הסיפור שלי....על קצה הקרחון

הסיפור שלי....על קצה הקרחון

פעם הוא היה המאהב שלי ואני שלו...היום אני רק מאהבת שלו...ולא...אני לא מיתגרשת בגללו...זה לא עלה בתחילת הקשר שלי איתו...מראש מצאתי אצלו את מה שלא קיבלתי מבעלי...הנישואין שלי היו כישלון גדול..והוא גרם לי לפקוח את עיניי..למרות שכבר בעצם הבגידה בבעלי כבר הבנתי שזה הסוף...היום אני רק מאהבת....לפעמים...התחלה של רומן זה סוף והבנה של מה שיש בעצם זה לא מה שמגיע לך ואולי הגיע הזמן להתחלה חדשה...אז בינתיים אני מאהבת..אך מצפה לפרק ב' אמיתי.... לילה טוב..מאהבת....

גלגל החיים ...

דברים שרואים מפה לא רואים משם ... תמיד חסר משהו אצל הבן זוג הקבוע וזה ממש לא חדש. ונכון הדבר שהדשא של השכן ירוק יותר רק בגלל שזה של השכן ! את חושבת שאת מושלמת ? המממממ אני לא בטוח זה טוב שאת מועת לעצמך ולצרכים שלך ולא מתכחשת להם כמו רבים אחרים. פרק א' פרק ב' פרק ג' ... אין לזה משמעות רבה כולם רק פרקים ועשי רק מה שיגרום לך אושר. זיכרי רק שלכל קשר יש התחלה וסוף ואין קשר מושלם. תחילת פרק ב' של ביום יהפוך בעוד 10 שנים לסרט של סוף פרק א'. אז אני שואל ... למה לקחת ספר גדול וכבד ולסגור ולפתוח אותו תמיד ? אפשר להנות מייתרונות הספר הגדול ובמקביל לקרא מכל מיני ספרים קטנים וכל להנות יותר מכל עמוד. במקרה הצורך לסגור ולפתוח את הספרונים הקטנים. צורך פחות אנרגיית חיים ומביא יותר אושר.

הסיפרונים

הם מעידים כאלף עדים שלא כדאי ולא צריך לחיות בקבעון מחשבתי ,כי הרי קשר ארוך טווח עם מאהב ,יש לו את הפרפרים המרגשים והנוגעים ללב ,ואף לנימים,אך דוקא משום כך ,אני סבור שיש אפשרות ,ואפילו כדאי לפתוח ספרון ,דף ,ואותו דף יכול לגרום לשני אנשים לגלות עולם קסום מרתק ,חדש ,חוויה מסוג אחר . אני מוריד את הכובע לפני האנשים בהירי המחשבה והשכל ,אותם אלה שמכבדים את המאהב ,או המאהבת הקיימים ,אך לוקחים דף בספרון קטן ,טועמים ,הרי זה יכול להיות משכר ומרגש ,ואף הרבה יותר.

אכן כל דף קטן מביא לאושר הגדול

מעולההההההההההה חחחחחחחחחחח אכן הספרונים הקטנים הם ההשלמה לספר הגדול שאליו רגילים כבר שנים. אם להחליף את הספר הגדול ? ממש לאאאאא .... רק במקרה קיצוני אם הוא נשרף כליל וזה קורה רק מעט בסוף עוד יחשבו שאני עושה פירסומת לסטימצקי חחחחח יש אנשים שלא קוראים אף פעם --- אני לא כזה. חולה על קריאה מהנה

Z נשואה 45

New member
../images/Emo45.gif נהדר אהבתי אתה ממש משורר

צודק הספר גדול וכבד כל החיים שלנו ספר אחד גדול וישנם סיפרונים מלאי אנרגייה ותשוקה תמיד אפשר לעלעל בהם בשקיקה ולהנות מכל עלה ועלה פיסקה ופרק עם הסיפרונים לומדים לחיות ולהנות בלי לפגוע ולהזיק וחובה עליינו לשמור ברוך ואהבה על הספר הגדול של החיים

שיר בחטא ? יששששששש

לא הספר הוא העיקר האושר הוא שם דבר כל פרק עומד בפני עצמו מחכה רק לך להתחיל אותו כבד הוא ושיגרתי לא פעם אף לא טבעי לגוון בין צבעי הקשר לעיתים אישה אלי ניגשת סיפרונים ומטעמים על השולחן פרוסים להנות בשעות ארבעים ללקק את שפתיים

Z נשואה 45

New member
תגיד לי מדליק ../images/Emo63.gif

אתה משורר שירים? אתה סופר ספרים וסיפרונים? או משורר של החיים? או מה אתה ? אתה כותב יפה

אני ? אני סתם אוהב את החיים

כשיש אהבה לחיים יש המון תוכן בפנים יש יוזמה ותושייה יש חיוך וציפייה יש דימיון פורא מוח מפרא כל פרח הופך לפרפר כל ייצור נראה נהדר לטעום ממטעמי החיים מבלי להגזים לא להילחם בשיגרה כי אין סיכוי לנצח אותה אבל כן להבין אותה וככה לטובתינו לנצל אותה מי אני? אני סתם ברנש מאושר שאוהב את החיים הטובים

Z נשואה 45

New member
אאאאאאאאאמממממממממממממ ../images/Emo11.gif

מודה ומתוודה גם אני אוהבת מאוד מאוד את החיים הטובים נראה לי משפר לנו את הכתיבה - כתיבה עלק את החשיבה את ההסתכלות על ... את ההרגשה הפנימית את שימחת החיים את מצב הרוח את הבריאות את הז****ם חסרה לי כוכבית במילה שם ? ואת כל היתר חחחח ו... כשאוהבים את החיים תמיד אבל תמיד יש על מה לכתוב על מה לשמוח על מה להישען ובעיקר לשתף ובדרכינו שלנו החיים אכן טובים ושמחים תהנה שבת שלום

קלימּבה

New member
ספר גדול ככל שיהיה

גם גומרים לקרוא מתישהו, לא? אז למה ספרונים קטנים צריכים לשעשע אותי כשאני תקועה עם ספר גדול וכבד כזה שבהתחלה היה מעניין ומותח ועם השנים הלך והפך כאחד הספרים של דוסטויובסקי= משעמם, כלום לא קורה ובסוף מתים. גם אני יקירתי כמוך, הייתי מאהבת הפכתי.....איך אומרים? פילגש חחחחח אותו סיפור- אזרתי אומץ לפרק כי הרומן נתן לי כוח ולא בגלל הרומן. היום, שנתיים אחרי שפירקתי את החבילה החוקית אין מאושרת ממני. ועדיין עם אותו אחד שפגשתי באקראי במערבולת החיים.

אבל השאלה שצריכה להשאל

עד כמה הסלט שניקרא נישואין הוא לא מושלם. אם חסרים תבלינים אז אפשר לטבל בחוץ אבל אם העגבניות רקובות והמלפונים לא טריים אז צריך להכין סלט אחר.

למדליק....

אם בספר הגדול יש יתרונות אתה צודק בהחלט...אפשר להנות מכל העולמות.. אבל אם הספר הגדול כבדדדדדדד....לא ברור...כל כך מכוער שכבר איאפשר לקרוא בו...שווה לשים אותו בצד ומיצידי שיעלה אבק...סיפרונים קטנים וחופש אישי בלי מעמסה זה המיקרה שלי...ותודה על התגובה....

הסיפור המקביל

חבר נשוי פעם שניה אמר לי. בנישואין השניים אתה לא חוזר על טעויות שעשית בנישואין הראשונים אבל אתה עושה טעויות חדשות.

למעלה