הסיפור שלי!!!

רולדההה

New member
הסיפור שלי!!!

אז אוקי...זה הסיפור שלי ואני לא יודעת אם תואהבו אותו...כתבתי אותו די על עצמי. "היו הייתה נבואה עתיקה..נבואה שאומרת כי אחת תהייה, הפחות מתאימה מכולם, ןהיא תאחוז בחרב האור, והיא זו אשר תמגר את הרשע ותושיב את הסדר על כנו...והיא האחת, הפחות מיוחדת מכולם, והיא תיכון על הקרב, אשר רק אחד בו ישרוד, והוא יכריע, אם השליטה היא לטוב, או לרע..." "איזה גיבוב של שטויות!" קראתי בעודי זורקת את ירחון המדע שלי מעבר לספה. אה, סליחה, לא הצגתי את עצמי. קוראים לי לי. שם מעצבן, אני יודעת. אני לי, ואני הילדה הפחות או יותר הכי מוזרה שתפגשו. יש לי שער שטני ארוך, שתמיד פזור על העורף שלי בבלגניסטיות איומה. אבל אני אוהבת את השער שלי, הוא פחות או יותר הדבר הכי יפה שיש לי. יש לי עיניים חומות רגילות, ואותן אני לא כל כך אוהבת. תמיד חלמתי על עיניים כחולות עמוקות ומהפנטות, כמו אלה שתמיד יש לנסיכות בכל אותן אגדות של דיסני. יש לי גם אף, שגם בו אני די גאה. כולם אומרים לי שהוא אף מלכותי, ישר כזה, ותקוע בדיוק במקום הנכון, תודה לאל. עד כן החלק הנורמלי בסיפור הזה. מה שאתם באמת צריכים להיזהר ממנו הוא האופי הנורא (כך אומר כל מי שמכיר אותי, כולל אמא שלי)שלי. אני צינית, סקפטית, מוזרה, שונאת בני אדם ומתבודדת, מאחרת סדרתית ושונאת מסגרת ואת כל מה שמאיים על תחושת החופש שלי. ועכשיו אני אפרט למה בדיוק אני מוזרה. (אני לא בדיוק בטוחה שאתם מעוניינים לשמוע אבל יאללה, נלך על זה) א. אני מאמינה בחייזרים. ב. אני מאמינה ברוחות רפאים. ג. אני לא מפחדת למות. כן, מה ששמעתם. אני לא מפחדת ממוות. הייתם צריכים לראות את התגובה של הילדים מהכיתה שלי כשסיפרתי להם שכולנו נמות בסוף, ואין להם מה לדאוג. הם אמרו שהחיים יקרים, אני אמרתי שדלק זה דבר יקר. כזאת אני, שום דבר לא מפחיד אותי (אולי חוץ מילדות קטנות שיוצאות מהטלוויזיה) אפילו לא המוות. הוא מוזמן לבוא ולקחת אותי, אם הוא רוצה, למרות שסביר להניח שאני אעשה לו הרבה צרות, שמה בגהינום. למה גהינןם, אתם שואלים? כי ילדות כמוני לא הולכות לגן עדן. לגן עדן, הולכות הילדות הבלונדיניות החמדות, אלו שתמיד עוזרות לכולם והמורות מתות עליהן. אני לא כזאת, רוב המורים שלי רואים אותי כתלמידה מוכשרת מאוד, חכמה מאוד, אבל בתור אדם ששונא אנשים. והן צודקות. כנראה שזה התחיל כשהייתי בכיתה א'. אתם מכירים את זה שתמיד בכל כיתה, יש את האחד המיוחד הזה שתמיד יורדים לחייו כל המקובלים? נחשו מה? זו הייתי אני. כבר אז, בימי כיתה א' העליזים, פיתחתי מערכת הגנה די מתוחכמת נגד אותם ילדים. כייון שרובם היו טיפשים למדי, או בלתי אינטילגנטים בעליל, ואני הייתי מה שנהוג לכנות 'חכמה להפליא' (המעלה היחידה שיש לי, ואם זאת גם אחד הדברים שפגעו בי הכי הרבה במשך השנים. ילדים לא אוהבים ילדים חכמים) הייתי יורדת עליהם בשנינות. וכשזה לא היה עוזר, הייתי מרביצה להם. הייתי ילדה אלימה מאוד ביימים ההם, ומאוד לא מקובלת. ואז כנראה התפתחה שנאת האנוש שלי. אז זו אני, לי, ילדה בלתי מיוחדת בעליל, וילדה שלא יודעת את כמה היא טועה. המשך יבוא....(אם תרצו) אהבתם? שנאתם? תכתבו תגובות ותגידו לי אם להמשיך!

Michal Bloom

New member
באמת עלייך?../images/Emo8.gif../images/Emo5.gif

קריפי!!1 ויצירתי מאוד!!!!!!!!.. אני רוצה עוד!

רולדההה

New member
הוא די מתבסס עליי...

באמת קוראים לי לי, והאופי שלי הוא אותו אופי מחורבן שיש ללי בסיפור. אבל הוא לא סיפור תיעודי של מה שקרה לי.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif במילה אחת: וואו../images/Emo70.gif

זה נשמע מה זה טוב
מרתק
מצחיק במקצת (חוץ מילדות שיוצאות מהטלוויזיה
) אני רוצה לקרוא המשך

נטלי007

New member
BIG WOW!!!

את כותבת ממש יפה... ומצחיק... תכתבי עוד... לדעתי כל מי שיקרא את הסיפור הזה לא לחכות לפרק הבא אז יאללה תתחילי לכתוב!!

Sweet 6teen

New member
נשמע מעניין.... ../images/Emo13.gif

אני רוצה לדעת איך זה ממשיך.... תמשיכי את הסיפור!! ובנתיים יש לי את פרק 2 בסיפור שלי... הגעתי לבית הספר בדיוק כשהפעמון צלצל ונכנסתי לכיתה. עד שהשעה הרביעית הגיעה אל סופה הכול נראה לי כרגיל, אבל ברגע שיצאתי להפסקה שמתי לב שמשהו שונה, הבנות בבית הספר, כולן היו.. איך לומר, מגונדרות מהרגיל, מאופרות ללא יוצאת מן הכלל ולבושות כמו שלא ראיתי את בית הספר בחיים. 'מה הולך פה?!' חשבתי לעצמי. 'פספסתי משהו...? כמה מוזר...' הפעמון צלצל, ולכן הייתי חייבת לחזור לכיתה. למרות שהייתי שמחה לברר מה קורה פה. נכנסתי לשיעור היסטוריה משעמם במיוחד, ואחריו לשון, ספרות ושעתיים אנגלית. פחות או יותר יום רגיל... כשיצאת מבית הספר הבחנתי בהתקהלות של מאות בנות בלובי. אך כשהגעתי הבייתה מיד נשכחו ממני הבנות בבית הספר... הדבר שהכי רציתי בחיי היה לשחק, או לפחות לשיר. הייתי במגמת תיאטרון בבית הספר, אבל לא באמת חשבתי שזה מה שיקדם אותי למשחק. חשבתי לעצמי, אם רק אני אקבל הזדמנות אחת, רק אחת. אני עוד אוכל להצליח. אבל לא ציפיתי לכזה דבר בקרוב. בערב קרה לי הדבר המוזר ביותר. הטלפון צלצל, מיהרתי לענות ולהפתעתי בקו הייתה לא אחרת מאשר המנהלת של בית בספר. "שלום, אפשר לדבר עם אליזבת?" שאלה,"מדברת..." עניתי, חושבת לעצמי מה כבר המנהלת של בית הספר יכולה לרצות ממני, הרי אני לא תלמידה רעה או מופרעת. אני דווקא דיי שקטה. וזאת רק תחילת השנה, לא הייתי אפילו מספיקה להסתבך בצרות. היא המשיכה לדבר וקטעה אותי ממחשבותיי. "אני מצטערת להפריע לך בשעה כזאת אבל אני מבקשת ממך להגיע לבית הספר הכי מהר שאת יכולה, אם זאת לא טרחה גדולה. את כבר תקבלי הסבר מפורט פה, נחכה לך בחדרי." "אמממ, כמובן. " אמרתי, "אני אגיע הכי מהר שאוכל". מוזר, חשבתי, מה כבר היא יכולה לרצות ממני. ומי זה "נחכה" ? תגיבו בבקשה. אני רוצה לדעת אם להמשיך,להפסיק, לשנות... אני ממש רוצה תגובה

נטלי007

New member
שתיכם... עשיתן סיפורים ממש יפים../images/Emo13.gif

אני מצפה כבר לפרק הבא של הסיפורים של שתייכן
הסיפורים נשמעים כאילו הם קטע מתוך ספר..... בקיץ קץ הם פצצתיים

Michal Bloom

New member
תרשמי המשך עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif

ונראה לי שאני יודעת מה יהיה...חחח...

רולדההה

New member
חלק 2 של הסיפור! (שמחה שאהבתם)

אז אייפה היינו? (תוסיפו זיכרון די חלש לרשימת התכונות הגרועות שלי) אה, כן. אז אניווי, השלכתי את ירחון המדע שלי מעבר לספה. הירחון היה פתוח בדיוק בעמוד שנראה בו לוח אבן ממצרים, כתוב בכתב החרטומים המצרי. ההתמחות שלי בכתב החרטומים המצרי הייתה דלה. יכולתי בקושי רב לקרוא את מה שהיה כתוב שם, משהו על נבואה, וחרב אור. לשמחתי הרבה היה מודפס שם גם התרגום של אותה הכתובת. " אחת תהייה, הפחות מתאימה מכולם, ןהיא תאחוז בחרב האור, והיא זו אשר תמגר את הרשע ותושיב את הסדר על כנו...והיא האחת, הפחות מיוחדת מכולם, והיא תיכון על הקרב, אשר רק אחד בו ישרוד, והוא יכריע, אם השליטה היא לטוב, או לרע..." העורכים של הירחון בוודאי חשבו שזה מעניין, אני חשבתי שזה בולשיט. "אלו ממש שטויות. דברים כאלה קורים רק בסרטים". חשבתי על זה באותו לילה, אתם יודעים, על מה הייתי עושה אם אני הייתי צריכה להציל את העולם. "אם כל העולם היו תלוי רק בי הוא היה במצב די גרוע" אמרתי בחיוך. נרדמתי די מהר (מה שהיה מאוד לא רגיל. בדרך כלל לוקח לי משהו כמו חצי שעה להרדם, וזה עוד ביום טוב.) וחלמתי חלום מוזר. מאוד מוזר. חלמתי שאיזו אישה מצרית (זיהיתי את התלבושת. כמה טוב שלקחתי התמחות במצריים העתיקה בשנה שעברה.) היא אמרה לי משהו על כך שהעולם נמצא בסכנה, וחייבים לגלות את חרב האור כדי להבטיח את שלום האנושות. אמרתי לה שממש לא אכפת לי משלום האנושות ואז היא אמרה לי שאני חייבת להציל את העולם. ואז, התעוררתי. "זהו זה, לא עוד טלוויזיה בשבילך, גברתי הצעירה!" יופי, לא מספיק שאני מוזרה, עכשיו אני גם מתחילה לחלום חלומות משונים. מה הלאה? עוד יאשפזו אותי המוסד סגור, אני אומרת לכם! "זהו זה, מחר אני הולכת ישר לספרייה לבדוק מה פירוש החלום הז..." שטף דיבורי נפסק בפיהוק גדול. "מחר. עכשיו אני צריכה לישון". למחרת בבוקר קמתי והלכתי לבית הספר. לאחר שעתיים של מתמיטיקה שבהן הייתי לא מרוכזת לחלוטין בגלל החלום הגיעה ההפסקה המיוחלת. ירדתי מהר לספרייה והתחלתי לחפש בכל הספרים שקשורים במצריים. לפתע שמעתי קול, קול מתוק, מיוחד במינו, קול גברי, קורא לי. "לי...לי...בואי..." נעצרתי. "זהו זה, אני לגמרי משוגעת!" אמרתי בקול רם כל כך עד שהספרנית חמורת הסבר שלנו סובבה את ראשה ותקעה בי מבט חמור. לבסוף מצאתי את מה שחיפשתי. "'חרב האור': חרב האור היא לפי האמונה המצרית אותה החרב שבה השתמש האל הגדול רע במלחמתו להבסת החושך והיא נחשבת קדושה למצרים. מעניין לדעת שהמושג 'חרב האור' הוא כלל אוניברסלי, וריים גם בעוד מספר תרבויות." "מי היא האישה הזאת...ומה לעזאזל היא רוצה ממני?..." המשך יבוא.... נו, איך זה??

Michal Bloom

New member
מסתורי../images/Emo12.gif../images/Emo22.gif

מאוווד אהבתי!, מזכיר לי את הסרט 'המומיה'.....ממש אהבתי!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gifפש...מעניין../images/Emo170.gif

כשרונית
אהבתי את החלום... ומצרים נשמע מה זה עתיק ומיסתורי
בהצלחה

Sweet 6teen

New member
וואו!! ממש אהבתי את ההמשך...

אני כבר לא יכולה לחכות... תמשיכי את הסיפור!!!

Lao

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאהבתי ממש!!!

מצחיקה! אני צינית כזו רק עם אמא שלי. והיא תמיד אומרת שקבלתי את זה ממנה... אהבתי. תמשיכי.

רולדההה

New member
פרק 3 לסיפור....

טוב...הייתי רוצה להמשיך לספר לכם את הסיפור שלי. אז את השם שלי אתם כבר יודעים (או לפחות, אני מקווה שאתם יודעים) ואת האופי המחורבן שלי את גם די מכירים, אבל הייתי רוצה שתדעו עליי הכול, כי חשוב לי שאנשים ידעו. אני מתבודדת שאוהבת שקט, או לפחות הייתי. המקומות שהכי אהבתי בעולם הם הים, בעיקר בשקיעה, לבד. השקט והרוח זה הדברים הכי טובים בעולם. בכלופן, אותו יום כשהלכתי לישון חשבתי קצת על החרב אור הזאת. ושוב נרדמתי במהירות. (יומיים ברצף? משהו פה חשוד מאוד!) ופתאום הרגשתי שאני מתמוססת. מצאתי את עצמי בתוך מקדש עתיק ומתפורר כאשר מספר קולות מעומעמים קראו לי: "ליייי...בואי..." הלכתי בעקבות הקולות עד שהם נעשו ברורים יותר ויותר. בתחושה מפוחדת קמעה, כזאת שלא תאמה את הלך הרוח הרגיל שלי, (הייתי מאוד אמיצה יחסית לכל ילדה בת 16 אחרת) התקדמתי עד שראיתי קבוצה של אנשים שמביטה עלי. נדהמתי. זו הייתה קבוצה של אנשים מכל הלאומים העתיקים שאי פעם הכרתי. היו שם שלושה מצרים (אחת מהם הייתה האישה המצרייה מהחלום שלי) שני בני אינקה, שני גברים צעירים בעלי חזות גאה שלבשו טוגות ארוכות (המיתולוגיה היוונית! חשבתי בלבי) שלושה סינים ושתי דמוית גבוהות ובהירות שער, ששיערתי שהיו מהמיתולוגיה הקלטית.עמדתי שם ובחנתי אותם בעוד הם (למרבה הזוועה) בוחנים אותי. עמדתי שם ובחנתי אותם בעוד הם (למרבה הזוועה) בוחנים אותי. לבסוף פצתה האישה המצרית מחלומי את פיה ואמרה :"את בוודאי רוצה לדעת למה זימנו אותך לכאן?" "זימנתם? או מי גוד, החלום הזה הולך ונעשה מוזר יותר ויותר..." "חלום?" שאל אחד מהגברים הצעירים בטוגות. הוא היה גבוה וחסון ובעל שער כהה ומתולתל, והיה, אם להיות כנים, חתיך משגע. "היא אינה מבינה אורלוק! אנחנו חייבים להסביר לה!" אמר אחד הגברים הסינים. הוא היה נמוך קומה וזקן, בעל זקן ארוך ולבן ולבוש בקימונו ארוך ולבן. "זהו לא חלום" אמרה האישה המצרית. "אנחנו המועצה העליונה של העולם העתיק." "המועצה העליונה של מה?" שאלתי בבלבול. "של העולם העתיק" אמר אחד האצטקים. "ותפקידנו הוא לשמור על העולם בטוח מהאפלה." המשיכה האישה המצרית. "אך הרוע שב לעולם כעת, ותפקידנו הוא לעצור אותו, בעצם, עלייך לעצור אותו." "מממה?, אני לא...מבינה..." מילמלתי. "את צריכה לעצור את הרוע, לי. לך תינתן חרב האור ובעזרתנו," היא החוותה בידה על קבוצת האנשים," את תנצחי. אנחנו נאמן עד שתהיי מוכנה לקרב." הצד הסקפטי וחסר הביטחון שלי התעורר." אתתת...את טועה. למעשה, את לא יכולה להיות יותר טועה מזה. אני הבנאדם הכי לא מתאים שתוכלי לקחת למשימה הזאת!" "לא לי, את טועה." היא אמרה בשלוות נפש שעיצבנה אותי. "את נולדת לתפקיד הזה לי, או שבעצם עלי לקרוא לך ליאנה." "ליאנה?" שאלתי. "ליאנה זהו שמך האמיתי. העדפנו לקצר אותו, לנוחיותך." מה זאת אומרת נולדתי לתפקיד הזה?" שאלתי. הפעם היה זה תורו של אורלוק לענות לי. "לפני שש עשרה שנה נולדת כנסיכה למלך ולמלכה של הארץ שלי. לרוע המזל, הרוע שנגדו עלייך להילחם הרג את הורייך. נבואה שניתנה ביום שנולדת חזתה את מלחמתך ברוע והמועצה העליונה התכנסה והחליטה לשלוח אותך על העתיד ולמסור אותך לטיפול בעולם החדש." זה היה יותר מידע ממה שהמוח שלי היה מסוגל לספוג אז. "שלחתם אותי לעתיד?" "כן" אמר אחד מהאצטקים. "ועכשיו את חוזרת איתנו לעבר, כדי ללמוד איך להילחם." אמרה אחת הדמויות הגבוהות ובהירות השער בקול הפעמונים שלה. הייתי מבולבלת. בלשון המעטה. רוע? קרב? זה הרבה יותר גדול ממני. או שלא?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif יפה מאוד../images/Emo70.gif

את משלבת את המיתולוגיה, מצרים העתיקה...(אני מאוד אוהבת היסטוריה
) אוקיי הנה כמה דברים שכדאי לך להוסיף/לשים לב אליהם:
איך נראו האנשים האלה? (מצרים, קלטיים...) את מבינה, כשאני קוראת... אני מדמיינת תוך כדי איך זה נראה, ואת לא מתארת בכלל איך נרא האנשים האלה...
הבעות? רגשות? המצרים, קלטים וכו', מה הייתה הבעתם כשראו אותה? אלא הם לא פסלים הם צריכים שיהיה להם הבעה כלשהי לי? (שמחה, הפתעה...)
ועוד דבר, מתי שהם אומרים לה את זה, אז את צריכה גם לתאר יותר רגשות שלה, הפתעה... לא מאמינה להם בהתחלה, כתבת "הצד הסקפטי וחסר הביטחון שלי התעורר" מסתומרת? תכתבי רגשות, זה מאוד חשוב בשביל סיפור/ פיק. בהצלחה
וסורי אם זה נשמע תוקפני פשוט אני מאוד אוהבת את סגנון הכתיבה שלך, ואלא רק הצעות לשיפורו

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gifאוף! תפוז מעצבנים אותי

*אני תמיד אהבתי דברים היסטוריים

למעלה