הסיפור שלי!

פחזניה

New member
הסיפור שלי!

אני בת 27 ובעלי בן 33. לי יש שחלות פולציסטיות ולבעלי הזרע גבולי 4%. שלחו אותי לד"ר וייסמן להזרעות וזה היה לפני כחודש הבעיה היא שאני די פוחדת . גם אני וגם בעלי לא יודעים אם יש לנו כוח להתחיל את כל זה. וגולת הכותרת אני רצנה עכשיו מראיון עבודה אחד לשני , ובלי להגיד כלום מסננים אותי כי אני נשואה 3 שנים ובלי ילדים. מה עושים להתחיל או לא מה יהיה?

דנה 3 3

New member
בהצלחה

אל תדאגי. לא צריך יותר מדי כח להזרעות, זה לא סיפור גדול. כל שאלה שתהיה לך תוכלי לשאול פה ויענו לך. לעניין העבודה - תרדי קצת למטה בעמוד הזה ותראי שרשור בנושא ראיון העבודה - לספר או לא לספר וכו'. זה השרשור שמתחיל בכותרת "מותר לקטר?"

Blue velvet

New member
סליחה, גם להזרעות צריך כוח

עשיתי יותר מדי כאלה, והיו שלבים שמאסתי בהליך הפולשני והמייגע הזה. מה שכן, ברור שיש טיפולים קשים יותר. את צעירה, ובשלבי בניית הקריירה שלך. חשבו יחד עד כמה דחוף לכם להתחיל בטיפולים עכשיו. הם דורשים זמן ואנרגיה, כמו גם חיפוש עבודה. אולי תחליטו לדחות את העניין בזמן מה, לפחות עד שתמצאי עבודה ותתאקלמי בה באופן ראשוני. שיהיה לכם בהצלחה ובקלות.

אין לך ממה לחשוש

הזרעות הן די פשוטות, אולי לא תמיד נעימות אבל לא יותר מזה. בקשר לעבודה כמו שענו לך כבר הסתכלי על השרשורים ותחליטי מה לעשות. גם אני במהלך חיפוש עבודה וטיפולי IVF ואל קראו לי לראיון אבל אין בי שום חשש בנושא. זה יגיע בסופו של דבר. תתרכזי עכשיו במה שאת חושבת שטוב לכם עכשיו

פּוֹנְג

New member
כשלא בטוחים אז לא להתחיל.

קחו לעצמכם פרק זמן בו אתם עושים חושבים או שאחריו מחליטים או שאחריו להתחיל אבל לא להתחיל מתוך לחץ בגילך את בהחלט יכולה להגיד במקומות עבודה שכרגע הקריירה שלך קודמת לילדים. בהצלחה בכל החלטה שלא תהיה

פחזניה

New member
תודה

תודה רבה לכולם על התשובות , גרמתן לי לחשוב קצת. בנוגע לעבודות אני מחכה לתשובות מכמה מקומות מקווה שיהיה בסדר. תודה לכולם.

liora1

New member
הסיפור שלנו...

הי פחזניה, הסיפור של שתינו דומה פחות או יותר, רק שאני מבוגרת ממך, בהמון שנים. בשורה התחתונה מלבד לעודד אני רוצה לספר לך,שיש לי ילד, עבודה נפלאה של ד"ר וייסמן... (גם הילד, גם הרופא :) ). אם תרצי לקבל עוד קצת עידוד, או פרטים נוספים, תוכלי לפנות אלי במייל:[email protected] בכל מקרה מחזיקה לך ולכל משתתפות הפורום כאן מעבר מהיר לפורום הריון. ליאורה

למעלה