הסיפור שלא סופר!

dj ami

New member
הסיפור שלא סופר!

קראתי כאן בפורום את התגובות על המסיבה במודיעין וקצת הצטערתי לראות שהדיון הפך לסקר "בעד ונגד משטרת ישראל" או "סמים קלים טוב או רע ?" אני לא הולך לדבר על אף-אחד משני הנושאים האלה כי אני לא חושב שהדעות שלי בנושאים האלו מעניינות מישהו. ...ועכשיו לסיפור שלא סופר! שני "ילדים" חרוצים,אמביציונרים,כלים אחד-אחד הצליחו להרים מסיבה. כשהם בעצמם !!! דואגים: לחברת הגברה, ל-DJ , הגיעו עד ראש-העיר ונציגי העיריה שלהם והפעילו עליהם לחץ פיזי מתון,סידרו להקות,הסעות ומה לא.. והכל בעזרת הרבה תושייה וחריצות. יצא לי לעשות מסיבה או שתיים בחיי, ראיתי מסיבות של האנשים המוכרים ביותר בסצינה מתנפצות לרסיסים. ומצד שני ראיתי גם מסיבות עם פוטנציאל קטן שמאחוריו עומדים אנשים גדולים מוסר ההשכל : בעזרת אנשים כמו עידן ולביא הסצינה הזאת שכולנו "מתים עליה" תהיה גדולה פי שמונה, (מודיעין היא לא העיר היחידה שנשאר לנו לכבוש מוזיקלית.) על זה אני נותן להם את כל הכבוד שאני רק יכול לתת להם (כי אני יודע שהם קרעו את הנשמה) ורק מחכה לשמוע מהם עוד בעתיד. ולכל המאוכזבים למיניהם שמעתי שברגעים אלו מוחות כאלה ואחרים מארגנים לכם פיצוי הולם (והודעה על-כך תבוא בהמשך....) אז לכמה דקות תרדו מהציניות ותנו כבוד!

EmGee

New member
מכיר את ג´ון קנדי?

אם כן אז בטח אתה מכיר את המשפט שלו ´אל תשאל מה המדינה יכולה לעשות בשבילך שאל מה אתה יכול לעשות בשביל המדינה´. תחליף את המדינה בסצנה ותכבוש את גבעתיים (יש כאן כמה מגבעתיים שישמחו לעזור לך) ודרך אגב מישהו כאן מתכנן משהו באיזור פ"ת רה"ע כי משום מה אין שם שום דבר שחור

Da Judge

New member
אכן אכן

אני ישמח לעזור להשחיר את העיר שלי לשעבר
רק תגידו איך מתי ואיפה

or001

New member
אני עושה בשביל המדינה (סצנה) שלי

למשל שם היפ-הופ במערכת הגברה של בי"ס, ומספר לחברים שלי על כלא 6 הארכיון ועוד רבים וטובים אחרים

Oleg Silver

New member
אני רק מקווה שגם ב"ש תזכה בכבוד

של להכבש מוזיקלית או משהו כזה

יאנג אי

New member
כל מילה נכונה.

כל הכבוד אני באמת מעריך את שני החברה האלה על כל מה שהם עשו איתי בהערכה משתתפים כלא 6 ולמרות שהערב נפל בגלל שטויות לחברה האלה לא נפלה המוטיבציה והם מתכננים עכשיו להרים ערב שיפצה על הערב האבוד בהפקה שתהיה פי אלף. יאנג.

DJ ori

New member
באמת צריך עוד אנשים כאלה

בסצינה האינטימית שלנו באמת צריך עוד אנשים עם אמביציה ורצון כמו שראינו במודיעין ובאמת אולי כדאי להפסיק עם הציניות בפורום כי זה מבאס את הקריאה וקצת מטומטם אלוהים זה כל כך מטומטם!

Gershenman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואם יורשה לי להוסיף
תראו מה זה,הקפצתי

or001

New member
../images/Emo45.gifלמי שפתח את המסיבה../images/Emo31.gifלמי שסגר

אותה :)

DJ ori

New member
באמת ריספקט

לאנשים המעולים שהרימו את המסיבה במודיעין וקצת פרומו אם כבר מדברים על לכבוש ערים ב19 יום חמישי מתחילים לכבוש בקטן את בת ים מסיבה ענקית במועדון הפירמידה שהוא של ערסים בעיקרון אבל גם את זה אפשר לשנות תיקלוטים של בייבי ג´י, שירן ועוד הופעות של ראפיד ומטרו ושל ג´י איי קלאן המסיבה עולה 35 שקלים בעיקרון אין הגבלת גיל אבל לא נכנסים ילדים קטנים יענו בני 12 ככה, ואולי הפתעות בהמשך הערב המועדון נמצא באזור התעשייה של בת ים קרוב לקניון ברחוב המל 10 אם אני לא טועה אופן מייק בסוף הערב ואחלה וייב´ז PEACE

Gershenman

New member
גם אני אתן את הריספקט הזה

ובקשר לבת ים-אני לא אוכל להגיע לשם אבל אני מאחל לכולם להנות שם ולדן ונאור המון הצלחה..."תנו להם בראש"...

KingCobra

New member
תודה רבה רבה רבה..

אחים שלי אני מודה לכם על הכל ואני מקווה שנמשיך לעבוד ביחד!

KILLA DOGG1

New member
אחים שלי תודה רבה על התגובות

טוב קודם כל אני עידן ואני זה שאירגנתי את המסיבה עם לביא... רציתי לומר תודה על כל התגובות ואנחנו בטוח ננסה להקים עוד מסיבה עם תנאים הרבה יותר טובים ולא עם במת קרטון.... ובאיזור אחר לגמריי ולא עם איזה זקן שמתלונן ולא עם שוטרים...

למעלה