלי אותה ואת אור בהנאה. בטוחה שאכן אמך לצידך גם אם זה לא במימד הפיזי. ברוכה הבאה אלינו, מאמינה שתמצאי אצלנו
חם ומקום לשתף, ועשי זאת ככל שיתאים לך. תודה ששיתפת

שלום לך רונית.

ברוכה הבאה. אכן נראה שחווית סערת רגשות, נוכח שני אירועים כה מהותיים וכה שונים באופיים, שאירעו תוך זמן כה קצר. יש כאן אחת או שתיים מבנות הפורום שסיפרו על דברים דומים. מזל טוב להולדת ביתך.

מיקימק

New member
הי

קראתי את סיפורך וכל כך הזדהתי, גם אני אבדתי את אמא שלי סמוך ללידת בני, ובדיוק כמו שאמרת זו שמחה מהולה בעצב. שמחה לשמוע שהיתה לידה קלה. מאחלת לך שתהני בגידול הילדים. אם את רוצה, תשלחי לי מסר, נראה לי שיש לנו הרבה במשותף.... אז שיהיה רק טוב....

שלום.

אבי נפטר כשהייתי בחודש חמישי עם בתי הצעירה. חמי נפטר יום לפני לידתה. זה היה לפני כ-30 שנה. לצערי גם היא איננה כבר כמעט 8 שנים.

תמיד מצמרר ...

אני זוכרת שסיפרת את זה גם בפעם הראשונה שנכנסת לפורום, והיום, כמו גם אז, מצמרר לשמוע. האם יש לך קרובי משפחה אחרים? ילדים נוספים?

המשפחה שלי

יש לי בן ובת בוגרים וששה נכדים מקסימים. יש לי בן-זוג מדהים ותומך. ויש משפחה מורחבת.

אני מאוד מאוד שמחה לשמוע את זה.

לא שזה יכול לכסות על מה שאין. אבל זה עומד בפני עצמו. אשרייך שהתברכת בהם.

למעלה