הסיפור שלי

garincher

New member
הסיפור שלי

שלום לכולם אני בחור בן 37 שסובל ממתח כשאני נמצא בקרבת גברים וזה לא משנה באיזה גיל הם ואיך הם נראים. אני נמשך מאוד לנשים אך משהו באינטימיות עם גבר גורם לי למתח גדול - אולי בגלל מערכת היחסים הדפוקה עם אבא שלי שכללה התעללות רגשית של שנים גם אם הוא לא התכוון לזה. סיימתי תואר במנהל עסקים לפני 10 שנים כמעט ועבדתי כמנהל שיווק, כלכלן, מהנדס תעשיה וניהול ועוד עבודות בתחום - תמיד היה לי קשה להישאר במקום עבודה עקב החרדות וקשיי התפקוד שנבעו מכך. אני נחשב בחור מוכשר, רגיש ורחב אופקים בעל יכולות בתחום הריאלי וגם ההומני- אחת התכונות החזקות אצלי היא היכולת ליצור קשר ישיר ובלתי אמצעי עם אנשים- יכולת זו אמנם נפגעה קשות בגלל החרדות אולם מידי פעם אני מצליח להביא את עצמי לתוך מפגש עם אנשים.אנשים מעידים עלי שיש בי קסם אישי וכריזמה והתסכול האדיר שאני לא מצליח להביא את עצמי במלואי עקב החרדות. התחתנתי עם אישה מקסימה בעלת לב רחב לפני 3 שנים מתוך קשר רגשי מאוד חזק אבל לא מתוך אהבה וכך בהריון מאוד מאוד לא מתוכנן נולד לנו ילד מדהים לפני כשנה. כל השנים שלנו ביחד לא הייתי מאושר עם עצמי ועם עצם העובדה שהיא זוגתי כשכל השנים הללו אני בנסיונות חוזרים ונשנים לטפל בעצמי ולייצב את חיי - הוצאתי למעלה מ 80,000 ש"ח רק על הטיפולים הללו שלא לדבר על התקופות בהן לא עבדתי. לפני כמספר חודשים החלטנו זוגתי ואני להפרד וכך מצאתי את עצמיחוזר לבית אימי בלי עבודה, בלי כיוון שבור ומוצף בחרדות שלי. החלטתי שאני לא פונה לתחום השיווק למרות שמאוד הצלחתי בו וזיהיתי שאני רוצה לעבוד עם אנשים וכך תוך שבועיים מצאתי עבודה בהדרכת מחשבים - יש לי תעודת מנהל רשתות. אנשים מאוד מרוצים מהעבודה שלי גם אם לםעמים היא מאוד מונוטונית ושגרתית אולם מה שעדיין מתיש ושובר את נפשי אלו החרדות הבלתי פוסקות. כיום אני גם בטיפול תרופתי וגם מתרגל מדיטציה מידי יום - אני מתגעגע מאוד לבני וגם לזוגתי ואף תקשרתי עימה את הרצון לחזור הבייתה ולעשות כל מאמץ לשפר ולתקשר את כל מה שצריך. היא מבחינתה לא מעונינת בקשר כעת אחרי שאני 5 שנים לא ידעתי באם אני מעונין או לא - בחנתי את עהתנגדויות של לקשר והבנתי את מקורן ובכלל אחרי הולדת בני תפישת עולמי השתנתה והפוקוס אחר בהסתכלות על דברים. היום חזרתי מיום עמוס בחרדות כשהדרכתי גברים ועימו נוצר תסכול ויאוש ולמרות זאת אני ממשיך לקבל משובים מצוינם על עבודתי כך שאני שואל את עצמי איך היו נראים פני הדברים ללא החרדות. אני מרגיש בודד, עצוב וכואב אך עדיין לא הרמתי ידים כיוון שיש בי כוח חיות מאוד חזק - אשמח לכל תגובה שתאיר את עיני ואת נפשי שלכם באהבה במהלך כל השנים הללו (משנת 1989)

ואני

אז שמת הכל על השולחן. סיפרת את הסיפור שלך. אני מבין שהגעת לבקש עזרה מצד שני לא ברור לי מה בדיוק אני מרגיש. ולפני שאני יודע מה אני מרגיש, אני לא יכול ללכת הלאה. האם בגלל שהקפת חיים שלמים ואני מוצף ? מתקשה להתמקד, לא רוצה לעשות את הסדר שלך. האם בגלל שאתה מדבר על חשש מאינטמיות בין גברים שאני נרתע ? האם בגלל מגבלות האינטרנט במצב החיים שהבאת ? לא יודע. לא רוצה לנוע הלאה לא לעיצות ולא להפניות - תגיד אתה מה מכאן. שבת שלום אמיר

garincher

New member
ואתה? מה הסיפור שלך?

יכולתי להשיב לך תילי תילים של מילים אך במקום זאת אבחר לכתוב לך שמכל הקטע שכתבתי בחרת להתמקד בתחושה שאתה לא רוצה לעשות סדר בחיי, דבר שלא ביקשתי ממך וכמו כן בחרת באופן מעורר שאלה להתיחס לנקודות הכאב של חיי ולא לנקודות האור שבסיפור ויש כאלו. אתה יודע , יש בבודהיזם מושג שנקרא חמלה דהיינו לאפשר לעצמך לראות אדם במקומו היכן שהוא ולראות את הטוב שבו ואת האפשרות שבו - לטעמי בחרת להתיחס באופן מאוד צר למה שכתבתי תוך מעט מאוד חמלה. אני בוחר לא להיות ציני, אגרסיבי או מתלהם ופשוט לאחל לך יום טוב מכל הלב

מצטער ומבקש להסביר את עצמי

זה לא כדי לצאת צודק, זה כדי לנסות ולהבהיר מה שהתפספס. העדתי על החוויה הרגשית שהעברת אלי וזאת כדי לנסות ולארגן את השיחה. התמקדות בהרגשה עכשיו היא המפתח למה ואיך נכון להתקדם. לפעמים זה לא קל, כנראה שזאת היתה הזמנה שלא התאימה לך ואני מצטער. לנסות לעשות סדר כאן ועכשיו התכוונתי, לא בשום מקום אחר, בוודאי לא בחיים שלך. לגבי כוחות מול חולשות. אמת אמרת ואני לא אנתח או אסביר את עצמי, התייחסתי לנקודות שהבאת, הרגשתי שאתה מביא דברים כואבים בכנות וחדות שנגעו והשפיעו עלי. אני מרגיש את הכעס שלך כלפי, אכזבה שלא עמדתי במה שאולי ציפית לשמוע, רצית לקבל ואין לי אלא לומר שגם על הכעס והאכזבה ניתן להתבונן. יש שם חומרים שיכולים להיות משמעותיים, אם תבחר. כמובן. בכל אופן אני מבין שאתה לקראת תהליך ריפוי חדש ואני מאחל לך מכל הלב ובתקווה מלאה שתדע שם מפגש טוב וקרוב, מקבל ומלמד. תודה ששיתפת אותי - אמיר

דורית12

New member
שלום לך

אני מרשה לעצמי להגיב, כי פנית לכולם וביקשת כפי שאתה מעיד על אחרים... גם אני התרשמתי ממך לטובה. דרך הכתיבה ניתן להבחין בעדנה, אנטיליגנציה וכו'... אבל יותר מכל התרשמתי מהצד החיובי שבך. יש לי בשבילך רעיון, אין לי מושג איזה טיפולים עברת תמורת יותר מ-80 אלף ש"ח ! (סכום מטריד לכל הדיעות), אבל יש טיפול ששמו: N.L.P והוא מיועד לאנשים כמוך (שפסיכולוגיה לא עוברת אותם). תרצה פרטים - כתוב לי

garincher

New member
תודה לדורית ולרונן

שלום לכם הינני מודה לכם על התגובות מחממות הלב. רונן, באם מדובר בשיווק רב שכבתי אז זה לא משהו שהייתי רוצה לעשות אלא אם כן מדובר בתחום הדרכתי שיכול להעניק ערך מוסף משמעותי לאיכות חייהם של אנשים - בכל אופן אשמח לתגובתך ושוב תודה. דורית, אני מודה לך על ההתיחסות , אלא שבעוד שבוע אני אמור להתחיל בשיטת טיפול ביורגונומי של רפי רוזן אז תאחלי לי בהצלחה. שבוע של אור ואהבה

אם תוכל להרחיב

אתה יכול להסביר מהי עבורך "הדרכה שמעניקה ערך מוסף משמעותי לאיכות החיים" יש לך מחשבות על תחום בו אתה יכול להציע את עצמך ? מעניין - יום טוב, אמיר דרור

דורית12

New member
בהצלחה רבה, רק אשמח אם תשתף

אותי - מהו טיפול ביורגונומי. לא שמעתי ואשמח להרחיב את ידיעותי, אם אינך מתנגד, כמובן.

garincher

New member
דורית יקרה

טיפול ביורגונומי הינו טיפול אנרגטי בשיטה של עפעוף עפעפים להגיע למקום הווצרותן של טראומות ולנקות אותן משם באהבה אני

דורית12

New member
טוב לדעת... אני מניחה, לפי מה שכתבת

שעברת טיפול או שניים, שאינך מתייאש ושאתה מוכן לעשות הכל כדי לצאת מהמצב בו אתה נמצא. מעניין אותי האם אתה מבין מדוע הטיפולים לא סייעו לך. האם חל שיפור מאז שהתחלת לטפל. והאם אתה קורא ספרים. אם כן - אילו? אשמח מאוד אם תגיב

דורית12

New member
ואגב...

בין הדבר וחצי שלמדתי בחיים, יש גם את זה: כשמישהו מצליח להכעיס אותנו בתגובה, אמירה וכו', פירושו שהוא לחץ על נקודה רגישה שלנו (בין אם מודעת ובין אם לאו) לכן, ממליצה לך לחזור לתגובה של אמיר לבחון כל מילה ומשפט ולבדוק מה יש שם, בין השורות, שהכעיס אותך ואני מקווה שאני לא מכעיסה אותך. הכל מאהבה

momi121

New member
נסיון לעזור

היי הסיפור שלך נגע מאוד לליבי, אני מאוד רוצה לעזור לך . קראתי את התשובה שנתת לאמיר והאמת שגם אני מרגישה כלפיו כך לפעמים . אני יכולה להגיד לך שהזוגיות זה הדבר החשוב ביותר וכן חיי המשפחה . יש לכם עכשיו ילד והוא עומד בראש הפרמידה וחשוב שתדעו את זה הוא חווה עכשיו את כל מה שאתם מרגישים, ילדים זה דבר חכם מהרגע שהם נולדים הם חושבים ואסור לנו לשכוח את זה. אני דווקא מתחברת לזה שרצית לחזור לאשתך אני חושבת שכדאי לחזק את הנסיון הזה דבר שיביא לכל המשפחה התקדמות. האם אשתך יכולה לתמוך בך? האם היא טיפוס שיכול לעזור לך? אם כן אז לדעתי העזרה מהבית היא הדבר הכי טוב. אמרת שחזרת להתגורר בבית אמך אולי היא יכולה לתמוך ולעזור? אולי אחים? אתה צריך לקבל מאיפשהו תמיכה ואני חושבת שלא מפסיכולוגים. יש לי עוד הרבה מה להגיד אבל אולי תגיב קודם על מה שרשמתי.

momi121

New member
המלצה

תכנס לאתר :www.familyphysics.co.il אני מקווה שזה יעניין אותך

למעלה