הסיפור על משה הקטן...

ice5

New member
הסיפור על משה הקטן...

אם גם בכם זלזלו אם גם לכם שיקרו אם גם עליכם עבדו אם גם אתכם עשקו או בקיצור סתם דפקו אתכם בתור לקוחות קטנים וחסרי הגנה תקדישו לי דקה אחת ותקראו את זה... או לפחות חלק מזה... עדיף שתקראו את זה באתר zip.to/skandal אם אתם מתעקשים תקראו את זה כאן... משה הקטן הוא סתם אזרח כמוני וכמוך. יש לו פלאפון עם התחייבות ל 36 חודשים, יש לו מחשב שקנה ב 2000 ש"ח יותר מהמחיר המומל, ויש לו קצת בעיות בריאות. כשמושון התגייס, שמחה חברת הסלולר להודיע ללקוח היקר שמעתה הוא יכול להצטרף למסלול חיילים. טלי הפקידה ביצעה את החלפת המסלול והודיעה לו עם חיוך מרוח מאוזן לאוזן שמעתה אין תשלומים חודשיים. "ישששש!!" שמח משה עד לחודש הבא. כנראה שיש טעות בחשבונית. הוא עוד פעם חייב את ה 12 וחצי שקלים החודשיים. מושוניקו דואג לכסף והתקשר לשירות הלקוחות לבטל את הטעות. הרי אמרו לו שביטלו לו תשלומים חודשיים. -- "לא..." הסבירו לו בלבביות, "באמת אין תשלום חודשי!!, זה תשלום על הפלאפון". -- "נכון אבל זה כל חודש. אמרתם שאתם מבטלים כל תשלום חודשי!!" -- "אמרו שאין תשלום חודשי אבל זה תשלום על המכשיר..." מזל לפחות שביטלו לו את ה 0.00 שקלים החודשיים שהוא שילם מקודם. כשנדפק למשה כונן ה CD במחשב, התקשר לחנות המחשבים (עדיין יש לו אחריות. יש לו קצת מזל למושון). "אין בעיה, תבוא ונחליף" אמרו לו (הרבה מזל יש לו). הוא פירק את הכונן, החזיר לחנות וביקש את התמורה. -- "קח אחד מהכוננים שמה על המדף". -- "אבל הכוננים על המדף של חברת RPB (רמאללה פרודוקשיין בע"מ). אני אמור לקבל כונן נורמלי כמו הכונן שקניתי מכם והתקלקל! (sony/lg/asus/Toshiba וכו'. מחק את המיותר). -- "זה מה שיש לנו, אנחנו כבר לא מייבאים את הסוג שלך." משה יכול להתווכח איתם עד מחר. או עד שהם יאשימו אותו בעצם לנזק שקרה לכונן שלו. טוב נו, זה רק כסף. הגיע זמן לטפל בבריאות. כדאי להתייעץ עם אורטופד לגבי כאבי הברכיים. (הוא הרי תכף מתגייס...) עדיף ללכת לפרופסור, להיות כמה שיותר בטוח.... -- "שלום פרופסור יש לי כאב בברך בעיקר כשאני ר.." -- "תוריד נעליים" -- "טוב, זה לפעמים כואב ולפע.." -- "לך תעשה צילום" -- "פרופסור, כבר עשיתי לפני שנה וחצי אצל אורטופד אחר, וגם מיפוי עצמות עשיתי. אין שום ממצא. הנה תסתכל. כדאי אולי לעשות משהו יותר מתקד.." -- "לפני שנה וחצי??? תעשה עוד פעם" -- "אבל פרופסור לא גילו כלום אתה רואה בעצמך. לא חבל על הקרינה? אולי תתן לי הפניה לסריקה או משהו?" -- "תעשה צילום ומיפוי ותחזור אלי. שלום!" -- "רגע פרופ' יש לי שאלה. מותר לי לרוץ עם הכאבים האלה?" -- "כן" -- "אבל אורטופד אחר אמר לי שאסור לרוץ. חוצמזה נראה לי שאסור לעשות ספורט אם כואב" -- "אז אל תרוץ" -- "טוב, תודה שהקדשת לי מזמנך פרופסור" הקיצר, כולנו, בתור צרכנים, נוצלנו או קיבלנו יחס לא הוגן / מזלזל לצערנו, לא ניתן לסמוך כיום על אף אחד. בכל עיסקה שאתה מבצע אתה צריך לפתוח את שלושת העיניים. שלא ינצלו את התמימות שלך. ומה אתה עושה כשאכלת אותה? כלום. מתבאס. והולך לישון עצבני. אז אולי הגיע הזמן לשנות את זה? אם אתם רוצים לקחת חלק, אפילו קטן גלשו לאתר zip.to/skandal תודה!! * [למנהל הפורום- מצטער אם זה לא קשור לפורום זאת הדרך היחידה שהנושא יקבל קצת חשיפה]

ice5

New member
וואלה צודקת :)

ואגב עדיף לקרוא את זה יותר בנוח באתר zip.to/skandal

למעלה