הסיפור שלי

הסיפור שלי

שלום, זו פעם ראשונה שאני כותבת בפורום כלשהו. שאני מעיזה בכלל להוציא את המחשבות שלי לעולם כלשהו.
אני נשואה +4 לחוזר בתשובה, שמחמיר מאד בענייני צניעות ומשמעת. חזרתי בתשובה לפני כעשר שנים בערך, הכרנו והתחתנו. בהתחלה היה איש מקסים סבלני חייכן. עם השנים הפך להיות נוקשה, קפדן, ולא מוותר לי על שום דבר שבעיניו הוא חטא. עלי לסור למרותו כל עוד חפץ בכך. עלי ללבוש בגדים צנועים, שהוא בוחר אותם בעצמו, ולפעמים נדמה שהוא בוחר את הבגדים המכוערים ביותר, כך שאהיה מכוערת בעיני אחרים. אולי זה בגלל שאני מאד יפה ובעברי בעולם החילוני הייתי מאד נחשקת ומחוזרת. כך הוא הכיר אותי, פרובוקטיבית, סקסית. תמיד היתה לו חולשה לצוואר הארוך שלי, הוא היה קורא לו צוואר ברבור, והיה בעבר נוגס ומנשק אותו. כיום הוא דורש ממני לכסות את צווארי במטפחת מאחר והוא טוען שזהו איבר אינטימי ומיני. ואוי לי אם לא אמלא אחר הוראותיו. יום יום הוא מצליף בי בחגורה ( יש בארון חגורה מיוחדת רק עבורי, עבה ורחבה, כולי רעד כשהולך להביא אותה) כי תמיד מוצא משהו שלא לרוחו. פעם הבית לא מספיק נקי. פעם לא סיימתי את המטלות שלי, פעם איחרתי לחזור הביתה, אבל בעיקר כי אני לא צנועה מספיק לטעמו. אוי לי אם מבצבץ מעט שיער מהמטפחת, שכן דורש כיסוי ראש מלא, כולל האזניים. אוסר עלי להתאפר. לענוד תכשיטים. עלי להיות יפה אך ורק כשאני איתו.
הוא אומר שההורים שלי לא חינכו אותי (בז לחינוך החילוני) ואומר שזה התפקיד שלו לחנך אותי "לאישך תשוקתך והוא ימשול בך" ושככה מחנכים. עם החגורה. אני מקבלת את זה למרות שרוב הזמן אני לא מסוגלת לשבת מכאבים.
זה אולי משונה אבל האמת היא שהתרגלתי לזה. גם החברות שלי מקבלות מכות בחגורה מהבעלים. ככה זה אצלינו, זה מקובל כאן. אף אחת לא מתלוננת נגד זה וגם אני לא מתמרדת כי אני מבינה שהוא מחמיר משום שבא מעולם שבו צריך להוכיח כל הזמן כמה אתה דתי ולהתעלות על עצמך, נפשית פיזית ורוחנית.
הבעיה היא שאני כבר לא מרגישה נוח בעולם הזה. אני אוהבת אותו ויודעת שהוא אוהב אותי למרות המכות. אני פשוט לא יודעת אם המקום הזה מתאים לי יותר, מרגיש לי שאיבדתי את עצמי. לא רואה שום יופי פנימי (בטח לא חיצוני), לא רואה שום משמעות חבויה. פעם קראו לי בשם אחר, הייתי צריכה לשנות אותו. מרגישה שאין לי זהות. לא יודעת מי נמצא בפורום הזה... רק יודעת שקשה לי ומוזר לי עם עצמי. לא אעזוב לעולם את הילדים שלי והוא לא יתן לי לעזוב אותו.
אשמח לקרוא סיפורים דומים של נשים שעוברות את אותו הדבר.

סוף מעשה במחשבה תחילה

עד היום אני לא מבין איך אנשים מתהפכים ממצב שבו אדם חושב למצב של
תלות ואי חשיבה ומאמינים לגילגולי עיניים כאילו הדבש נמצא רק אצלם.
ואז מתחילים החיים האמיתיים והדבש הופך לחרא.
זה ידוע שחוזרים בתשובה מתחרפנים מהר הם יודעים הכל ורק הם צודקים.
האמת אני מרחם עליך הלכו לך החיים ובשביל מה? בשביל איזה שוונץ
עלוב .כל אחד יש לו או אין לו כוחות לצאת מהמצב המטורף הזה.אני מאחל
לך שיהיו לך הכוחות לחזור לשפיות.

הדבר היחיד שיש לי לומר לך,

זה שאת לא חייבת לחיות כך.
&nbsp
את צריכה להתייעץ עם עו"ד, (יש גם אנשים שיעזרו לך אם אין לך כסף), ולהגיש תלונה במשטרה.
ירחיקו אותו ממך ע"י צו הרחקה, ואת תזכי בחירותך ובילדים ותוכלי לחיות את חייך.
הוא גם יחוייב לשלם לך כסף. והרבה.
&nbsp
יש לך דרך לצאת מזה!
&nbsp
מה שלא הבנתי - את לא מאמינה עוד? או שאין קשר?.

אני גם מצטרף

לא יתכן שתחיי כך! את מאמללת את ילדייך! ולכי תדעי אם בשם הדת הוא יפגע בך או בילדים באופן בלתי הפיך???
דחוף לפנות לעזרה במשטרה!!!!

הרמת ידיים נכנעת לפני שהקרב התחיל

מעניין אותי איך הגעת למצב כזה מאשה חופשיה לכלא פתוח עם מספר הגבלות.
איך בחורה משכילה נכנעת לסיפורים ומעשיות ושוקעת לתהום הנשיה.
את מודעת מה קורה בעולם בארץ .או שאת חיה בסרט חרדי ככה עד הסוף?
סיפורים לא חסרים .אם את לא יוצאת מזה מהר הלכו לך החיים פייפן.
הוא הפך אותך למוטציה חרדית בשם הטירוף של הדת .הללויה .

ברכות הצטרפת לכת כמו כל כת אחרת

את אוהבת אותו? את מזוכיסטית או את מדמיינת דברים?כמו הכת של גואל רצון
וכמה כתות נוספות נשים אנטלגנטיות ומשכילות נדפק להם הראש והם בטוחות
שהם חיות בגן עדן. הוא מרביץ לך מחנך אותך חחחחחחחחח ואת אוהבת אותו
כל פעם אני בטוח שהטירוף הגיע לשיא וזהו ואז מגיע עוד סיפור מטורף
וטורף את כל הקלפים.ריבקי תני גז תברחי לפני שאת הופכת לכלום ושום דבר.

nini132

New member
ההמלצה הכי טובה פה

היא לקחת עו״ד.
&nbsp
לעשות את זה בדיסקרטיות, בלי שהוא ידע, להתייעץ עם העורך/ת דין לפני כל צעד, לא לעשות צעדים פזיזים בשום פנים ואופן.
הגוף שלך הוא שלך. נשואה או לא, את היחידה שיש לה בעלות עלייך. וכמובן שזה פלילי (ונגד חוקי הדת, במידה והוא מוכן לשמוע, אני יכול להמליץ על יותר מרב מוכר אחד שישמח להסביר לו את זה.)
&nbsp
מצד שני הדבר הכי גרוע שאני נוטים לעשות בשביל חברים - הוא להגיד להם מה לעשות.
&nbsp
אז במקום זה אני מעדיף לשאול איפה את רוצה להיות. יש כל-כך הרבה מקומות שהם לא חרדים עד-כדי-כך.
גם אם את עדיין רוצה להיות דתיה ולגדל ילדים בסביבה החרדית, זה אפשרי, בסביבה שפויה יותר. שאישה היא לא מילה גסה.
יש כמובן גם את הדתי-לאומי. ויש את החופשי לחלוטין.
&nbsp
את קודם צריכה לדעת מה בערך את רוצה. אחרי זה תוכלי להתחיל ללכת בכיוון.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

קומי ולכי

תפני למעון לנשים מוכות חרדיות ועזבי את האיש הזה. שום דבר טוב לא יצא ממנו. את לא צריכה רשות לעזוב אותו, ארזי תיקים עם הדברים שלך והסתלקי. במעון לנשים מוכות חרדיות יעזרו לך גם בסידור הגט והפרידה הרשמית ממנו. הגורל שלך בידים שלך וככל שתקדימי חייך וחיי ילדיך יעלו על דרך המלך.
&nbsp
ואין לזה שום קשר להתחרדות שלו או שלך, זוהי לא ממש התנהלות חרדית טיפוסית, אלה לזה שהוא איש אלים ושתלטן וצפויות לך ממנו הרבה צרות. הגיע הזמן שתשימי סוף לצרות שלך ותעלי על דרך המלך. עליך לקבל עזרה נפשית ופיסית כדי לשקם את עצמך ואת המשפחה שלך.
&nbsp
לא מאמינה לך בגרוש לגבי החברות שלך, אלה אם חברה בכת סדיסטית או סתם טרול.

את מחפשת סיפורים דומים?

ומה זה יתן לך? לדעת שאת לא לבד בקרקס הזה? ותגידי לעצמך אני לא לבד יש עוד כמה שאוכלות קש
ותמשיכי לקבל מכות כמו ילדה מוכה באיזה שכונה קשה אי שם.איזה כיף לך .כל הסיפור הזה נשמע לי דמיוני .לא שזה לא קורה שם גם שם יש מספיק פסיכים שמפוצצים את הנשים שלהם בשם המוסר האלוהי.
אם הסיפור נכון נראה לי על פניו שהפכו אותך לדחליל חי ונושם את רק רוצה נחמה פורתא בדמות נשים דומות.

הסיפור הזה לא יאמן ממש!! מזעזע
איך את מוכנה שהילדים שלך יראו אותך מוכה ? את לא רוצה לעזוב אותם, וזה ברור, אבל גם את גורמת להם נזק וגם הם יחקו בבוא היום את אביהם. והבנות שלך יבחרו להם בעל כמו בעלך! איך אפשר לאהוב את הסוהר הסדיסט שלך? לא ברור לי. איך את יכולה לשכב איתו כשהוא פוגע בגופך ובנשמך ככה? זה לא סוג של אונס? את הייתי מוכנה שילדתך כשהיא תינשא תעבור מסכת ייסורים כזו? לא היית מוכרת את נפשך לשטן כדי להציל אותה? איפה אימא שלך? האמת שאני קצת מתקשה להאמין למה שכתוב, מקווה שהסיפור אינו נכון. אני אישית חילונית ואין לי עצה טובה יותר ממה שנתנו לך. אם מה שכתבת הוא נכון עליך לתכנן את איסטרטגיית הפעולה היטב. החוק עומד לצידך אבל עליך ללכת עד הסוף . אם תתחילי את פעולת היציאה לחופשי ותתחרטי , הוא ירצע אותך ברצועות של עור ביתר שאת. ויש סיכוי שנקמה הוא יפגע בילדים.

נראה לי שהיא נהנית מהמצב הזה

הבעל מפוצץ אותה עשה ממנה סמרטוט רצפה .והיא מוצאת תירוצים למה זה בא עליה
הבעל עלם חמודות רק "מחמיר קצת" היא אוהבת אותו אהבת נפש .הוא שולט בה ללא עוררין
וסה"כ היא מרוצה מחייה זה נשמע לך נורמלי? היא חרדית טוב לה בדת שנותנים לאשה מכות
ומשפילים אותה עד עפר הפורום הזה קיים לאנשים הפוכים ממנה בתכלית .לא לאחת כמוה
שהדת היא נפלאה והיא רוצה להשאר שם. היא לא מבקשת עצה או עזרה היא רק רוצה
לדעת שיש עוד נשים במצבה .זה הזוי.ואכן היא מכירה חברות שלה גם מקבלות פיצוצים
מהבעל .אז מה היא בדיוק רוצה? מישהו מבין?

וואו תודה לכולכם על הדאגה

קודם כל אני מודה לכולכם שהגבתם לי ותודה על הדאגה. מתנצלת שרק עכשיו אני מגיבה, לא תמיד יש לי את החופש לעשות זאת, אני כמעט ולא נמצאת לבד (ואני כותבת דרך הטלפון הנייד שלי לכל הספקנים).
אני לא מצטערת שחזרתי בתשובה. ולמרות שהוא מכה אותי אני לא מתלוננת, הכאב הפיזי פחות מייסר אותי. אני פשוט מנסה למצוא את עצמי בחזרה וחשבתי שבפורום הזה אוכל למצוא אנשים שעוברים את מה שאני עוברת שיכולים להבין אותי מבלי לשפוט או לרצות לשנות אותי. אני מאמינה שברגע שאבין מה אני רוצה אני אוכל לשנות, אבל אני עדיין לא יודעת. לא הספקתי לבחון את הדברים ביני לבין עצמי. בינתיים אני שורדת, מתנהלת בחיי היום יום. איך שהוא.
שוב תודה לכולכם וחג שמח.

GOODMAN666

New member
זאל זיין אזוי די וואס לעבן ווי דעם וועט זיין

איינער געץ געשלאגן און הנאה און און אנדערע צי ניט ווילן. דער וולעט א גנצע משיגע.

אולי בדברי חז"ל נמצאת האמת אולי................

אם רואה אדם שיסורין באין עליו יפשפש במעשיו,
פשפש ולא מצא יתלה בבטול תורה, ;
ואם תלה ולא מצא בידוע שיסורין של אהבה הם,
רק ההבדל הקטן שפה זה מלמעלה ופה זה מלמטה. חצי נחמה.......

גלינסקי

New member
למה את חושבת שכולם דואגים לך?

רוב האנשים שכתבו פה פשוט בהלם .חוזרת בתשובה שהכאב מהמכות לא מפריע לה
זה סתם ככה בקטנה מכות לאשה שיהיה.מה את מנסה למצוא בעצמך? כמה זמן החיפוש
נמשך .אף אחד לא רוצה לשנות אותך תשארי שם הכל דבש .אנשים שפוים לא עוברים חוויות כאלה
חוץ מהחברות שלך את צריכה לחפש טוב טוב למצוא אנשים במצבך.
לטעמי למצוא את עצמך זה לעשות פרסה ולחזור להיות אשה לא מוכה חושבת עצמאית
נראה לי שזה לא יקרה אין לך כוחות לזה ויותר מזה את נהנית מזה.להיות שפוטה.

אחרי עיון וקריאה בכל התגובות בשירשור

הסיפור הזה נשמע לי דמיוני ממוחה הקודח של בחורה /אשה שהמציאה סיפור פנטסטי
על מצב לא מציאותי צריך הרבה דמיון או שגעון לדבר כזה.
הרבה מהממצאים פה תלושים מהמציאות דברים לא מסתדרים לי בראש.
לפי סיפורה מדובר בקיצוני מטורף שיצא מדעתו הוא חי בפלנטה אחרת .הצניעות
סובבת את כל הויתו ואין בלתה אם נביט מלמעלה נראה אשה לבושה
בגדים מיד שלישית 4 ילדים זבי חוטם נשרכים אחריה .כנראה שאת כל זמנה
היא עושה בביתה שכל צעד צריך אישור של משמרת הצניעות.
בעלה בטירופו לחנך אותה לצניעות יושב גם הוא בבית לראות שהכל נעשה כרצונו.
גם עניין האיפון צורם לי .היתכן במצב כזה יהיה לה איפון? מאיפה
יש לה בעלה היה הורג אותה אם היה יודע על דבר כזה.
זה הדבר העיקרי שמראה שהכל בלוף עורבא פרח לא היה ולא נברא.
ואולי הניק רבקה אלישבע יואיל בטובו לצאת ולענות על מספר שאלות מטרידות.

GUN1

New member
ריבקי תני להם בראש

תגידי להם אני מזוכיסטית .טוב לי לקבל פיצוצים עם שוט זה כיף זה מחרמן
המכות זה אוכל בשבילי זה מעלה לי את הריגוש לשיא שימשיך ככה
אני חיה בעולם פסיכדלי מלא בטריפים מה רע? תגידו לי מה רע?
מה אני צריכה את העולם החילוני המנוון שם לא מרביצים לאשה
פה אני בריגוש תמידי אז חבר'ה תרדו ממני טוב לי אל תבאסו לי את הסוטול
חג שמח עם המון צבעים .

למעלה