הסיפור+ משהו

הסיפור+ משהו

קודם כול משהו, רק רציתי לומר שזה לא נעים לי שאני "באה"- מפרסמת סיפור ו"הולכת". ושאני לא מגיבה. זה פשוט מחוסר זמן ולחץ, אני קוראת את כול התגובות במיוחד החדשות שמפתרסמות כאן, רק אין לי זמן להגיב. אז אשתדל להגיב בימים הקרובים. בנתיים, הסיפור. שיניתי קצת מפרק 13 אז אתחיל לפרסם את הסוף שלו ואז את 14. ממ...ואני לא יודעת אם אמרתי- אך אשמח להיערות בונות. תודה. חייכתי אליה בחזרה, וחזרנו שנינו מחובקות, אך בידיעה שהסיפור לא נגמר ב"הפי אנד", נשאר לנו לעזור לגילי, ואכן נעשה זאת. היא ואני, כצוות. אני חזרתי עם המחשבה, שכנראה, גילי מפתחת משהו, מין סממן כזה שמעורר פרפרים בבטן, והפרפרים האלו, מצביעים על משהו שעומד לבוא. פרק 14: אחרי השיחה אתמול, הבוקר היה כמתנה רעננה כזו, טוב אחרי אתמול, כול דבר נחשב כמשהו טוב, למרות, שהשיחה לא הייתה במטען שלילי. אויש, אני נוהגת לנתח דברים יותר מידיי, צריכה להפסיק עם זה. בבית הספר, ראיתי את גיל, אבל לא היה לי ממש זמן אליה, דיברתי עם חברים שלי, שקצת הזנחתי, אבל זה היה נראה כאילו היא ממש, אבל ממש צריכה לדבר איתי, אז השארתי את זה להפסקה הגדולה, מה יש- שתחכה קצת. "מור!! כמה שחיפשתי אחרייך" "והנה מצאת, מהו רצונך יקירה?" "ממ..רציתי לשאול אותך, בקשר לאתמול, איך נגלה, איך נגלה את מה שאנחנו מחפשות?" "איך? שאלה מעניינת, אולי הזמן? אני חשבתי על הזמן ככלי עזר, אולי עם הזמן אנחנו נמצא פשוט מה עולה במוחך הקטן והמעורפל צחוק שטני וערמומי*" "זמן!??!!? זמן? זה הפתרון האולטימטיבי שלך? אוי נו, באמת." "מזה הפקפוק הזה? אני רוצה להבין- יש לך פתרון יותר טוב?" "אמ...אה....ל..א.." "אז זהו!" "זהו מה?" "זהו, זה הפתרון!" "אבל..? כמה זמן...?" "כמה שיידרש" אוי, לפעמים היא כול כך כבדה. "ט-ו-ב...אני מקווה שאת צודקת" "בטח שאני צודקת, רומי תמיד צודקת!" "כן כן..מה שתגידי" "את יודעת, בזמן הזה את יכולה, וכדאי, שפשוט תתני לגיטימציה לכיוונים אחרים, אם באותו הזמן את חושבת שזה מה שאת צריכה לעשות- אז תעשי, לא תפסידי מזה, וזה ייתן לך כיוון קצת, ככה לפחות אני חושבת" "ממ...רעיון טוב, את בהחלט צודקת" החיוך שלה, הפחיד אותי קצת. אבל שמחתי שזה לא מטריד אותה יותר. בינתיים, נזכרתי שגילי מסיימת מוקדם ממני וחיפשתי עם מי אחזור הביתה, הו, בן חשבתי, זה רעיון מצוין! "היי בן, מה אתך?" "אצלי..את יודעת, הכול כרגיל" "מצוין, חשבתי..אולי..אתה חוזר איתי הביתה היום?" "מצוין, בדיוק רציתי לדבר אתך, אעשה זאת בדרך" "אז ב- 13:30?" "קבענו!" אני שמחה שיש לי את בן, אפשר לסמוך עליו. חזרנו הביתה. "תגידי רומי, אז מה את חושבת על הבעיה שלי?" "מה אני חושבת, אני חושבת שאם אתה בטוח בזה, תאמר לה- אתה רק תרוויח, לפחות ניסית" "כן..צודקת" ופה אני חייבת לציין- תמיד. [כן, הצניעות ממני והלאה] "אני אגש לדבר אתה על הבוקר, תודה, היה כייף ללכת אתך, נדבר?" "בטח! שמחתי לעזור" חזרתי, לשם שינוי, מרוצה מהבית ספר, בלי בעיות, ועוד עם עזרה לאחרים- לפעמים אני כול כך..כול כך..נוו תעזרו- הו, כן מ-ו-כ-ש-ר-ת! זו המילה. אחרי שחזרתי הביתה, הכנתי שיעורים, סידרתי את החדר [מה? אני ביום טוב היום] וסוף סוף נחתי, הטלפון צלצל. "הלו?" "רומי? היי זאת גיל, מה חדש?" יש המון חדש, מאז הבית ספר. מצחיקולה. "כלום, מה כבר יכול להיות, ואתיך? יש חדש?" "לא..בעצם, כן- יש משהו שרציתי לשאול אותך" "בטח, תשאלי" "את עושה משהו מחר, כי מחר זה יום חמישי שלשתינו אין שיעורים ואנחנו מסיימות מוקדם. רוצה אחרי ב"ס לבוא אליי?" "הו, נשמע מעניין, אשאל ואודיע לך בב"ס, בסדר?" "כן, אין בעיה, גם אם לא ציינתי- הבית לרשותנו" "הו, כמה נחמד, רק אל תשכחי- שיש ב"ס מחר- אז ככה שאין לנו את הלילה". כשהיינו קטנות, ועוד לא יצאנו עם חברים, אהבנו לבוא אחת לשנייה בשישי ולישון, בעצם לא ממש לישון, אבל היה ממש כייף, היינו מדברות- מין זמן איכות כזה, של שתינו. "אוי, נכון את צודקת, עדיף שנקבע כבר ליום שישי, כי אני התכוונתי לערב, זה בסדר?" "כן בטח! כמו הזמנים של פעם, זוכרת?" כמה שאני אוהבת נוסטלגיה. "בטח שזוכרת. יהיה כייף" "יופי אז קבענו, ביי" "ביי רומקי, נתראה" אחרי השיחה היה לי מצב רוח להתכונן למבחן, להכין אוכל, להכין ש.ב לימים הקרובים, בקיצור הייתי ממש ב"היי", הרגשה כייפית. בינתיים, עד שהגיע שישי, ביום חמישי וגם בשישי, חשבתי על בן ועל גילי ועל עוד ידידים שלי, וכמה שזה כיף, ממש כיף, שיש חברים כאלה, שיש הרבה חברים ורב- גוניות כזאתי, שלא משעמם. ועוד יום שישי, יום כייף עם החברה הכי חמודה ומצחיקה שלי, בטח יהיה ממש כמו פעם...

יפה מאוד ../images/Emo13.gif

וכמו תמיד...מחכים רק להמשך

toty17

New member
אוףףףף

מי יודע כמה פרקים הפסדתי.. לא פיייררר =( אני צריכה להשלים את החומר

למה בעצבים?

תשלימי! תסתכלי אחורה ותקראי- אם בא לך ד"א- אני [אם יהיה לי זמן] אשכתב את הסיפור עוד מעט, כך שיכול להיות שלא תפסידי הרבה.

המשך...

אני שמחה לדעת שעוד קוראים. הנה ההמשך, אה וד"א- יכול להיות שבתקופה הקרובה אשכתב אותו [מהתחלה] והוא קצת ישתנה, אם תרצו אשלח לכם את השכתוב- אבל אם זה לא יפריע לכם- אשאיר אותו כך. פרק 15: הגיע יום שישי, היום המיוחל, קבענו ב- 20:00 בביתה. היא התלבשה ספורט- אלגנט כזה ואני גם, סגנון דומה. היא פתחה לי את הדלת, בחיוך ענקי כזה והתחבקנו, היה ממש כייף, כאילו לא ראיתי אותה שנים, אבל מה שהבדיל את המפגש הזה ממפגשים בב"ס שזה היה רק שתינו, לבד, עם זמן מיוחד לעצמנו, כך לפחות אני הרגשתי. התיישבנו, דיברנו, צחקנו, עשינו כול מה שחברות טובות עושות, בדרך כלל. אחרי זה, בחדרה, היא אמרה שהיא צריכה לדבר איתי. פעם אחרונה שהייתי בחדר הזה, עברתי מה שנקרא 'סיוט. "מה את פוחדת רומי? מה יש? אוי, אל תגידי לי....נו, אבל אני לא שיכורה עכשיו, ולא אעשה דבר בניגוד לרצונך. מבטיחה" ואני נשבעת, למרות ההבטחה, היה לה את המבט הזה שוב, מבט שגורם לי לא להאמין לה. "כן..אבל גילצ'וק, החדר הזה, המחשבות, טוב אכנס- בלי יותר מידיי דרמתיות" "ברוך השם". פעם אחרונה שהייתי בחדר הזה, נשבעתי שלא אכנס לכאן יותר, אז מה? אסור להפר הבטחה? בטח יסלחו לי שם למעלה, זה בשביל החברה- הכי שלי, אז יש סיבה. טוב, נכנסתי, מעדיפה לשבת על כסא הפעם, רחוק מהמיטה. "טוב, מה רצונך?" "ממ, רציתי לדבר אתך [לא ידעתי], על כך שהחלטתי ומצאתי מה אני רוצה מעצמי ומחיי בכלל, אך לפני שאומר לך, אדגים- ובמקביל- אומר, מקובל?" "אמ, אני חושבת שכן, בהחלט מקובל" "אוקי," היא התחילה להתקרב וישר נרתעתי קצת..."מה יש? רק התקרבתי, באתי לקחת עט מהספרייה, אני אשמה שאת יושבת לידה?!" היא צודקת, תיאורטית, אבל כול האווירה, החדר, זה שאנחנו שוב- רק שנינו, האי וודאות הזאת, הרגו אותי, סופית. "כן..נכון, צודקת" היא לא דיברה, רק לקחה עט, שלא השתמשה בו, ואז התיישבה עליי, אבל לא עם הגב אליי, אלא, עם הפנים אליי, כמו ילד קטן, שרק רוצה להראות משהו לאמו, ואמו- פוחדת מהתוצאה. "את זוכרת, שאמרת לי לחשוב על להתנסות בדברים חדשים? ושזה לא יזיק? ואת זוכרת שדיברנו על זה שאמצא את עצמי עם הזמן?" "כן..." לא הבנתי כול כך לאן היא חותרת. "אז..הנה, אני מנסה, ברשותך..." ולפני שהספקתי להבין מה קורה- זה קרה, שוב. היא נישקה אותי, שוב. ואני חושבת לעצמי- רגע, אני אמרתי לה לעשות את זה? אני רמזתי לה? הפעם זה היה שונה,עצם העובדה שהיא ניגשה אליי בעדינות ולא התנפלה, ואף ביקשה את רשותי, אולי הפך את העניין לשונה. לא התנגדתי, רק אולי ב2-3 הראשונות, מתוך אינסטינקט, אבל אחר כך, נתתי לזה להימשך, יותר מ3 שניות... כי חיבקה אותי, ז"א, לפפה את זרועותיה בצווארי, בהתחלה חשבתי לעשות אותו הדבר, אבל פחדתי, מפה זה רק יכול להידרדר, וגם אכנס למצב של איבוד שליטה, אז הורדתי ממנה את הידיים. היא רצתה להמשיך ולעשות קצת יותר מלהתנשק, אבל בשבילי, זה היה יותר מידיי... "טוב גילי תפסיקי!" עצרתי אותה "די! מספיק!" נזכרתי, שזו אותה תגובה של פעם שעברה- כעס, הכעס הזה, על מה? אני יכולה לכעוס רק על עצמי. והיא שוב הסתכלה אליי במבט לא מובן, הרי לפני רגע התנשקנו. "טוב, סליחה על ההתפרצות, אומנם אמרתי לך לזרום, אבל בעיניי זה היה הגבול" "בסדר...טוב.." היא מנסה למחוק את הסימנים ממנה, "אבל איך הייתי? טובה? או שזה היה טעון שיפור?" "זה מה שמפריע לך כרגע?! אם זה היה טוב או לא? אוי באמת" "סליחה סליחה, " היא רק רצתה להיות 'בסדר' איתי, כדיי שלא אפסיק פתאום את הנשיקות האלו, ככה הרגשתי. "אני לא מבינה אבל, זה לא מה שרצית? את התוודעת לפניי, את אמרת בפירוש. מה הבעיות שלך רומי? את זאת עם הבעיות, לא אני" לפתע הבנתי, שהיא צודקת, גם אם הבנתי את זה מקודם, עכשיו זה היה עניין של ממש. התחלתי לבכות, ניגשתי אליה והיא חיבקה אותי. "אוי, רומי, לא התכוונתי, אל תבכי מתוקה, את תהיה 'בסדר', אני בטוחה, עכשיו, בואי נלך לישון, הספיק לנו ליום אחד" בואי נלך לישון!? איך אני יכולה לישון, ועוד אתה באותו חדר, זו בקשה מוגזמת מידיי לטעמי, לא הייתה לי ברירה, אבל עדיין...התחשבות. "איפה נישן? ומתי אהיה 'בסדר'? ומזה ה 'בסדר' הזה בכלל? אוף, לא רוצה" אמרתי, בטון של ילדה קטנה ומיואשת. "נישן פה, זו מיטה נפתחת, אל תדאגי, רק תתלבשי באמבטיה, אני אסדר הכול בינתיים" זה היה מוזר, אחרי הנשיקה, התנהגנו כאילו הכול בסדר, היא הבינה אותי ולכן לא הציקה עם זה, כמה חמודה היא, וכמה אני רוצה לנשק אותה, אבל אני גם לא רוצה! זה [עדיין!] נראה בעיניי כמשהו מוזר, אסור, משהו לא נורמאלי, כשאתגבר על כל אלו- היא תקבל את רצונה. בינתיים, זה קשה לי, קשה עדיין. תוך רבע שעה, התלבשנו, התנקינו, הסתדרנו, ונשכבנו במקומותינו. זה היה ברור, שלא נישן, סתם שכבנו במיטה, בכול זאת, היינו עייפות. הייתה שתיקה ארוכה, שתינו שכבנו והסתכלנו בתקרה, מידיי פעם הוחלפו מבטים, אך לא יותר מזה. "מה את חושבת עליי?" "מה זאת אומרת מה אני חושבת עלייך, מאיזו בחינה?" "מכול בחינה, מה שאת רוצה" "אני חושבת...אני חושבת שאת יפה, מצחיקה, סקסית, מנשקת טוב, להמשיך?" "לא לא.." זה הביך אותי קצת " אני יותר התכוונתי לאישיות, מה את חושבת עליי מבחינת אישיות" "מבחינת אישיות? יש לך אישיות מדהימה ו..." "אוי באמת, לי יש אישיות מדהימה?" "כן, באמת, אני חושבת שאת אחראית, שקולה ולפעמים ספונטנית" אלו באמת תכונות טובות, רק רציתי לדעת מה היא חושבת עליי, מהבחינה הזו שאני משגעת אותה, שאני נותנת לה לנשק אותי ואז כועסת, שאני מתוודה ואז משתפנת. "את באמת חושבת עליי ככה, אחרי כול ההשתפנות שלי וההתחרטויות שלי?" "כן, דווקא כול השינויים האלה מדליקים, אני אוהבת את זה, הייתי מעדיפה שתחליטי, אבל.." "היי, זה לא שאת החלטת 'אני לסבית', את אמרת שאת מתנסה, זה הכול! אני טועה?" "כן כן...אבל אחרי ניסוי מעמיק, אני חושבת שהגעתי לתוצאה" "שאת לסבית?" "זמנית." "זמנית? מזה זמנית? כן או לא?" "אולי, תביני, מותר לי להתחרט, מותר לי לנסות- מותר לי הכול." "ואת לא תשברי לבבות ככה לעצמך ולאנשים?" "נו, אז מה? זה מה שצריך לשלם, תמיד יש קורבנות" "טוב, מה אני אומר לך- בהצלחה" עוד פעם הייתה שתיקה. ולשם שינוי, היא שברה אותה... "ומה אתך? אני לא גורמת לך לחשוב כמוני?" "לא, בערך. למען האמת גילצ'וק, אני רוצה להיות אתך כנה" "בטח, רק כנות" "אני לא יודעת, אני אוהבת להתנשק אתך, אני אוהבת גם לחבק אותך, הבעיה היא שזה נראה בעיניי כשונה, אסור, זה מחסום כזה שרק בגללו אני תקועה. אוף, לא פייר." "קודם כול, לא צריך להתעצבן, ושנית, זה בסדר, המחסום הזה הוא כנראה מגננה, אם את מעונינת להתנסות כמוני, רק תגידי, אני אשמח לעזור לך, תמיד, את יודעת את זה. היי, רק אל תהיה לי עצובה, שמעת?" "כן..כן...בטח. " חייכתי חצי- חיוך. "אני אנסה, תודה על ה 'עזרה'. אני גם רוצה להיות כמוך, חסרת מעצורים וחסרת פחדים. אני גם רוצה להיות מאלו שמנסים." "אל תדאגי, אעזור לך, מבטיחה, וגם לי יש פחדים, רק שהם פחות מורגשים." קיבלתי נשיקה על הלחי. ונשארנו מחובקות עד כמעט הבוקר. בחיים שלי לא סמכתי ככה על מישהי. הרגשתי שהתקרבנו, שהיא מכירה אותי הכי טוב, זו הייתה הרגשה טובה.

toty17

New member
יאאווווו

איך התגעגעתי לזה... אין אין אין עלייך!!! את מצויינת!!
כמו תמידד : מ-צ-פ-ה להמשך =) המשך יום מקסים

יאי....

מאושרת..אנשים! אתם כול כך..ואוו אתם טובים בלחבק! [מטאופרה למי שלא הבין] כמובן, הייתי רוצה שתעקצו יותר, תרביצו, ז"א- תתנו ביקורות בונות- אבל זה תמיד כייף לדעת שמישהו מחכה ואוהב את הסיפור שלי, הסיפור שאני בעצמי לא יודעת מה יהיה סופו המר, אבל בנתיים זה נחמד, תחביב. אז תודה, שוב ושוב ושוב

למעלה