הסיפור שלי.

הסיפור שלי.

שלום לכולן,
אני בת 24, נשואה שנתיים וחצי. לבעלי אין בעיית זרע וככל הנראה , לפי הרופאה הבעיה אצלי בביוץ. עד כה טופלתי באוביטרל , גונאל ובזמנו גם איקקלומין.
הרופאה ממליצה על הזרעות, בגלל טראומה אצל רופא נשים לאחר החתונה אני לא מצליחה לעשות בדיקות פנימיות, מודעת מאוד שזה סותר את כל טיפולי הפוריות ומטופלת אצל סקסולוג.
הגעתי לנקודת שבירה, נקודה כזאת שבוכים בגללה בכל רגע נתון. החודש בגלל ציסטה לא טופלתי בזריקות והעדפתי למען השקט הנפשי שלי לא ללכת לבדיקות, אין לי באמת מושג מתי אני מבייצת החודש, מבחירה האמת.
אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי כבר..

a morph

New member
היי

קודם כל חיבוק
וסליחה על השאלה הפולשנית, אבל נראה לי חשוב להבהיר את הנקודה:
ציינת שאת מטופלת גם אצל סקסולוג, וזה הביא אותי לחשוב, את ובעלך מצליחים לקיים יחסי מין תקינים?
אני שואלת כי אם התשובה היא לא, ייתכן שמוקדם לטיפולי פוריות (אם בכלל יש בהם צורך...) וצריך להתמקד יותר בטיפול הסקסולוגי.
ולענייני הטיפול עצמו: כמה זמן אתם עושים הזרעות כבר?

.

האמת שנשאלתי הרבה פעמים את השאלה הזו והיא כבר לא פולשנית בעיני, התשובה היא כן. אין לי בעיות ביחסים עם בעלי.
עשינו שתי הזרעות לנרתיק שלא צלחו לצערי, שבאחת מהן ניסיתי להראות אומץ ולנסות הזרעה מלאה ובמקום זאת יצאתי בוכה והיסטרית ובסוף הייתה הזרעה לנרתיק.

טוליתי

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!

טוב שהקשבת לעצמך.
האם את מטופלת אצל רופא פוריות? הכוונה היא לרופא פוריות שעושה שאיבות בבית חולים ולא לרופא נשים "רגיל".
אם הבעיה היא רק ביוץ, סביר שדרכך להריון תתקצר, שזו כבר נקודה חיובית, וביחד עם גילך הצעיר - פשוט נהדר.
בהצלחה

תודה

אני מטופלת במכבי אצל רופאת פוריות, עוד לא ממש הגעתי לIVF כי הדרך לשם רצופה בצילום רחם שרק המחשבה מלחיצה אותי.
מז"א שדרכי להיריון יתקצר? לא הבנתי למה התכוונת..

.

אמן.
אילו עוד טיפולים את חושבת שאצטרך לעבור? אני עדיין לא הבנתי איך לאישה יכולות להיות בעיות בביוץ. ועוד עם אוביטרל.

טוליתי

New member
אי אפשר לדעת, אבל הנתונים שלך טובים ויהיה בסדר

אם איקקלומין לא הביא את הביוץ, יש תרופות אחרות. לא לדאוג!
&nbsp

למעלה