הסיפור שלי

לולולה4

New member
הסיפור שלי

שלום לכולן,
זו פעם ראשונה שאני כותבת פה ובכלל פעם ראשונה שאני ככה מספרת אבל אני מרגישה צורך לשתף וצריכה גם קצת עזרה...
כבר בגיל 16 התבשרתי שאזדקק לתרומת ביצית כשארצה להיכנס להריון, בזמנו הדחקתי את המחשבה על מה זה בכלל אומר. אבל עם השנים הבנתי, והיה לי זמן רב לעכל את הבשורה. המהלך הזה אינו כרוך (עדיין) ברגשות קשים מדי (עיקלתי כבר את המצב ומהלימונים נכין לימונדה:). בשנים האחרונות אני גם עוקבת מדי כמה חודשיים, אחר הנכתב פה בפורום ושואבת מכל הנשים המדהימות פה המון כוחות ומידע ומחכה כנראה לרגע בו אני גם אכתוב.
אז עברו השנים, בגרתי, התחתנתי והנה הגיע הגיל שבו המחשבות על ילדים כבר מתגבשות יותר ואינן כל כך מופרכות והשאלות והתהיות צפות על פני השטח. אנחנו רוצים להתחיל לבדוק את האופציות ולתכנן קצת קדימה...
אשמח להמלצה על רופא מכבי באזור המרכז שאוכל להתחיל איתו את הבירור...אני רוצה לציין שאע"פ שאני עוקבת, אין לי מושג גדול על התחלת התהליך, אילו בדיקות יש לעשות, כמה זמן לוקח התהליך מרגע ההחלטה ומה העלות הכוללת, זה מאוד מבלבל...
מוכנה לספוג כל פיסת מידע שתתנו לי...

ברוכה הבאה,,,,,אמן לזמן קצר

באופן אישי, אני יכולה להמליץ על דר ערן הורביץ,,,הוא כבר יכוון אותך לצה שצריך

ברוכה הבאה!

אני לא יכולה להמליץ על רופא מכבי כי אני בחרתי רק ברופאים פרטיים, אבל כדאי לקרוא את קו המשווה ולעבור על המסלולים, בכל מסלול מצויין מי הרופאים שעובדים עם אותו מסלול. חלקם עובדים במכבי. ועלות כוללת.
קשה להגיד כמה זמן לוקח התהליך מרגע שמחליטים כי זה תלוי ברופא/מסלול שתבחרי. יש את זמן ההמתנה לרופא, זמן הבדיקות, זמן הכנת הרחם וכו'. כדאי ללכת לרופא משפחה ולבקש הפניות לבדיקות, ובזמן ההמתנה לתור הייעוץ תעשי את כל הבדיקות הדרושות.
בכל מסלול יוכלו לפקסס לך את רשימת הבדיקות שצריך (מצרפת רשימה שקיבלתי בעבר מהדסה)

ממליצה בחום על דר ערן הורביץ עובד עם מכבי. אני בנסיון הראשון

נקלטתי והיום בשבוע 32
בהצלחה!!!!

לולולה4

New member
תודה לכן על התגובה

מישהי מכן יכולה לומר בערך כמה זמן? חודש? שלושה חודשים? שנה? (עד התרומה לא עד הריון כמובן)

עוגי555

New member
היי לך

מאחלת לך הצלחה מכל הלב.
אני לא יודעת לגבי מסלולים ללא נסיעה וללא הכנה -
יכולה לספר על מסלול הדסה, עם חודש טיפול דמה והכנה, בדיקות והכל - שלושה חודשים. מאמינה שאפשר יותר מהר במסלולים אחרים אבל לא יודעת בבטחון.
כשמתחילים את התהליך מתחילים נורא להתרגש והזמן עובר מהר...

לולולה4

New member
בנות יקרות אי ממש מעריכה את תגובתכן

אתמול קראתי על ד"ר ערן הורביץ ורשמתי את מספרו. הקלינקה נמצאת 5 דקות מביתי, אבל לא הצלחתי להביא את עצמי להתקשר. זה ממש מפחיד אותי (לא יודעת למה) ןממש מוזר לי שהמספר זה של פלאפון פרטי. אני אפילו לא יודעת מה זה אומר לקבוע תור ולהפגש בפעם הראשונה האם זה עולה כסף או שזה על הקופה (איפשהו בפורום קראתי שפגשה אצל רופא זה 1000 שקל?!?!) ועם מה אני בכלל צריכה להגיע אליו? (ההסטוריה הרפואית שיש לי היא בת כמה וכמה שנים..)
אני ממש חוששת...
סליחה על ההתפרצות

totit8

New member
קצת הסברים

את מגיעה לרופא באופן פרטי ולכן הפגישה איתו עולה כסף אך תבדקי האם יש לך השתתפות מסוימת דרך הקופה. אני מאמינה שהסכום כולל את כל הטיפול + ההחזרה.
תגיעי עם כל החומר שיש לך (אני הגעתי עם חומר של 6 שנים) + בדיקות עדכניות במידה ויש לך.
ואין לך מה לחשוש, את לא מתחייבת לשום דבר. את בסך הכל הולכת לפגישת היכרות בה תשמעי פרטים מלאים על המסלול ואילו בדיקות את צריכה לבצע.
בהצלחה

אם את קובעת אליו דרך מכבי לא תשלמי על הפגישות
לדעתי העלויות היחידות הן עבור העוברים וההשתתפות לאסותא
אשרת 1972 בטח תכנס ותיתן מידע עדכני
איילת

מכבי אריה ברקוביץ בגבעת שמואל=תרומה עם מנור אסותא ראשל"צ

מקבל בקליניקה בבית.
רופא מקסים ואכפתי. הוא עשה הכנה לחברתי שטסה לקפריסין לפני מס' שנים.
בכל פעם שהיתה מסמסת לו הוא היה מסמס לה בחזרה תשובה.
חצי הריון היא היתה במעקב וביקורות כי היתה לה הימטומה, והוא היה תמיד זמין עבורה.

אל תחששי, כל שאלה נשמח להשיב לך
בהצלחה בכל החלטה.

חג שמח

דווקא עליו הדעות חלוקות... לגבי הזמינות שלו וכמה הוא אנטיפת מה שכן גובה מחירים מצחיקים ממה שהבנתי כי עושה זאת מתחושת שליחות...
לדעתי גם פרופ' אריאל וייסמן דרך מכבי גם עם חברת מנור

totit8

New member
אני אצל וייסמן

ממליצה בחום! רופא נחמד מאוד, אדיב מאוד וכמובן שמקצועי. לא מצטערת לרגע...עונה מהר לאימיילים ואם יש צורך הוא מתקשר ותמיד עונה בסבלנות לכל שאלה שצצה לי.

למעלה