הסיפור שלי
הי בנות (ובנים???)
אני אחרי 5 שאיבות ו5 החזרות ו5 תשובות שליליות. עשיתי את כל הטיפולים באיכילוב עד כה. אני רוצה להתייעץ ו לשמוע מכן מה אתן אומרות לגבי ההמשך:
האם להמשיך באיכילוב? מציק לי שכל פעם זה רופא שונה, הם עושים רושם של מקצועיים אבל במהלך 5 טיפולים אף אחד מהם לא שלח אותי לבדיקת רחם, למשל..
אמרו לי כמה פעמים שיחזירו 2 עוברים לבסוף החזירו לי רק אחד
מכיון שאני בלי דימום מזה3 שנים ולבעלי היתה איכות זרע נמוכה אז אחרי מלא בדיקות הופננו ישר לivf, ווואלה- אולי אם אני אעשה מעקב עם מדחום מערכת ביוץ- יש סיכוי שנכנס להריון ככה?
בעלי שינה הרבה דברים באורח החיים שלו- יש סיכוי שאיכות הזרע השתנתה? השתפרה?
איך זה עובד עם רפואה פרטית? איך יודעים מי מומלץ? לי חשוב שזה יהיה מישהו איכפתי, מתחשב שלוקח איתנו חלק בתהליך ושאכפת לו, ואולי בכלל רופאה אשה תלווה את התהליך טוב יותר
אני בצבא קבע ויש לי ביטוח פרטי- איך זה עובד?
האם ליוותם את תהליך הכניסה להריון בטיפול זוגי?
קיצר, אני מרגישה קצת קלולסית, אולי סמכתי יותר מדי על הרופאים???
אני חושבת שהפורום הזה מקסים, מעודד למלא אופטימיות, תודה לכל מי שתענה לי
הי בנות (ובנים???)
אני אחרי 5 שאיבות ו5 החזרות ו5 תשובות שליליות. עשיתי את כל הטיפולים באיכילוב עד כה. אני רוצה להתייעץ ו לשמוע מכן מה אתן אומרות לגבי ההמשך:
האם להמשיך באיכילוב? מציק לי שכל פעם זה רופא שונה, הם עושים רושם של מקצועיים אבל במהלך 5 טיפולים אף אחד מהם לא שלח אותי לבדיקת רחם, למשל..
אמרו לי כמה פעמים שיחזירו 2 עוברים לבסוף החזירו לי רק אחד
מכיון שאני בלי דימום מזה3 שנים ולבעלי היתה איכות זרע נמוכה אז אחרי מלא בדיקות הופננו ישר לivf, ווואלה- אולי אם אני אעשה מעקב עם מדחום מערכת ביוץ- יש סיכוי שנכנס להריון ככה?
בעלי שינה הרבה דברים באורח החיים שלו- יש סיכוי שאיכות הזרע השתנתה? השתפרה?
איך זה עובד עם רפואה פרטית? איך יודעים מי מומלץ? לי חשוב שזה יהיה מישהו איכפתי, מתחשב שלוקח איתנו חלק בתהליך ושאכפת לו, ואולי בכלל רופאה אשה תלווה את התהליך טוב יותר
אני בצבא קבע ויש לי ביטוח פרטי- איך זה עובד?
האם ליוותם את תהליך הכניסה להריון בטיפול זוגי?
קיצר, אני מרגישה קצת קלולסית, אולי סמכתי יותר מדי על הרופאים???
אני חושבת שהפורום הזה מקסים, מעודד למלא אופטימיות, תודה לכל מי שתענה לי