הסיפור שלי..

הסיפור שלי..

שלום לכולם.. אני חדשה פה.. מחפשת מקום לספר ולהתייעץ על מה שקורה לי עכשיו. מקווה שאני במקום הנכון..

אז ככה. אני בת 31, בחורה מסורתית, ומאז ומעולם אהבתי גברים. אין פה שום דבר מעניין , סטרייטית לכל דבר, שניהלה מעט מערכות יחסים, ומחפשת את האחד לחיות איתו ולהביא איתו ילדים. היו לי כמה חברים, 2-3 רציניים יותר, השאר חולפים. ומעולם לא הסתכלתי על נשים בצורה מינית . אין לי שום בעיה לפרגן לנשים יפות ולהגיד את זה בקול ואף להתלהב אבל מעולם לא היתה לי משיכה לנשים.
אני מאוד ליברלית בכמעט כל תחום בחיים, יש לי חברים הומואים ואין לי שום עניין מיוחד בנושא. מבחינתי עוד אנשים וזהו. כמו שלא מעניין אותי למי יש עיניים כחולות ולמי חומות.

עד כאן הכל רגיל.
לפני כשנה, התחילה לעבוד אצלינו בחורה, פחות או יותר בגילי. עם הזמן נקשרנו ונהיינו חברות. אבל חברות בלבד, יצאנו מדי פעם, דיברנו בטלפון יחסית הרבה (אני מציינת את הטלפון כי אני לא בן אדם שמדבר בטלפון כל כך, אני די מופנמת ולא פטפטנית ), ובאמת שעשינו דברים שחברות עושות.
לפני חודשיים, לשתינו היתה תקופת מבחנים אינטנסיבית, הייתי בנופש משפחתי ובסופשבוע ידעתי שאני אהיה לבד ואמרתי לה לבוא כי חבל על החדר וככה נוכל לבלות בים , מקום ששתינו אוהבות. גם בשישי וגם בשבת תכננו ללמוד איזה שעתיים שלוש ואז לבלות.

בשבת, לאחר שהות בים, חזרנו לחדר והיינו די גמורות, שכבנו במיטה די מרוחקות ותוך כדי שאנחנו מדברות היא החזיקה לי את היד, אמרה שהיא ממש אוהבת לישון עם מגע. לא היתה לי בעיה. לא הרגשתי כלום. סתם עוד חברה שמחזיקה את הזרוע שלי ונצמדת אליי קצת. לא חריג בשביל חברות טובות.
מפה לשם, העניינים התלהטו, לא ברור לי מה קרה אבל הכל נהיה נורא לוהט ושכבנו. כשאני אומרת שלא ברור לי מה קרה הכוונה היא שפיזית, באמת שלא נמשכתי אליה כמו שאני נמשכת לגברים, לא חשבתי עליה בצורה כזאת או על נשים בכלל וכשהיא נגעה בי משהו התעורר.

כל הדרך הביתה בערב שתקנו. לא היה ברור לנו מה קרה כאן, האם זה משו חד פעמי ? האם זה משו שמתחיל ? (אגב, גם היא לגמרי סטרייטית).

נתנו לעצמינו יום יומיים. ואז הרגשתי שחייבים לדבר , ותכלס רציתי שוב לראות אותה ולגעת בה. וככה זה המשיך, כל פעם פרצנו עוד גבול והיום המצב הוא שונה לגמרי ותכף אפרט...
בגדול, בהתחלה לא ידענו מה קורה, אז החלטנו פשוט לזרום עם מה שאנחנו רוצות, בלי להחליט מה זה ובלי לחשוב יותר מדי. היתה תשוקה גדולה ונהנינו. לאט לאט , נכנסו רגשות לעסק.
המצב היום הוא שאנחנו די מאוהבות אחת בשניה. אנחנו רוצות להיות ביחד כל הזמן. לה יש השפעה חיובית עליי מכל הבחינות, רגשית, שכלית, היא דוחפת אותי לעשות דברים שאני צריכה דחיפה אליהם ובכלל יש בינינו יחסים בריאים שכל אחת תורמת לשניה והופכת אותה לטובה יותר מכל הבחינות.

עכשיו אנחנו חודשיים אחרי הפעם הראשונה ההיא.
ואני כבר אומרת לה בפה מלא שאני אוהבת אותה. וגם היא. אבל אני לא יכולה שלא לחשוב...
רציתי לבדוק איך קרה דבר כזה.. איך כל חיי אני אוהבת מאוד גברים, ופתאום יש לי אהבה אמיתית לבחורה. ניסיתי להסתכל על בנות אחרות, לראות אם יש לי משיכה לנשים נוספות.. אבל לא מרגישה כלום וגם לא רוצה שום דבר עם בחורה אחרת.

אז השאלה מה עושים עכשיו ? שתינו דיברנו על זה שאין לנו עתיד אמיתי, הזוגיות שיש בינינו היא יפה, זה מה שהייתי רוצה שיהיה לי לחיים אבל מצד שני, שתינו רוצות בעל וילדים.
החלטנו שלא להחליט, פשוט להנות מהרגעים שלנו.. העניין הוא שככל שעובר הזמן, אנחנו נקשרות אחת לשניה יותר ויותר.
אז מה עושים ? ואגב.. הסביבה לא יודעת כלום. זה הסוד שלנו. וזה לא שאני לא שלמה עם זה, אני מאוד שלמה, פשוט כרגע כל עוד אנחנו לא ממש יודעות מה יהיה, חשבנו לנכון שלא לצאת בהצהרות שיכולות להיות להן השלכות אחר כך. (וכן, קל להגיד שיקפצו כולם, ולא , אנחנו לא פחדניות, שתינו בחורות חזקות, משכילות, אינטלגנטיות, אבל מה לעשות? לפעמים בחיים אתה מקבל החלטות כאלה)

אז מה דעתכם ?

תודה לכם..

וואאאוווו

אם את טוענת שנכנס לכל הסיפור הזה גם רגש
אז הצלחתם להוציא מהארון אחת את השניה
דבר שהיה מוחבא הרבה שנים
דעתי תמשיכו את הקשר בינכם ותנו לגורל לעשות את שלו
איזה כייף לשמוע סיפור כמו שלכם
שיהיה לכם בהצלחה
רק אל תשכחי לעדכן מה קורה בהמשך

אוהדאדם

New member
מה דעתי? שחבל שאתן חוסמות את עצמכן

זה עצוב מאוד שאתן מרגישות שזוגיות עם אישה היא משהו שלא יכול להיות לכן, כי זה סותר משפחה וילדים. אתן יכולות להיות אחת עם השנייה, להתחתן, ולהביא ילדים לעולם. לזוג נשים זה עוד יותר קל מאשר לזוג גברים...
אם אתן לא רוצות לצאת בהצהרות אתן לא חייבות, אבל בתוך ההודעה שלך שילבת המון הצהרות: שאת אוהבת אותה, שהיא אוהבת אותך, שאתן זוג. אז נראה שדי ברור מה קורה כאן: פגשת מישהי, התאהבת בה, ועכשיו אתן ביחד. על פניו, זה סיפור נהדר.
אפשר גם להבין למה הוא מטריד אותך - האם את סטרייטית? האם את ביסקסואלית? לסבית?
ובכן, חשוב להבחין בין התנהגות מינית, משיכה מינית, נטייה מינית, זהות מינית... את לא חייבת להזדהות באף צורה שלא מתאימה לך. מתאים לך להזדהות כסטרייטית, לכי על זה. סטרייטים רבים מוצאים את עצמם בהתנהגות מינית שלא ברור להם איך הם הגיעו אליה - וזה בסדר. אנחנו לא באמת בינארים או בקוביות כמו שהיינו רוצים לחשוב. לגבי נטייה מינית, אני לא יודע; זה משהו שאת יכולה להגיד על עצמך, ונראה שאת לא נמשכת לנשים אחרות. אולי זה באמת משהו ייחודי איתה; אולי זה משהו שמתעורר מאוחר. גם זה קורה.

הכי חשוב, לדעתי, הוא לזרום עם זה ולא לחסום את עצמכן. אל תחליטו מראש שאין לכן סיכוי או שאתן לא יכולות להיות עם אישה, כי עובדה שכן. עדיף שתהיו פתוחות לאפשרות, במקום להחליט שאתן "חייבות" להתחתן עם גבר.

איזה קשר נפלא! ברור ששתיכן קיבלתן מתנה. מה שמטריד אותי

שאתן (את?) כבר בגיל מעל לשלושים ולפי דעתי והרגשתי בגיל זה כבר צריך לחפש להקים משפחה הטרוסקסואלית. ז"א, אם מדובר בסטרייטיות או בביסקסואליות. ברור שלסביות גמורות תרצינה גם זוגיות לסבית, למעשה משפחה עם שתי אמהות.
אז מה עושים?
כפי שאני רואה זאת, לתת לזמן לעשות את שלו לעוד שנה שנתיים. נראה איפה תעמדו אז. וגם - מי אומר שאי אפשר לקיים קשר אהבה עם אשה גם כשאת נשואה?
אני חושבת ששתיכן יכולות להמשיך לטפח בקרבכן את האפשרות להתקשר עם גבר, אין בידיעה הזו כדי לפגוע באהבתכן.

Apikachu L

New member
קודם כל, איזה כיף על האהבה בניכן!

לגבי מה הלאה - זה מורכב.
(אגב, אולי אתן לא לחלוטין סטרייטיות...אלא פשוט פגשתן את האישה האחת שכן מוצאת חן בעניכן..
אבל זו ההחלטה שלכן בנוגע להגדרה.)
&nbsp
אם אתן רוצות אורח חיים של כנות, אז זה גם מצמצם וגם מרחיב את ההחלטה שלכן. קודם כל, לא חייבות להחליט מייד. אפשר לחכות, לראות איך הזוגיות שלכן. אם הזוגיות שלכן מאוד טובה, והרבה יותר טובה ממערכות יחסים שהיו קודם, ואתן מרגישות מתאימות - לא הייתי ששה לוותר עליה - למרות שהפרטנרית לא מה מין ה"נכון".
אם זה המצב - יש כמה דברים לשיקול:
ילדים אפשר להביא בלי בעיה יותר מידי גדולה אם זה מה שמאוד מטריד - בנק זרע והעניין מסודר. אפשר להוציא תעודת זוגיות או להנשא בקפריסין - ומפה לשם - העניין שלכן כמשק בית מסודר.
לגבי בעל - טכנית, גם זה אפשרי, במידה ותחליטו שמונוגמיה זה לא בשבלכן. יש גם א/נשים שבוחרים לא לחיות במערכת יחסים מונוגמית ומנהלים מערכות יחסים רומנטיות עם יותר מאדם אחד. זה נקרא פוליאמוריה. ככה גם לא תצטרכו לוותר זו על זה, וגם להיות מסוגלות לקיים מערכות יחסים נוספים עם גברים או נשים (למרות שלדעתי, זו לא סיבה כל כך טובה להכנס לפוליאמוריה - כסיבה יחידה. פוליאמוריה דורשת הרבה כנות ורצון טוב ועבודה עצמית. כמו כל זוגיות, מן הסתם - אבל יש לה גם אתגרים משלה).
&nbsp
אני מאחלת לשתיכן בהצלחה. את מוזמנת להשאר בפורום ולעדכן אותנו.

תודה לכולם

לא ברחתי לשום מקום. פשוט קוראת את התגובות שלכם וחושבת.. וחושבת.. וחושבת..

לגבי היציאה מהארון.. אני לא רואה את זה ככה. נראה לי קצת מוזר שפתאום ללא שום התראה זה קורה, כשבמקביל ממש לא ירד לי מגברים.
א שיש לי בעיה להגדיר את עצמי כלסבית, פשוט אני לא כל כך מתחברת לזה. בעיניי זה לא מה שקורה כאן אלא יותר דבר ייחודי עם בחורה אחת שבאמת אני יכולה להגיד שאני מאוהבת בה לגמרי וכל רגע בלעדיה גורם לי לגעגועים. אני לא צריכה לעשות כלום לידה. להתחבק ולשתוק זה הדבר הכי טוב שיכול להיות מבחינתי. אני מרגישה שלווה, שלמה ורגועה איתה.

לגבי ילדים, נראה לי באמת מוקדם כל העניין, הכל עדיין בהתחלה, לא חשבתי על זה לעומק, פשוט כל חיי אני מכווננת לסגנון חיים אחד, וככה בבום להחליף ולשנות זה לא פשוט.

אז כמו שייעצתם, אני באמת אתקדם לאט לאט, לא חייבת להגדיר כלום. כרגע אנחנו עושות רק מה שטוב לנו ושומרות את זה לעצמינו. אני מניחה שלאורך זמן נצטרך לקבל כמה החלטות ואז אשמח לשמוע עוד דעתכם..

אני מודה לכם מאוד על ההקשבה, עשה לי טוב לכתוב את הדברים ולשתף היות ואפאחד לא יודע כלום ..

שבוע טוב :)

אוהדאדם

New member
בהצלחה!

איך אמרה חברה שלי אתמול: עדיף לעשות כמה שיותר אהבה בעולם. זה שאתן זוג ואוהבות, זה מוסיף לעולם, וזה טוב.

נשמע כמו סיפור משמח

אני שמחה בשבילך שזה הולך לך ויש בינכן אהבה.
גם אני חושבת שזוגיות וילדים זה משהו שלא צריך לוותר עליו אם שתיכן רוצות רק בגלל ששתיכן נשים.
ובקשר לזהות- יש נשים שנמשכות בעיקר לגברים אבל אחת או שתיים או שלוש נשים בחייהן כן מושכות אותן, זה ממש לא אומר שאת צריכה להגדיר את עצמך אחרת פתאום אם את לא רוצה, זה דבר יפה ששני אנשים מוצאים אהבה.

למעלה