הסיפור מאוחרי בלום

הסיפור מאוחרי בלום

זה לפחות מה שסיפרו לי כולכם יודעות שאביו המאמץ של אורלנדו בלום -הארי בלום יהודי גם אביו יהודי- זאת אומרת אביב החורג של אורלנדו בלום אמרו לי שהסבא החורג של אורלנדו בלום היה ישראלי אך בתקופת המנדט הבריטי בארץ ישראל עבר לבריטניה וההמשך מוכר לכם נולד אביו החורג של אורלנדו בלום הארי בלום והוא נפטר כשאורלנדו בלום היה בן 4 אורלנדו בלום החליט לשמור על שם משפחה זה כשנודע לא שהארי לא אביו האמיתי רק מתוך כבוד מקווה שהבנתם

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifיפה מאוד...

אבל.....למה לא לשרשר
.....יאיייי
.. מה לא ברור
, בסוף יהיו כאן 9 דפים

Michal Bloom

New member
*יוו,מה עשיתי לתגובה....חחח..

אבל.....למה לא לשרשר
.....יאיייי
.. מה לא ברור
, בסוף יהיו כאן 9 דפים
... ולהבא, פליייז לשרשר

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאת בטוחה בזה? כי לפי

מה שאני יודעת, רק אביו החורג, הארי היה יהודי. אבל משפחתו האמיתית הייתה נוצריה. ופעם בהאה את יכולה לנצל'ש

kittycatbone

New member
בדיוק להיפך...../images/Emo3.gif

כאילו.. אורלנדו בלום כבר אמר שהוא לא יהודי, וזה כי לא זוכרת איך קוראים לו, אבל הוא לא הארי בלום, הוא האבא האמיתי שלו, שנפטר כשהיה בן 4. והארי בלום הוא האבא החורג שלו, שאיתו הוא השאיר את השם משפחה בגלל שהוא ממש נקשר אליו, או משהו כזה..
לפחות זה מה שהכי הגיוני כי אני זוכרת שכשדנו על זה, אז הגענו בסופו של דבר לזה שהוא לא יהודי...

kittycatbone

New member
../images/Emo32.gifהצייייייייייייייייייילו!!

יתושים!!! בכל מקום
עוקצים אותיייי!!!!!!!!!

little bry

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

יתושים בעעעעעעעעע שונאת אותם!!! עקצו אותי איזה 8 פעמים השבוע גרררררר
אבל אמא שלי הביאה לי כזה דבר שתוקעים בחשמל וזה מרחיק אותם!!
*לא שזה ממש עוזר, אבל נו טוב
*

kittycatbone

New member
דווקא לי זה מאוד

עוזר
ואני מתה על הפרחים האלה גם!!!!
מזכיר לי שפעם השתמשתי בזה שזה נוזל ששמים. אבל פעם אחת כזה נכנסתי לחדר שלי כשזה היה דלוק וזה נראה כאילו יצא מזה עשן או איזה גז כלשהו ככה שמזה נבהלתי ומאז אני לא משתמשת בזה יותר...

little bry

New member
../images/Emo3.gif וואלה?

לי היה מכשיר לבן כזה שעושה אור אדום ומשמיע רעשים וגם הייתי מתעוררת בגלל זה באמצע הלילה אז בכלל
ואמא מוציא עשן?
טוב שזה לא התפוצץ!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gif...

גם לי יש את זה,אבל זה שונה משלכם. שלי זה פרח ושמם תוקעים טבלית מסריחה,או שלפעמים בלי ריח. וכבר לא עוקצים אותי
...יפייי

יאעק...../images/Emo5.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

האמת, בגלל היתושים אני כבר מעדיפה חורף. טוב נו ממילא אני מעדיפה חורף, אבל...
.

OByael

New member
אממממ ../images/Emo42.gif

אפשר לדעת מה שם המשפחה האמיתי שלו?!

OB4ever

New member
טעות קטנה בידך

סוניה התחתנה עם הארי בלום (היהודי) ....הם חיו בדרום אפריקה ונלחמו בפרטהייד...למשפחה היה חבר קרוב בשם קולין סטון ולא היה הזכות לקחת את אורלנדו לחסותו במקרה ויקרה משהו לאורלנדו....אבל סוניה היתה שובבה וניהלה רומן עם קולין ונולד להם אורלנדו....."אביו" כביכול של אורלנדו, הארי בלום, מת כאשר אורלנדו היה בן 4.....ואז המשפחה עברה לאנגליה, קנטברי קנט, ורק בגיל 13 נודע לאורלנדו שאביו האמיתי הוא קולין סטון....

OB4ever

New member
אהם

סליחה טעות שלי...למשפחה היה חבר קרוב בשם קולין סטון ולא היה הזכות לקחת את אורלנדו לחסותו במקרה ויקרה משהו להוריו

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאז.....

מה שם המשפחה האמיתי של אורלנדו?. בלום או סטון

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאביו האמיתי היה קולין

סטון. אמו של אורנדו ניהלה רומן עם קולין, מאחורי גבו של הארי ולסוניה ולקולין נולד אורלנדו. איזו טלנובלה

למעלה