הסיפור שלי. קצת ארוך.....

בננה83

New member
הסיפור שלי. קצת ארוך.....

אני קוראת סמויה פה, ורציתי לשתף אותכם בסיפור שלי.אני וחברי ביחד כבר כמעט 3 שנים, 3 שנים מדהימות ומצוינות לשנינו. שנינו בשנות ה20 המוקדמות לחיינו והיינו ממש הזוג מהאגדות. טיילנו יחד בחו"ל מספר פעמים לתקופות לא קצרות, ונהנו מאוד.חברי טס לחו"ל לפני כשלושה חודשים לחו"ל, לטיול ארוך, בלעדי. ההחלטה לטוס לבד נבעה גם מהעובדה שהוא רוצה לטייל עם עצמו ועם חבריו, ושנינו היינו ביחד בחו"ל מספר פעמים, וגם מהעובדה שבזמנו לא יכולתי להצטרף, והוחלט שאני אצטרף אליו לאחר כ4 חודשים. לאחר שיחות רבות והרבה בכי, בעיקר מצידי, על הנסיעה, החלטנו שנשארים ביחד, אבל הוא לא יכול היה להבטיח לי בוודאות שהוא ישאר נאמן ולא יהיה עם בחורות אחרות במשך הטיול, כאשר הכוונה היא לסטוצים בלבד. כמובן שאותו הכלל חל גם עלי. אני בלעתי את הצפרדע, כי לא רציתי להגביל אותו, והאמנתי שהוא לא יעשה שום דבר, ובכל מקרה הבהרתי לו שהוא לוקח סיכון מסוים בקשר כאשר הוא נוסע. הוחלט שיהיה מה שיהיה, שאנחנו מאוד אוהבים, וכשנגיע לגשר נעבור אותו. בהתחלה כמובן, שהיו געגועים עזים, קיבלתי מיילים ושיחות טלפון מרגשות מאוד על כך שאני חסרה מאוד וכו'. הייתי מלאת ביטחון שהכל יהיה בסדר. עם הזמן הגעגועים, שלו ושלי, פחתו באופן טבעי, אך הוא אמר לי שהוא בינתיים לא היה עם אף בחורה אחרת, והוא לא חושב שהוא מסוגל בכלל. עכשיו אני כבר מתחילה לתכנן איך אני מצטרפת אליו, ואני מאוד נרגשת, והוא משום מה פחות. הוא אומר שהוא שמח שאני מגיעה, אבל אני מרגישה שהוא לא ממש מצפה לזה, ואפילו לפעמים מקבלת את התחושה שאני כופה את זה עליו. הוא כמובן מכחיש שזה ככה. הוא פשוט טוען שהוא באווירה שונה משלי, וקשה לו לחשוב על דברים כאלה, אבל הוא בטוח ש"יהיה בסדר". "יהיה בסדר" זה לא התחושה שאיתה בא לי להגיע לשם, ואני מתחילה לחשוב על לוותר על הנסיעה... מעבר לזה, משום מה יש לי את התחושה שהוא היה עם בחורה אחרת, סתם תחושה, ולא משהו מבוסס... זה גורם לירידת מתח עצומה, ואני מתלבטת ביני לבין עצמי. הלוואי והוא היה יותר נרגש לקראת בואי, והיה מפיג לי את כל החששות. מה אתם אומרים? מישהו היה במצב דומה? כדאי לי לנסוע למרות הכל ולא לוותר על האהבה שלנו, כי אם אני לא אסע, אני מאמינה שיהיה לנו קשה לשקם את הקשר כשהוא יחזור, כי יעבור זמן רב, מצד שני, אנחנו אוהבים מאוד מאוד, ואולי לא כדאי לוותר כל כך מהר?

maybesure

New member
../images/Emo160.gif

יקירה, קראתי וקצת נעצבתי: יצא לי לטוס לבד ולהצטרף את האיש שלי שהה לצורך עבודה בחו"ל. ברור שזו לא השוואה נכונה, אבל.. אצלי זה היה לאחר כחודש היעדרות שלו, וכן הייתה התרגשות. אבל: מעולם לא חששתי ולא בדקתי אם היה עם אחרת בזמן שהמרחק הפרחד בינינו. וכי למה לי?? במה זה יועיל? אני מאמינה שאם שאלת אותו, או אם הנושא עלה לשיחה והוא הצהיר שהתנזר מקשרים, אזי עליך לבטוח בו. ורק כאשר תגיעי לשם תוכלי לאמת רגשות. נכון שזה סיכון, כי נסיעה עד לשם רק כדי לגלות שנגמר לו ממך-היא באמת אכזבה קשה. אבל אולי אולי כדאי להפוך את הנסיעה לשם למשהו שהוא קודם כל בשביל עצמך! כולל תכנונים היכן היית רוצה להספיק להיות. לפחות להפיק מכך את הכי הרבה תועלת שאפשר בשביל עצמך. במקביל-להוריד קצת ציפיות. יש תחושה מהכתוב שאת מקרינה לו את האכזבה שלך מהתגובות שלו. שאת מצפה שיהיה כמוך. והוא לא. עם כל זה, אני מאמינה שלכשיראה אותך יצופו בו כל הרגישויות והגעגועים. תני לזה צ'אנס. לא הייתי מוותרת.

בננה83

New member
תודה על התגובה הלא מתחסדת

התגובה שלך עשתה לי טוב, כי קצת פחדתי מתגובות מתחסדות סטייל "תזרקי אותו, אם הוא לא יכול להבטיח לך שהוא יהיה נאמן, הוא לא שווה את זה" ו"זה אותו דבר אם הוא יבגוד בך בארץ או שם"וכו', כמו שקיבלתי מהסביבה הקרובה שלי. הוא גם אמר לפני הנסיעה שהוא יעשה כל דבר שאני מבקשת ממנו, כלומר אם הייתי אוסרת עליו קשרים עם אחרות, אז הוא לא היה מתקרב לבנות אחרות, אך לא רציתי להגביל אותו, ו"להרוס" לו את החופש, וגם רציתי שכל החלטה שלא תהיה, היא תבוא ממנו, והוא ישא בתוצאות, כך שלא יהיה לו שום ספקות. אמרתי לו שכל דבר שלא יהיה, אני לא אוכל להבטיח לו מה תהיה התגובה שלי, למרות שכביכול לא הגבלתי אותו. התגובה שלך חיזקה לי את הרצון לא לוותר עליו ועלינו. אני לא חושבת ש"נגמר לו ממני", אין לי ספק שהוא אוהב אותי, אני פשוט מקווה שהוא נמצא עכשיו בהלך רוח ובמצב שונה, ואני מקווה שכשאני אבוא, אני אתחבר לזה.

maybesure

New member
../images/Emo24.gif

חמודה, לזרוק-עד כמה שנשמע כואב, זה הפתרון הקל. זורקים בוכים ועוברים הלאה. אבל בעיני בפורום כזה, וגם בלי קשר לפורום, זוגיות היא עניין שכל עוד יש רק ספק לגביו-מן הראוי לגשר, לקשר, להדביק, לתקן, לאהוב ולנסות. כמאמר ההמנון "עוד לא אבדה תקוותנו". המרחק לפעמים מקהה חושים. ואולי במהלך המסע שלו נוספו גם אי אלו דאגות כמו עבודה וכו'. אז ייתכן שמה שנשמע לך בקולו כחוסר עניין-הוא בכלל דאגנות או טרדות. סעי וראי מקרוב. אם אין לך ספק שהוא אוהב אותך, ובעצמך נתת לו ספייס לבחון את העולם, סעי בבטחון שהוא מחכה לך שם וישמח כשתבואי! אגב, אני נשואה רק 20 שנה, מעולם לא הגבלתי את האיש שלי. לא בודקת אם הוא ניצל לרעה את האופציות
. מרגישה מספיק בטוחה באהבה שלי אליו וזה די לי. מאמינה שעשית מה שנכון. הגבלות לא תורמות לאהבה.

למעלה