הסיפור שלי

ענבלי45

New member
הסיפור שלי

הי בנות (ובנים???)
אני אחרי 5 שאיבות ו5 החזרות ו5 תשובות שליליות. עשיתי את כל הטיפולים באיכילוב עד כה. אני רוצה להתייעץ ו לשמוע מכן מה אתן אומרות לגבי ההמשך:
האם להמשיך באיכילוב? מציק לי שכל פעם זה רופא שונה, הם עושים רושם של מקצועיים אבל במהלך 5 טיפולים אף אחד מהם לא שלח אותי לבדיקת רחם, למשל..
אמרו לי כמה פעמים שיחזירו 2 עוברים לבסוף החזירו לי רק אחד
מכיון שאני בלי דימום מזה3 שנים ולבעלי היתה איכות זרע נמוכה אז אחרי מלא בדיקות הופננו ישר לivf, ווואלה- אולי אם אני אעשה מעקב עם מדחום מערכת ביוץ- יש סיכוי שנכנס להריון ככה?
בעלי שינה הרבה דברים באורח החיים שלו- יש סיכוי שאיכות הזרע השתנתה? השתפרה?
איך זה עובד עם רפואה פרטית? איך יודעים מי מומלץ? לי חשוב שזה יהיה מישהו איכפתי, מתחשב שלוקח איתנו חלק בתהליך ושאכפת לו, ואולי בכלל רופאה אשה תלווה את התהליך טוב יותר
אני בצבא קבע ויש לי ביטוח פרטי- איך זה עובד?
האם ליוותם את תהליך הכניסה להריון בטיפול זוגי?
קיצר, אני מרגישה קצת קלולסית, אולי סמכתי יותר מדי על הרופאים???
אני חושבת שהפורום הזה מקסים, מעודד למלא אופטימיות, תודה לכל מי שתענה לי :)

בלונד23

New member
שלום לך

כן, סמכת הרבה יותר מדי על הרפואה הציבורית. מצטערת לבאס... אבל זה מה שקרה, והיום את מבינה את זה. בזבזת זמן יקר בלי שרופא אחד יסביר לך, ינחה אותך ויבנה לך טיפול שנתפר לך. עברת טיפולים כשאת אפילו לא בטוחה מה הביעה, ככה נשמע.
את בלי דימום - כלומר אין לך מחזור. את לא מבייצת. האם נעשה אבחון מדוע? מה גילך? אך הפרופיל ההורמונלי שלך? חובה לקבוע קודם מה הבעיה המונעת ביוץ.
איכות זרע נמוכה - זה תלוי כמה נמוכה.
שילוב של זרע לקוי + חוסר ביוץ לדעתי דורש כבר מהתחלה התערבות של מומחה.
האם יש סיכוי שאיכות הזרע השתפרה? את זה רק בדיקת זרע תגלה, ברור.
נשמע שאת לא מבינה מה בדיוק הבעיה שלכם ונגררת לעבור 5 טיפולים בלי להבין אפילו איפה אתם עומדים, למה ומי נגד מי. זה די חמור שלא הסבירו לך כלום. כמו כן את מחליטה כמה עוברים יוחזרו ולא אף רופא. אם החלטת להחזיר 2, למה החזירו לך 1?
ברור שכעת עלייך לקחת את גורלך בידייך, ופשוט לחפש רופא תותח פרטי שיתחיל מהתחלה והכי חשוב יאבחן מה הבעיה של שניכם. תשכחי מרופאה אישה - פשוט כמעט ואין. חפשי בפורום לפי אזור ולפי יכולתך הכלכלית.
טיפול זוגי זה החלטה אישית שלכם.

ענתי787878

New member
אני לא ממש ממש מסכימה

אני מטופלת דרך מכבי אצל רופא פריון מעולה שהוא פרופ שמקבל גם פרטי. אני עושה טיפולים באסותא בראשון אז חצי פרטי. אבל עדיין. זה שייך לקופה . הבעיה אצלך אולי זה החלפת הרופאים...

אני מניחה שלא נגררת ואת די מבינה מה את עוברת
אני באופן כללי לא מסמפטת את איכלוב אבל לא כי יש לי סיבה.
מאמינה שכדאי שתעשי
מה שמרגיש לך נכון ואם נכון לך לנסות לבד קצת. אז תעשי. בלונד צודקת שאין מחזור זו בעיה לחפש ביוץ וזרע בעייתי זו גם בעיה אבל אם את רוצה לנסות וזה מרגיש לך נכון תנוחי קצת.
לגבי זרע יכול להשתנות בהחלט
לגבי רפואה פרטית לפי הידוע לי יש החרגה לטיפולי פריון עד 2 ילדים (כי עד אז הקופה מממנת) אלא אם יש הסדר אחר לנשות קבע
בכל מקרה אל תהיי קשה עם עצמך. מה שעדית היה כנראה נכון לך
בהצלחה

לגבי איכות הזרע.. אם הבעייה היא חוסר תנועתיות

ממליצה מאוד לבעלך על תוספי מזון Q10 ול-קרטנין. משארת שיש תוספי מזון גם לבעיות אחרות, אך צריך לקרוא מחקרים לראות אם אכן עוזר.

מאחר ויש לך ביטוח פרטי, הייתי מבררת עם הביטוח מה זה כולל (אם זה ביטוח דרך "חבר" אז ממה שזכור לי הוא די מקיף), אם אחרי 5 שאיבות היו רק 5 החזרות אז יכול להיות שאין מספיק ביציות איכתיות- מה שאומר שעדיף ללכת לאחד הרופאים היותר יצירתיים ולא להישאר עם פרוטוקול שכנראה לא אופטימאלי עבורך.
בכל מקרה, במקומך הייתי עוברת מרפאה- משנה מקום משנה מזל (ופרוטוקול..), בין אם לפרטי ובין אם ציבורי.

בהצלחה!

השואלת14

New member
יש רופאים בלי נשמה

ראשית אני ממש לא מסכימה עם העובדה שפרטי יהיה טוב יותר. יש בקופ"ח רופאים
נהדרים ומסורים.

כבר מהחלק הראשון של מה שכתבת צריכות להידלק נורות אדומות לגבי חוסר תשומת הלב
במקרה שלך. את צריכה ללכת לרופא טוב אחד, את יכולה בשקט דרך קופ"ח, רישמי פה באיזו
קופה את ונמליץ לך ושאותו אחד ילווה אותך מ- א' עד ת'.
צריך לבדוק כמה דברים וחבל להעביר אותך עוד ועוד שאיבות לפני שבודקים שכל השאר תקין!!

שיהיה לך בהצלחה, לא להרים ידיים אבל כן לשים את מה שעברת מאחורייך ולעבור למישהו
עם נשמה..

למעלה