הסיפור שלי

mor mor

New member
הסיפור שלי

אני לא אכנס לזה לעומק.... אבל יש לנו בעיות במשפחה, והכל מתחיל מאז שאחי התחתן לפני 4 שנים.... גיסתי הספיקה לא לדבר עם ההורים שלי עם אחותי ואיתי וסבתא שלי ודודים שלי. אחי מאוד ממורמר.... ואנחנו עוד יותר. ההורים שלי מאוד מתוסכלים, כי יש מליון בעיות בבית... אחי לא מביא אליהם את הילדים כבר 4 חודשים... הילדים קטנים: 5שנים, 1שנה.... וכואב לי איך אמא שלי ממורמרת מהעניין....פשוט אשתו מחליטה בבית, והיא לא מרשה לו להביא את הילדים. זה כלכך מורכב.... הבעיה היא שכל מילה שאומרים לא במקום, היא מקללת ומדברת לא יפה... ואין פתרון- הצענו לה ייעוץ והיא מקללת.....

sovlanit

New member
MOR MOR,ברוכה הבאה.../images/Emo24.gif

מה מכעיס את אימך בדיוק?

mor mor

New member
לא מכעיס אותה כלום

כואב לה שהיא לא יכולה לראות את הנכדים שלה. גיסתי מתעצבנת על כל שטות......ומוציאה את הזעם על אמא שלי. ועכשיו היא עושה עליה מלחמה שלא תראה את הנכדים שלה. אמא שלי לא עשתה לה כלום.

מעיין 32

New member
את מכירה את המושג - אין עשן בלי אש?

יש סיבה להתנהגות של גיסתך וגם של אימא שלך. צריכים לשבת עם הגיסה ולראות מה הבעיה בדיוק. כי רק כך תדעו ממה נובעת הבעיה. יכול להיות שהאימא פגעה בה בדרך מסויימת והיא אפילו לא יודעת. זה הזמן להוציא את המרצע מהשק ולראות בדיוק מה הבעיה ולפתור אותה.

mor mor

New member
לפעמים יש עשן בלי אש

גיסתי יודעת כמה אני אוהבת את אמא שלי......ולכן אני לא אובייקטיבית. אחי הוא אשם כנראה בהכל, בזה שהוא היה "הקושקוש" של אמא, ותמיד סיפר לה הכל ושיתף אותה וביקש עצות. ואחרכך הלך וסיפר לאישתו "אמא שלי....." וזה אכל אותה.

אוסה

New member
תמיד יש אשמים....

ואחיך באמת אשם !!! תתיעץ, תספר אין בעיה אבל חמה אתה הולך להגיד את זה לאישתך? מה נראה לך שזה בסדר? אולי ישנם דברים שאישתו לא מעוניינת שידעו?

מאקי

New member
מור מור

חבל לי על צערך עצתי: התקשרי לגיסתך ותזמיני אותה להפגש. אם היא תשאל למה ?? תעני בשביל זה אני רוצה להפגש. אל תמסרי פרטים. תני לה לקבוע איפה נוח לה ובאיזה שעה תאמרי כי את מאד רוצה לפגוש בה ורק בה בית קפה סולידי קטן להקצות שעה. לבוא עם פרח ביד.. לאמר שלום וכמה טוב את נראית. להזמין קפה ולאמר לה "אני רציתי שנפגש בחוץ פעם את ואני. רציתי לאמר לך עד כמה את יקרה לי מהיותך אשת אחי. מאוד כואב לי שאת פגועה ואיני יודעת ממה ואשמח אם תשתפי אותי. אני צנצנת אם לא תשמעי אפילו שלא ימצא חן בעיניך אל תקטעי אל תתוכחי רגש הוא דבר נכון נכון לכואב ולכן אם רצונך לעשות טוב אימרי לה רק שמעתי עלי לחשוב אינני נוהגת לקפוץ למסקנות חפוזות. ותפרדי בנשיקה. חשבת פעם שגם היא מסכנה כל הזמן במגננה אל תרחמי עליה. תקשיבי. יש לך אומץ להפסיק לקטר ולהתחיל לעשות????????

mor mor

New member
מאקי...

דברייך יפים... צודקת בדברייך. קשה לי לשמוע מישהו מדבר ברוע על הוריי.... ברגע שאני שומעת את זה, מבחינתי אני שומרת מרחק מאדם כזה. כמו שעצת, ניסיתי לנהל שיחה כזו בטלפון... כמו שאמרת: הקשבתי ושמעתי.... אך הגעתי למצב שלא יכולתי להכיל את כל "הגועל נפש" שיצא לה מהפה... כל מיני כעסים שהיא צוברת כבר 5 שנים... שההורים שלי הביאו מתנה בשווי Y ולאחותי השנייה בשווי X ' וכל מיני ענייני חומריות. ועל זה שאמא שלי אמרה לאחי משהו על אחותי שאולי ינסה להשלים איתה, אז היא התחילה לפתוח את הפה, למה אמא שלי מתערבת? מה הקשר שלה בכלל. היא הודיעה לאמא שלי שהיא מחליטה מה אמא שלי מדברת עם אחי: זה מה שלומך? מה שלום הילדים? ואיך בעבודה. היא לא מרשה לה כלום. היא מסכנה, וכשאומרים לגיסתי ללכת לטיפול נפשי היא נפגעת מזה...

מאקי

New member
היא אשת אחיך

וכל עוד היא כזאת ואם ילדיו תשאר תמיד תתעלי על עצמך הזמיני לשיחה לא טלפון יש דברים שהם לא לטלפון תשחקי בפסיכולוג ותקשיבי רק תקשיבי חייכי ונסי את להגיע ליחסים מינימלים איתה אחרי כמה חודשים לא בעליהום אולי אולי יתייצב מצב. והאמיני לי אין חדש תחת השמש... אבל למה לסבול????????.

מור מור החמודה..../images/Emo141.gif

קודם כל ברוכה הבאה .קראתי את מה שכתבת ואני פשוט מבינה אותך כי גם לנו זה קרה במשפחה אמנם לא עם אחי(כי הוא לא נשוי)אבל עם בן-דוד שלי הוא היה שפוט של חברתו וכל מה שניסינו לעשות(להתקרב אליה,להיות חברים שלה,להיות נחמדים וההיפך להתרחק וכ'ו)כלום לא עזר ובסוף הרמנו ידיים וכמובן שהיא הפסידה כי בן דוד שלי לבסוף לא יכל לסבול את ההתרחקות מהמשפחה ועזב אותה.אז אל תנסו לעשות כלום בקשר לזה והכל יבוא על מקומו בשלום.

mor mor

New member
כואב לי מאוד על אחי

כי באמת אנחנו מנסים להיות בסדר, אבל היא כל הזמן אנטי. ויש לה 2 ילדים.... הם ממש מסכנים.

אנילה1

New member
מור, תגידי לגיסתך שאם היא רוצה לדבר

איתך בשפת בני אדם את מוכנה לשמוע. אבל כואב לך לשמוע שהיא יורדת על אמא שלך. לא חשוב מה היא תגיד , את תמיד תהי לצידה של אמא שלך. כי ככה זה. יש לכן קשר דם. לכן עדיף שלא תבוא אליך בטענות על אמא שלך. אולי שתנסה לדבר איתך בלי לקטר, משהו בנוסח יותר עינייני ופחות ריגשי. אמרת לה פעם "שכשהיא מקטרת על אמא שלך זה כואב לך?"

מעיין 32

New member
אגב שאלה להבהרה

איך זה שהם נשואים 4 שנים ויש להם ילדה בת 5? זאת אומרת שהם ביחד עוד הרבה לפני ויכול להיות שקרה משהו כבר אז.

mor mor

New member
אז הם נשואים יותר....צודקת

לא שמתי לב למה שכתבתי

למעלה