Sweet 6teen
New member
אחלה המשך! אהבתי... יש לי פרק חדש!
הנה ההמשך לסיפורי... אני מקווה שאהבתן עד עכשיו... אני ממממממש רוצה תגובות... תהנו... (אני מקווה..
) כשהגעתי אל בית הספר כעבור כמה דק' (אני גרה די קרוב לבית הספר) ונכנסתי אל חדר המנהלת הופתעתי לראות שהיא לא לבד. היא ישבה מאחורי השולחן הגדול שלה, מולה ישבו אימי ואבי ובצד עמד גבר שלא ראיתי מעולם. הסתכלתי עליהם מופתעת ומבולבלת בעיקר. המנהלת דיברה ראשונה "הזמנתי אותך מפני שיש לי משהו חשוב לספר לך, שכמובן דורש את אישורם של הורייך..." ישר הפניתי מבט שואל אל עבר הוריי, ואמא שלי אמרה "רק שתדעי שאם את רוצה אנחנו לגמרי בעד, חשבו על זה והחלטנו שבאמת את מוכנה לזה." "נו....?" שאלתי בהתרגשות... שוב המנהלת דיברה. "במשך שבוע הסתובבו בבית הספר כמה אנשים שחיפשו שחקנית לסרט הוליוודי. (כששמעתי את המילים האלה חשבתי שאני עומדת להתעלף!!!!!) וכמו שבוודאי הבנת, הם בחרו בך מבין כל הבנות בבית ספר. כמובן שלא תוכלי להמשיך את לימודייך כרגיל מפני שהם כבר מעוניינים להתחיל בצילומים משבוע הבא. " לא יכולתי לדבר, רק ישבתי ובהיתי בחדר...אני? סרט? הוליוודי?! לא יאומן! בגלל זה כולן התגנדרו להן. "אז, את מוכנה לעשות את זה?" זה היה הגבר שעמד בצד, כבר שכחתי שהוא שם... הוא הסתכל עליי במבט כמעט מתחנן. "ברור שאני מוכנה לעשות את זה!" אמרתי כשאמרתי את זה הסתכלתי על הוריי. הם החזירו לי מבט מאושר, שמחים שקיבלתי הזדמנות לעשות את מה שכל כך חלמתי עליו. "המנהלת שלך נתנה לי כמה המלצות טובות, אפילו ראינו את ההצגה שלך משנה שעברה,של המגמה, ואת מוצאת חן בעניי יש לך את האפשרות להפוך לכוכבת." בקושי יכולתי לקלוט את הכול, זה היה פשוט יותר מידי בשבילי! "עם מי אני אשחק? " שאלתי, אין לי מושג למה אבל זאת הייתה השאלה הראשונה שלי הרגשתי שאני פשוט חייבת לדעת... סרט הוליוודי! אני?!
הנה ההמשך לסיפורי... אני מקווה שאהבתן עד עכשיו... אני ממממממש רוצה תגובות... תהנו... (אני מקווה..