הסיפור שלי

הסיפור שלי

שלום לכולם /כולן אולי אני רושם פה את מה שאני רושם כי אני מחפש מישהו שיזדהה או לא יודע מה אבל פשוט.... נמאס לי מכל הלחץ החברתי המחורבן הזה של תתחתן , תתארגן,תסתדר תוליד ילדים.....ראבק. אני בן 31. מקצוע יש. עבודה יש . חברים יש. אפילו חברה יש (קרוב לשנה) כולם אבל כולם ..לוחצים בגלוי ושלא בגלוי תתחתן תתקדם תתחתן תתקדם, אז למה לעזאזל לי זה לא נראה כזו התקדמות או כזה מה שאני רוצה לעשות כרגע עם החיים שלי??? בזמן האחרון זה החמיר עוד יותר, החברים הטובים גם הם התחתנו וגם הם בדרך ל........נכון ניחשתם : ילדים. אבל אני עוד לא מיציתי את חיי הרווקות ,רגע הלו אני עוד רוצה לנסוע בעולם לכייף, עוד לא יצאתי לטיול הגדול למזרח או לדרום אמריקה או השד יודע לאן, סתם בלאגן.......... יש עוד רווקים בגילי על כדור הארץ? הלו ? מה כולם רצים לי להתחתן פה?

../images/Emo45.gif מסכים .

אם יש לך מקצוע ועבודה , וחברה קרוב לשנה . קח את הזמן , לא צריך למהר . גיל 31 (גם אני בן 31) , זה יכול להיות גיל מתקדם , גיל מאוחר , או גיל צעיר . תלוי מי מסתכל , ובן כמה הוא . קח את הזמן , אומרים שמי שמתחתן , זה בעצם סימן שהוא רוצה להוליד ילדים . אם אתה לא מספיק מוכן ובשל . אל תתחתן אם נראה לך מוקדם . בן גילי אמר לי היום שהמהירות היא מהשטן . ואשתי פעם אמרה לי ש.. : "אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים". אל תמהר להתחתן , אל תעשה את הטעות שלי . (למרות שלפי כל הנתונים : מקצוע עבודה ואם יש כסף וחברה כבר כמה חודשים , לפי כל הנתונים היבשים , אתה בנקודה טובה , אבל חשוב ההכנה הנפשית) ...

אל תתייחס

אולי הם בעצם מקנאים בחופש שלך???? חשבת על זה ככה? בסופו של דבר כשנשואים ויש ילדים לא ממש אפשר לעשות מה שרוצים איך שרוצים ומתי שרוצים. בכל מקרה זה באמת קטע מפגר הלחץ הזה.... ואתה יודע מה עוד יותר גרוע? שאני בטוחה שאותם אנשים שלוחצים עליך לא אהבו שלחצו עליהם ועכשיו הם עושים את אותו הדבר.

../images/Emo45.gif מסכים גם עם דברייך .

אבל שרשרת לי ולא לו . ------------------------------------------------------------------------------------- ניסיתי להרדם, אבל שמעתי צליל שיש תגובה חדשה , אז כיביתי את הרמקולים. אני אנסה להרדם שוב , כדי להגיע לשרשור הבוקר למחרת .
.
.

יפעת*

New member
תעשה מה שאתה רוצה

אבל למה אתה מתיחס לנישואין כאל סיום החיים?

אל תתחתן!!!!!

שים לב לדבריי עכל אותם ביסודיות והסק את מסקנותייך. להבדיל ממך אני בגילך עדיין חייתי תחת הצהרה ברורה שאני לא מתחתן לעולם!!! עד כדי כך נהנתי מחיי הרווקות שלי. ושיחותי עם כל אותם לוחצים הסתכמו כך: -"נו מתי אתה מתחתן?" -(במבט פליאה)"מה מתי? יום רביעי הבא. אל תגיד/י שלא קיבלת הזמנה." מהר מאוד הסובבים אותי הבינו שהמצב אבוד. ואז בגיל 33 קיבלתי גם אני את הפצצה/נפילה/מכה.... ומצאתי את האוצר הפרטי שלי - זש"נ. ואז באה ההצהרה: "אני לא מביא ילדים!!!" ואז בא הריבית של האוצר הנ"ל בדמות קסם פרטי ואישי שלנו, שלו קראנו הוד. והיום? לא מספיק שגבר שבגברים כמוני זה שציפצף על הכל וחי תמיד ע"פ הקוד הפרטי שלו בלבד. התחיל להתרגל לקבל הוראות ממנהלת פרטית וצמודה. עכשיו יש לה עוזר קטנטן. אני זה שישב אחרי העבודה מול המחשב/טלוויזיה שעות ארוכות והשמיע קולות של גרררר הרררר וההההה. היום עומד ליד מיטת אותו הקסם ובוהה בקצב נשימתו של אותו עוזר קטנטן. מקבל S.M.S באמצע יום העבודה עם תמונה של האושר הקטנטן וכל הסובבים אותי לא מבינים מהיכן צץ אותו חיוך דבילי על פניי. מגיע מהעבודה וכל אותו רצון להתמרח על הספה בפוזת הבטטה הידועה נמוג כלא היה ברגע שאותו עוזר עוטה על פניו חיוך שבע רצון ואז כאילו משום מקום נטען בכוחות מחודשים. בקיצור אין לי שליטה ואין לי קביעה על הקורה בחיי היום יום שלי אבל אין מאושר ממני. וזו הזדמנות מצויינת להודות לזש"נ על ששידרגה את חיי ללא הכר. בקיצור אני יודע מניסיון שאין לך מושג על מה אני מדבר תבין זאת רק אם וכאשר תחליט להתחתן. רק שים לב!! לילד משלך אתה תתמכר ללא הכר!!

כל מה שאתה אומר אפשר להבין באמת רק

אחרי שזה קורה כך שזה לא יעזור לפני

אולי לך יש זמן

ואתה אומר, למה להילחץ?, ומחפש פה חיזוקים שירגיעו אותך ש"אתה בסדר"...בטח גם תקבל. יש הרבה גברים שיגידו לך שעדיף להידרס ע"י משאית מאשר להתחתן, אבל אני מניחה שבתור בן אדם מבוגר תבין שהבעיה אצלם ולאו דווקא עניין החתונה. שאלה שמאוד חשובה כאן, ולא דיברת עליה היא: בת כמה חברה שלך? זה רלוונטי כאן גם לגבי העתיד שלך וגם לגבי העתיד שלה. אם אתה לא רוצה להתחתן אבל כן חושב להתחתן מתישהו איתה, והיא כבר לא צעירה, אתה צריך להבין שכשיום אחד תתעורר ופתאום תפחד פחות, כבר יהיה קשה כל העניין הזה עם ילדים. ככל שנשים מתבגרות לחלקן, בלי שום סיבה, יש בעיה להיכנס להריון. האם הפחד שלך מחתונה שווה את זה שלא יהיו לכם ילדים? אני חושבת שלא צריך למהר לשום דבר, אבל אתה נשמע לי סתם בפאניקה. לטייל בעולם אפשר גם כשנשואים, ואם יש לך חברה, איזה בדיוק חיי רווקות יש לך? אתה בוגד בה? אף אחד לא מכוון לך אקדח לראש, ובטח אחרי פעם פעמיים שבאסרטיביות תדרוש שירדו ממך הם גם יעשו את זה, אבל תנסה לראות דברים בצורה בוגרת ותבין שאולי הפחד שלך יעלה לך בחברה שלך שבטח לא תרצה לחכות לנצח.

orin hil

New member
אמנם לא בת 30 אבל---זה ממש לא פייר../images/Emo26.gif

גבר בגיל 31 הוא גבר בשיא הגבריות שלו ,הוא עדיין נחשק ונראה טוב וזה ממש לא נראה מוזר רווק בגיל הזה והוא יכול ויכול להרשות לעצמו למשוך את הזמן עם החתונה כי אין לו את ''השעון הביולוגי'' הזה המתקתק וסימני הגיל למשל לא מפחיתים ממראהו הטוב אלה אפילו מחזקים את מראו הגברי(גם עם העליה בגיל) ובנוסף לכך הוא תמיד יוכל למצוא כלה שגילה קטן מגילו אפילו בעשר שנים אבל אישה בגיל 31..אוי ואבוי אם לא התחתנה..שלא לדבר על ילדים...השעון הביולוגי שלה מתקתק והמראה מתחיל לאט לאט להיות שלא כמו פעם ואם יש סימני גיל אז על אישה זה לא נראה טוב והיא בדרך כלל תצטרך עם העליה בגיל שלא כמו גבר לחפש לה גברים שגילם עולה על שלה והכל מתחיל להיות לחוץ וזה בקיצור לא פייר..הגבר יכול לשבת לו רגל על רגל ולהנות תכלס מרווקותו הארוכה אם יבחר או לא יבחר בזה כי זה לא נורא בשבילו

אאאאמממממממ

חתונה זה לא סוף העולם. אם לבת הזוג שלך חשוב נישואין אז אולי כדאי שתדברו על זה לגבי השאר פעם אחת תעמיד במקום את החברים שלך שלא יתערבו וזה יפחת. נישואין הם תוצאה יפה של אהבה וזוגיות אם אתה לא מוכן נפשית אל תתחתן. רק תהיי כנה עם בת זוגתך לגבי הנושא.

למעלה