הסיפור עם המפלצת...

הסיפור עם המפלצת...

או מה קורה שיד ימין ויד שמאל לא מכירות אחת את השניה... או בקיצור - למה לא הייתי כאן שבועיים... הבשורה הטובה היא - חזר לי האינטרנט!! עברתי דירה וSWB שהם ספק האינטרנט שלי לא הצליחו לחבר לי את הדירה לאינטרנט במהלך השבועיים האחרונים... מסתבר שהם כמה חברות, וכל חברה יש לה את סדר היום שלה - מי שאמר שיש שירות טוב בארה"ב - טעה ובגדול!! הבשורה הרעה היא (בשבילי) שבאתי לכן, ולא היה לי אפילו מסר אחד, אף אחד לא שאל איפה אני, שום התייחסות להעדרותי
יכול להיות שלא מתגעגעים אלי? אולי אני בכלל לא שייכת לכאן... אפרת

MARMELAD

New member
תפסיקי להתבכיין

בטח שהתגעגענו אבל אם יש משהו שלמדתי באינטרנט - זה כשמישהו נעלם - לתת לו שקט. הוא כבר יחזור אם הוא ירצה. וזה אחרי שבהתחלה הייתי שולח אימיילים לכל מי שנעלם לי מהעיניים ומה שאמרו לי זה "הייתי צריך הפסקה ואני מקבל אימיילים..? קצת שקט בבקשה
יאללה - ברוכה השבה. שמח לשמוע שחזר לך האינטרנט...!!!!!!

תותי-בת

New member
למה נראה לך?! ../images/Emo9.gif אני אישית בריאה עלייך! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif את משהו משהו! ../images/Emo9.gif ומזל טוב על הדירה ועל החיבור החוזר ../images/Emo9.gif ולגבי השירות - לא תמיד הכל מושלם... ../images/Emo9.gif לגבי המסרים - אימייל´ז ושאר ירקות - לא קיבלת יותר טוב... פחות "הצקות" ../images/Emo9.gif וברור שמתגעגעים! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ושלא תעיזי לאמר שוב שאת לא שייכת לכאן מובן?! ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ליאת.

למעלה