הסיפור שלי...

kivsadoingmee

New member
הסיפור שלי...

החלטתי לספר את הסיפור ... כי אני יודעת שיש המון נשים שעוד מפחדות, מפחדות לעשות את הצעד הזה ולחיות את החיים שלהם כמו שהן באמת היו רוצות, עם התשוקות ועם האהבה האמיתית! אני יודעת מהניסיון שלי... שאני חיפשתי עוד נשים כמוני... ואת התשובות והארות שלי מצאתי פה... על גבי דפי הרשת... אז החלטתי שאם הסיפור שלי יעזור אפילו למישהי אחת... זה שווה את הכתיבה והחשיפה(המעטה) תחיו פשוט תחיו בלי לחשוב על מה אנשים יגידו... יחשבו... האושר העצמי, שווה הכל! יש לי פעמיים יומולדת... התאריך האמיתי שבו נולדתי... והתאריך שבו החלטתי להסיר את המסיכות ולהתחיל לחיות את חיי בלי להתחשב יותר במה אחרים יגידו... את נטיותיי המיניות אפשר להגיד שגיליתי כבר בגיל 15, כשראיתי שמה שבאמת מעניין אותי זה הבחורה הזו והבחורה ההיא... מאוד נבהלתי מעצמי, לא ידעתי איך להתמודד עם זה... משיחות סרק עם ההורים שלי, הבנתי מה דעתם אז הבנתי שאני חייבת להמשיך להדחיק... ואני צריכה להתנהג כמו כולם ... אז עשיתי את עצמי מתעניינת בבנים, ואפילו בכיתה יב` היה לי חבר... כמובן שלא ממש עשינו משהו... הגעתי לצבא, תסמונת ההתאהבות במפקדת היתה גם אצלי... התוודאות קלה, התאהבות, הדלקות, אכזבה... להמשיך עם השקר... השתחררתי מהצבא, הכרתי את מי שהיה לימים... בעלי... גרנו ביחד, סבלתי התחתנו, סבלתי גרנו אצל ההורים שלי, סבלתי עברנו לדירה משלנו, סבלתי הוא חשב על ילדים, ואני חשבתי מה לעזאזל אני עושה....? אחי קרא לזה- נישואי פחד. פחדתי ממה שאנשים יגידו... פחדתי ללכת אחרי האמת שלי... אחרי מה שנחשב ללא נורמאלי... פחדתי ללכת אחרי הלב... אז הייתי איתו, אבל חשקתי בה, הייתי איתו אבל חשבתי עליה... על אותה אחת שתבוא ותיקח אותי ותפקח לי את העיניים הדחקה של שנים... כדור ענקי שמצטבר אצלי בגרון. אני כבר לא יכולה להמשיך ככה. התחלתי לחפש, לפשפש, לברר... פתאום אני קוראת סמויה... בלוגים, פורומים, קומונות... לא מגיבה רק קוראת... וככה אני מגלה ומבינה על עצמי דברים... ואז אני פוגשת אותה... על גבי דפי הרשת... והיא גורמת לי להתרגש... מההודעה הראשונה שלה- שהיתה די פשוטה ללא שום דבר מרמז... הלב שלי החל לרטוט... ככה בלי סיבה... דיברנו בערך חודש וחצי... במסרים וגם במסנג`ר... וככה גם קצת בטלפון... ואז נפגשנו... אני לא יכלתי להוריד ממנה את העיניים ... נמשכתי... המבט שלה... התאהבתי בה ממבט ראשון. באותו ערב... אחרי חוויות לא מעטות... התנשקנו... הרגשתי שעוד שנייה הלב שלי יוצא מעצמו... לא יכלתי להחזיק את עצמי... נסעתי הביתה כמו שיכורה באותו לילה אין לי מושג איך הגעתי... אחרי יומיים נפגשנו שוב... דיברנו על הכל... הרגשתי כמו מסוממת(אני עדיין מרגישה ככה לידה) חזרתי הביתה... הוא היה שם ... הייתי חייבת לדבר איתו- זו השיחה הכי קשה שהייתה לי אי פעם איך אומרים למישהו שאת איתו 7 שנים שאת לסבית ? (כמובן מיותר לציין שבשנה האחרונה לפני הפרידה היחסים האינטמים ביננו לא היו) הייתה שיחה קשה... שבסופה החלטנו שאנחנו מתגרשים... זה קרה שבועיים אחרי זה ... קיבלתי את הגט המיוחל וזהו... מאז אני שלה ורק שלה! אני והוא נשארנו חברים טובים... למזלנו לא היו לנו ילדים... אני אני מחוץ לארון באופן מוחלט! ההורים שלי ... אימא שלי לא מקבלת אותי ... אבל אני מקווה שזה עניין של זמן. אבא שלי מחבק, אוהב, דואג ושואל. האחים שלי... מקבלים אותי ואת זוגתי (כפרה עליה) החברים... מקבלים ללא דופי ואפילו בעבודה אפאחד לא הרים גבה... האקס ומשפחתו- מקבלים ותומכים! והכי חשוב אני מקבלת את עצמי!

פאמקי

New member
מדהים

התהליך שעברת עם עצמך, עד לחיים עם האמת הפנימית שלך, מעוררים הערצה. אין לי ספק שלא היה פשוט, אך לפחות תוכלי לומר לעצמך 'שאפו' על שבחרת לחיות את החיים ולא לעבור על ידם. לא ויתרת על עצמך (עוד לפני שלא ויתרת על זוגתך). מי יתן וינתן הכוח הדרוש, לכל אחת שבוחרת לוותר על עצמה למען הסביבה. מגיע לכל אחת ואחת מאיתנו, לחיות את חיינו על פי האמת הפנימית שלנו. פשוט לחיות חיים 'שלמים'!

kivsadoingmee

New member
../images/Emo13.gif

זה בהחלט היה לא קל- כל התהליך אבל היה שווה! אני מקווה שלכל אחת ואחת תהיה את האומץ לחיות על פי האמת שלה ולא על פי תכתיבי החברה! שיהיה יום נפלא!

kivsadoingmee

New member
אני מעדיפה לחשוב...

שיש לי ביציות של שור
חחחחחח תודה בינתיים מעולה לי !!!! ומאושר לי - שזה הכי חשוב !

למעלה