הסיפור שלי בקצרה.

• פותח הנושא NSW2
  • פורסם בתאריך

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
שינוי דפוסים

בנושא אינטראקציות - הכוונה היא להגדיל את כמות האנשים שתפגוש, ולא להגביל. מדוע אתה רואה בהצעה כזו הגבלה? לגבי אמא: כשאתה אומר "אני צריך שיתנו לי להחליט בשביל עצמי", נשמע שיש עדיין כוח למישהו אחר להחליט בשבילך. החלטה לגבי עצמך תבוא ממך, אם כך תבחר. אם אתה נותן רשות או כוח למשהו להחליט בשבילך, זה הדפוס שלך, שאפשר להתחיל לשנות. יכול להיות שעבורך, ללכת לגור בנפרד יאפשר לך את שינוי הדפוס. האם יש אפשרויות נוספות, אם מתבוננים על הדפוס הזה? האם אתה תופס את עצמך כאדם עצמאי?

NSW2

New member
אז ככה.

זה עניין של ייצוגים ויזואליים. אני מנסה ליצור דפוסי מחשבה וייצוגים כמה שפחות מוגבלים. ברגע שאני חושב על כל האנשים שיש לי אפשרות להכיר אני רואה תמונה של הרבה אנשים. ככה אני גם יותר סקרן להכיר כל מיני אנשים שונים. ברגע שהתמקדתי רק על קבוצה מסויימת של אנשים מתוך התמונה. זה מגביל את התמונה ושולח את הפוקוס שלי רק לקבוצה המסויימת. הייצוג הזה הוא גם יותר חיובי מבחינתי כי אני בעצם רואה המון אפשרויות. ולא את הקבוצה המאוד קטנה של האנשים שאני מכיר. אם הייתי חושב על התמונה המצומצת של האנשים שאני מכיר היום. ומנסה להוסיף עליה את הקבוצה שהצעת הייתי רואה את זה בצורה של להגדיל. לגבי "אני צריך שיתנו לי להחליט בשביל עצמי". חשבתי על זה וזה נראה לי כמו אמונה מגבילה שלא נותנת לי לפתח עצמאות כל עוד לא עברתי לגור לבד. כל הזמן ניסו וממשיכים לתת לי את העצות האלה ולכוון אותי. וכשאמרתי שאני יכול להחליט בעצמי קיבלתי תשובות של "תעשה מה שתרצה כשתעבור לגור לבד". אז זה די ברור לי מאיפה זה התפתח. אני לא רואה איך אני משנה את הדפוס הזה כל עוד אני לא עובר לגור לבד.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
בחירה

אני מזמינה אותך לשים לב לבחירות שלך. אתה יכול לבחור איזה ייצוג ויזואלי לבחור. יתכן ויש לך במקומות מסוימים דפוס שלילי - מקטין. באפשרותך לבחור בזה שמרחיב ומגדיל, אם תשים לב לכך שיש יותר מאפשרות אחת. לגבי הבית - אני שומעת שאתה נותן הרבה כוח לבני המשפחה. אתה מתווכח - אתה אומר כך והם אומרים אחרת. האם באפשרותך להפסיק להתווכח ופשוט להחליט בשביל עצמך? בלי להתריס ולעשות דוקא, בלי להתנגש, פשוט לעשות את מה שאתה החלטת לעשות? כשאתה מתווכח אתה מזמין אפשרות לעצור אותך, וזה יכול להיות אמצעי הגנה עבורך כדי לא לבצע.

וואו

ממש מרתק כל המסע הזה שאתה עובר אבל אם אני יכולה לתת לך משהו אחד זה רק להקשיב לעצמך ,אתה האדם שיודע הכי טוב עבורך , נכון שתמיד יש את אלו שניבהלים משינוי וינסו להבהיל אותך גם אבל כפי שאתה יודע שזמני הופך להרגל לכן אם תתמיד בדרכך החדשה ואני בטוחה שתגיע למחוזות שטרם הייתה בהם ,כל הדרך שעשיתה רק מקריאת המאמרים של מומחים ושלכמותי ממש מדהימה אותי כי כדי לרובנו צריכים את הכתף של המאמנ\ת שלנו כדי הוזיז את עצמנו לפעמים מאיזורי הנוחות האלו שבהם ניתקעים כדי "לרצות את כולם ". היסתכל קדימה וברר מהם המטרות בצורה פשוטה ומדידה ולמד להקשיב לקול הפנימי שלך בהצלחה

איזה תהליך יפיפה ../images/Emo45.gif ../images/Emo39.gif

אני גם שיניתי את החיים שלי (זה היה מזמן) בעקבות החלטה שלקחתי. ואיזו תחושה טובה יש בפנים על משהו שהחלטת ועשית והגשמת! וזה טבעי (וגם אני חוויתי את זה אז) שהסביבה תופתע ותנסה להחזיר אותך לדימוי הקודם שיש להם עליך. זה לא נעשה מתוך רוע, פשוט אנשים לא יודעים לפעמים להכיל דברים חדשים או להתמודד עם מישהו שהם חשבו שהוא X ופתאום הם מגלים שהוא בכלל אחר. וזה גם עובר להם בסוף :) כל הכבוד!! תמשיך!

NSW2

New member
רק רציתי להגיד.

תודה לכל מי שהגיב. הבנתי שפאסיביות זאת סתם עוד תווית שהדבקתי לעצמי. פשוט עד עכשיו באופן עקבי בחרתי בבריחה ובתירוצים שהמצאתי לעצמי. עכשיו אני מודע גם לזה.

למעלה