כל הכבוד לאורן ואחלה סיפור לשבת!
א אורמר New member 24/2/07 #12 ענת הבחור באמת מוכשר. מתאבק הסומו מדהים. איזה ביצוע!, והמשחק עם שיווי המשקל! פשוט מדהים! אהבתי גם את הסיפור שחיברת להצגתו!
ענת הבחור באמת מוכשר. מתאבק הסומו מדהים. איזה ביצוע!, והמשחק עם שיווי המשקל! פשוט מדהים! אהבתי גם את הסיפור שחיברת להצגתו!
ב בנבית New member 24/2/07 #15 בהחלט עבודה מדהימה../images/Emo12.gif..... וכל הכבוד לאורן על הביצוע המושלם! ענתי, אוהבת את הסיפורי שבת שלך! וליושימוטו רזוניתו.... אתה מ ק ס ים פשוט הורס!!!!!!!!!!
בהחלט עבודה מדהימה../images/Emo12.gif..... וכל הכבוד לאורן על הביצוע המושלם! ענתי, אוהבת את הסיפורי שבת שלך! וליושימוטו רזוניתו.... אתה מ ק ס ים פשוט הורס!!!!!!!!!!
ק קדם2 New member 24/2/07 #18 אני חושבת שאני מאוהבת../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif אני מתה על דמויות שהם שמנות. כל כך מעניין,וכייף לפסל. כל הכבוד אורן מתה על החיתול שלו {חוטיני}. וענת הסיפור מקסים, שתי יצירות ביחד.
אני חושבת שאני מאוהבת../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif אני מתה על דמויות שהם שמנות. כל כך מעניין,וכייף לפסל. כל הכבוד אורן מתה על החיתול שלו {חוטיני}. וענת הסיפור מקסים, שתי יצירות ביחד.
ע ענת אורפז New member 24/2/07 #22 תודות לכולכן../images/Emo24.gif אמסור לאורן את ההתלהבות שנרשמה כאן !!!
ה העלמה שוקולדה New member 25/2/07 #23 פשוט מדהים!!!!../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif נראה ממש אמיתי וכאילו הוא ממש "בתנועה"... אני המומה מהדיוק בעבודה הזו!!
פשוט מדהים!!!!../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif נראה ממש אמיתי וכאילו הוא ממש "בתנועה"... אני המומה מהדיוק בעבודה הזו!!
ל לימור פלוס New member 26/2/07 #29 חייבת לצאת מהמחבוא ולהגיד ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה עבודה מ-ד-ה-י-מ-ה
ע ענת אורפז New member 27/2/07 #32 לימור פלוס ../images/Emo140.gif למה מחבוא, למה ??? אנחנו באמת מאוד נחמדות, לא נושכות אף אחד !!!
ל לימור פלוס New member 27/2/07 #34 אתן באמת מאד נחמדות מציצה עליכן כל יום ומתלהבת כל יום מחדש, אבל העבודה הזאת הצליחה להוציא ממני תגובה. יום טוב ופורה
אתן באמת מאד נחמדות מציצה עליכן כל יום ומתלהבת כל יום מחדש, אבל העבודה הזאת הצליחה להוציא ממני תגובה. יום טוב ופורה