הסיפור על השפן

הסיפור על השפן

אני גם סוג של חתלתולה לא ניתנת לאילוף או עילוף , אבל נתקלתי בשפן אמיתי ,שעילף אותי לפני שאילף את הסוררת הסיפור פרטי ואינטימי שלי שהתרחש לפני כשנה הכרתי בחור חביב ופנוי , היה קליק מהתחלה ,התחילה מערכת יחסים חביבה והבחור להוט לאלף את החתולה הזו , להוציא את הנמרה שבי לאור רצה לחוש את החושניות והסקסיות שבי , מתאמץ ונדלק יותר מליטוף לליטוף הבגדים הוסרו,הליטופים התחדשו , אז האף שלי הריח של עשן הסגריות לא ייחסתי חשיבות לאף , מה שלא אופייני לי ,הוא המשיך ללטף ולגעת בי , רוצה לגלות את הלביאה הטמונה בחתלתולה , לחוש את הסקס הפרוע שלי והריאות שלי התחילו להגיב בקוצר נשימה נוראי עשיתי מה שצריך כדי לבלום את ההתקף , הבאתי חומרים ועשיתי אנלציה עירומה ומנשפת, נלחמת על הנשימה ,שמתי לב לחרדה שקבל הבן אדם השפן השתפן לגמרי , כל ההתרגשות בולטת שהיתה לו נמחקה בשניה האיש התלבש בשניות ,ובקש יפה להעלם מהבית , מהמצב שנוצר. אני הזעקתי עזרה דחופה הביתה , הוא בקש ללכת , לפני שמגיע הסיוע מקצועי שבדרך, אמרתי בסדר לך אני אסתדר לבד , רק תשאיר דלת פתוחה . זה השפן היה משתפן אמיתי , פחד מהדפיקה בדלת של צוות השח"ל מהשאלות של הצוות הרפואי מה קרה. האנלציה לא הוציאה מקוצר נשימה אלא הפכה את זה להיפר ונטלציה . ורק החמירה את המצב של הגוף , העלתה את קצב הלב כמעט למצב של עלפון ובגלל שהתרגשות היתה גדולה מדיי , הלב נכנס למצב מצוקה הייתי חייבת לקבל עזרה מקצועית לייצב את המצב הגופני אני מנויה בשח"ל כבר שנים, וכבר הוציאו אותי ממצוקה כמה פעמים הם מביאים חמצן וזה מסתדר בשניות , מגיעה ניידת של טיפול נמרץ הביתה במקום לנסוע למיון , מטפלים מייצבים אומרים שלום והלאה לטיפול הבא שאני מיוצבת ורגועה ,או מפנים אותי לבית החולים להמשך טיפול וגם אז הטיפול במיון הוא שונה מזה שאני באה לבד . שהגיעה הניידת שח"ל מצאה אותי חצי מעולפת לבד , היו המומים , אף פעם לא הגעתי למצב כזה, שלא הבינו מה קרה לי חברו אותי לחמצן , ייצבו אותי , שיכולתי לדבר , ספרתי את האמת , צחקנו על התגובה של הבחור ההמום ,לא כעסתי עליו, כעסו שעזב אותי לבד. הוא לא יישן כל הלילה פחד להתקשר לוודא מה עלה בגורלי אחרי שעזב פעם ראשונה בחייו ראה מצב של קוצר נשימה , כלחומר התקף של אסטמה. כמובן שיותר לא קרה כלום בינינו , הוא היה ממש בחרדה מהעניין ומאז אני למדתי לקח , אף מעשן לא מתקרב לחתלתולה הזו שחבויה בתוכי שיחפש נמרה אחרת לעלף ולאלף , לא אותי ,לא פעם נוספת, אחת הספיקה לי כי ריח העשן הסגריות עלולים לגמור אותי לתמיד

סימפתי

New member
לנסיכת הכוכב, את אמיצה, לבי איתך

את ממש עזת נפש וגיבורה. מעטים הם האנשים היכולים להתמודד טוב במצבים כאלה. הגדולה והיוקרה כולה שלך. מן ראוי היה לידע מראש, זה את זה. הן על העישון והן על הנטיה האלרגית. מאידך, התנהגותו של השפן, הייתה שפלה ובזויה, ייתכן גם שגובלת בפלילים (אף אם נתקף בפניקת אמוק). על כל בן אנוש, מוטלת החובה המוסרית והחוקית לסייע לאנשים הנמצאים במצוקה. זו ההומניטריות המתחשבת, הרחמנית, הנדיבה והלבבית. נסיכת הכוכב, לבי איתך!

אני מודעת ובודקת את זה תמיד

זו השאלה שלי הראשונה : אתה מעשן? והשניה : האם אתה נשוי ? במיה ושני התשובות שליליות ניתן לנסות ליצור קשר

uma5

New member
חוסר אחריות

בכל זאת היה בקשר גם אם זה פעם ראשונה שהוא עימך יכל לגלות אחריות. זו בריחה ממציאות. לך אומר לפני שתיצרי קשר תבררי אם מעשן וכך קל יותר לא להיכנס למערכת "דפוקה"

זה לא היה פעם ראשונה

נפגשנו גם לפני זה אבל אז לא נוצר קשר אנטימי אבל אותו היום עשן הסגריות היה חריף יותר ההתרגשות באותו היום היתה חזקה יותר כי הוא בקש לענג ולרגש אותי

יש אנשים שלא מתפקדים

במצבי לחץ.אבל בהחלט לא אנושי לנטוש במצב כזה. מסכימה עם דברי סימפטי צריך לידע מראש אחד את השני על עישון ואלרגיות ובכלל על פרטים חשובים. בריאות טובה.

העישון והעשן והמגבלות שלי

העישון והעשן הפך להיות חלק מהבילוי המגבלה הזו עומדת בעוכריי גם במפגשים חברתיים מרובי משתתפים , באחד ואחת אני יכולה למנוע את זה אבל הנה דוגמה לערב מרגש שכזה : ערב אחד נעים בפאב שהתכנסו חבורה נעימה של כותבים , הפתעתי והגעתי ישבנו סביב שולחן עגול , צחקנו ורקדנו , הייתי מוקד תשומת הלב , ידעו על מצבי לכן הופתעו לראותי יפה וזוהרת , חיכו לאחת מסכנה ובוכייה, ואני מחייכת ועדינה , ברחתי החוצה כי העשן צרב את גרוני. נכנסתי פנימה שהמסיכה בעיצומה , העשן כיסה את כל הפאב , אמרתי שלום לכולם הזעקתי מונית וטסתי הביתה לאנלציה , מתפללת להגיע לפני התקף נוסף העשן בפאב הבריח אותי הביתה , למרות החבורה המקסימה שעטפה אותי בחרתי לחיות בכוכב ללא עישון , בגלל מגבלת הנשימה שלי , שצריכה לשמור על האיזון של הגוף , ללא תרופות ע"י נשימה מודעת . לכן בחרתי לחיות בכוכב שלי ולא יוצאת למפגשים במקומות רווי עשן ועישון וקשה למצוא היום מקום ללא מעשנים לבלות ערב נעים אז פה מול המסך מתחברת לכולם , מדברת עם כולם אז ה,נמרה" התחפשה ל"חתלתולה" קטנה ושקטה יושבת מול המסך הקטן נהנית מהכתיבה והחוויות של החיים שסביבה . נפגשת עם מי שלא מעשן או במקומות פתוחים ומאוורים .

ben 911

New member
לפני כשבוע חבר סיפר לי סיפור דומה

שקרה לו כשפגש מישהי והתעלפה לו בידיים. אני בטוח שזה לא המקרה. א' הוא לא מעשן ב' הוא דיבר על מחלת הנפילה. ג' הוא לא שפן. איזה באסה נסיכה....גם ככה לא פוגשים מספיק אנשים, עכשיו צריך לסנן את החצי המעשן.

רוב הפנויים מעל 50 מעשנים

אז ירדתי בגלאים לצעירים יותר שהם נגד עישון או מסתפקת בקשרים טלפונים וורטואליים אבל בא לי לצאת להיות עם כולם בפאב או במסיבות

ben 911

New member
יש גם מבוגרים שהם נגד עישון.

אבל אם את מעדיפה את הסוג הצעיר שהם נגד עישון ...זה בסדר גמור.

מידי פעם חברים יכולים

להתחשב ולבחור מקום בילוי פתוח[ביחוד בקיץ]ליד הים . איני נוהגת לבלות בפאבים.אבל יצא לי להיות פעמיים בלבד.בפעם הראשונה הלכתי עם בתי לפאב אירי באיסטנבול. היתה מבסוטית עד לגג ששתיתי קצת בירה[סליחה מהגברים אבל לא טעים לי].הפעם השניה היתה לפני שבועיים בפאב בתל אביב לרגל הופעת בכורה של בתי וחברתה בשירה ונגינה.המשפחה והחברים מילאו את הפאב.היה המון עשן ואי אפשר היה לשוחח מעוצמת הרעש.הבנתי שפאבים לא בשבילי
.

גאיה ק

New member
סלחו לי שאני מתגלגלת מצחוק

כי הסיפור לא מגלגל מצחוק. זה מהקשר אחר לגמרי.

חומד שהתחלתי לנשום טוב

הצוות של שח"ל ואני צחקנו על השפן מסכן האמת הוא תפס חרדה אמיתית בגללי הוא נגמל מהעישון אבל לא מתקרב אלי

גאיה ק

New member
נגמל מעישון??????????

שלא לשמה יצא לשמה. תבורכי וחבל רק שזאת היתה הדרך וזה האמצעי. שוב,רק טוב לך נסיכה.

צלליתה

New member
השפן הקטן

אחד הספורים הכואבים ביותר ששמעתי על בלינד דייטים, ומנסה לחשוב שהשפן הנ"ל הוא מקרה מאוד יוצא דופן. בת של חברים סובלת מאפילפסיה שטרם אוזנה בתרופות. לילה אחד הציע לה בחור (מהבית ספר, לא מישהו שהכיר אותה ממש) טרמפ הביתה ממסיבה ובדרך נכנסה להתקף. הבחור לא ידע מה הוא רואה אך היה מספיק חכם ומספיק אנושי לקחת אותה למיון. גם אני לא אוהבת סיגריות. אנשים אינם ישרים בנושא הזה ונוטים לשקר. (אני מעשן רק 2-3 סיגריות ליום, וכו). פעם שאלתי אחד כזה מה יצא לך מהשקר, הרי מהרגע שנפגשנו לא הפסקת לעשן, והוא אמר אני ידעתי שאם אספר שאני מעשן כבד לא תפגשי איתי. אין לי מושג מה הוא חשב לעצמו. שאראה אותו ואתאהב כל כך מהר שהעשן לא יכנס לעיני? ואגב, לא נכון שבני גילנו מעשנים כולם. אני מוצאת שבחוג מכרי הרוב הגדול הפסיקו לעשן. הרבה בריאות לך נסיכה, ופגישות טובות עם אויר ואוירה נקיים.

uma5

New member
עישון

לדעתי שאלה ראשונה מי שמפריע לו עישון צריכה להיות האם אתה מעשן? החוצפה להסתיר זאת הרי מראש זה קשר שלא יחזיק.

למעלה