הסיפור כבר לא קופץ...

פגעסוס

Well-known member
כעבור 30 שנה...

העולם נהרס, הטלטאביז הענקיים סיימו את משחק המונופול שלהם והמקוןם היחיד שנשאר שלם זה הגהינום. רפי ישב בגהינום פניו ממשיכות לשנות את צבען מירוק ללבן לכחות ובחזרה. במהלך 30 השנים האלה הוא נלחם בשדי הגהינום שנורא כעסו שנותר אדם שלם אחד בעולם, אפילו אם הוא בגהינום. והוא ניצח בקרב אחר קרב... אבל הוא כבר היה תשוש. ביגונו הוא נשען על זיז שבלט מהקיר והיווה משען נוח לידו. להפתעתו הזיז היה קר... הוא משך אותו... וכלום לא קרה. הוא דחף אותו והזיז החליק פנימה אל תוך הקיר. דלת סתרים נפתחה מתחת לרגליו של רפי והוא נפל פנימה. כאשר פקח את עיניו, הוא גילה שהוא נחת בחדר קריר על כריות. על הקיר היה רשום בגדול "הספריה של השטן". רפי נאלם דום, 30 שנה ורק עכשיו הוא מגל דבר כזה... לאחר שעות על גבי שעות שבהם עבר על שמות של אלפי ספרים הוא מצא את מה שחיפש... ספר שכותרתו הייתה "כיצד לחזור בזמן"...

רפי שבמקרה

היה בעל היכולת לקרוא מהר כמו סופרמן, (השטן ידע לשמור על הספרים שלו שלא יצהיבו או יהרסו) קרא מהר של כל 724 הכרכים בסדרה. ואז הוא ידע איך לבנות מכונת זמן מכל דבר בעולם. הוא מצא שני קיסמים,צימוק וגומיה, ובנה מהם מכונת זמן. הוא הפעיל אותה וכיוון אותה ל

פגעסוס

Well-known member
ליום שבו הומצאה הסידרה...

הוא מצא את יוצר הסדרה של הטלטאביז רגע לפני שהוא הספיק לספר על זה למישהו, השתמש במקלון הזכרון של גברים בשחור (שגם אותו הוא בנה לפי הוראות בספרי השטן), והשכיח ממנו את הרעיון. כך הטלטאביז לא נולדו ולכן לא היו טלטאביז ענקיים שישתלטו על העולם. הוא חזר לזמן הרגיל של לפני השתלטות הטלטאביז על העולם, פגש את עצמו (כשעוד היה גדי) רגע לפני שהפינצ´ר החום העביר לו את ההודעה. הוא אמר לעצמו "אם אתה רואה פינצ´ר חום.... תבעט בו ושלא תעז לקרוא את ההודעה שיש לו בקולר... גדי המשיך ללכת בדרכו כשהוא זוכר את האזהרה שנתן לו רפי מן העתיד/עבר. הוא חיפש פינצ´ר חום לבעוט בו, כאשר לפתע התקרב אליו לברדור ענק ואמר "אתה בטח חושב שכלבים לא יכולים לדבר..."

manga girl

New member
אם הסיפור נגמר תמחקו את ההמשך שלי

ואז פתאום קפצה מולם השירה בשחור (מואה) תפסה את הלברדור הענק בקולר ואמרה לו בקול נוזף :"מוטי´לה, אמרתי לך שעד שאני משיגה לך אישור יציאה אתה נשאר בבסיס המתנה!" מוטי הלברדור השפיל את עיניו והנהן. השירה בשחור ומתי התרחקו לעיתם ואז נזכר גדי שהוא רצה ללכת בכלל לפארק. הוא חייך לעצמו והחל לפסוע , כשהוא מזמזם לעצמו, אל עבר הפארק

פגעסוס

Well-known member
בפארק הוא ראה

פינצ´ר חום קטן, הוא נזכר לבעוט בו. הוא הביט בפארק ונדהם... היו שם המון ילדים קטנים. הפארק היה מלוכלך לחלוטין מהעטיפות של ממתקים וחטיפים. "מה קרה כאן?" הוא חשב לעצמו "כבר שנים שילדים לא באים אל הפארק. הם בדרך כלל נשארים בבית וצופים ב....." ואז הוא הבין. בכך שרפי עצר את הוולדות הטלטאביז, הוא מנע בכך את התמכרותם של הילדים הקטנים לטלוויזיה ובשל כך הם כרגע מחריבים את הפארק היפה שגדי כל כך נהנה לתפוס שם שלווה. "זה לא ייתכן" קרא גדי בקול. זאטוטה קטנה הביטה עליו במבט מבולבל. "אני חייב לעשות משהו" הוא חשב "אני חייב להחזיר את השקט לפארק..."

Alice1Danit1

New member
והתחיל לירות לכל עבר

הילדים נסו בבהלה, והפארק היה ריק,רק הזאטוטה נשארה. היא שלפה מכיס המכנסיים שלה סכין חד

manga girl

New member
הילדה היתה לא אחרת מאשר

" אליס?! מהמשחק מחשב?!" גדי תחיל לנשום במהירות בזמן שהחתול של אליס הזדחל בין רגליה. היא חייכה חיוך ערמומי וגדי הביט לכול הצדדים, חושב במהירות. הכדורים בעוזי נגמרו... אין לו כבר מה לעשות...."אבל רגע! מה זה על הנדנדות?" חשב גדי

Alice1Danit1

New member
גדי התקדם אל עבר הנדנדות

על נדנדה אדמדמה אחת ישבה עוגייה עם ציפוי וניל, ואמרה בקול נמוך: "אני באתי משליחות הטלטאביז העולמית,האף בי איי(אפילו בי בי נתניהו איי זה כאב
). גדי הרים את גבתו ובעט את העוגייה לעזאזל. מרחוק התדהדהדה צווחה איומה:"רוצה חיבוקי!!!!!!!!!!!!!!" גדי סובב את ראשו בתנועה חדה. עישוניו התרחבו. הוא היתחוור. הוא פשוט לא האמין למראה עיניו. זה היה האחד,היחיד,...

manga girl

New member
אבא?! גדי צעק מופתע

אבא התקרב אליו נון לו חיבוק. "הו גדי כמה זמן לא התראינו!" גדי התחלחל ונראה בערך ככה -
פתאום הוא ראה את הטלאטביז הענקיים רצים לעברם ושרים (אני מכירה את כול השירים שלהם בע"פ מאח שלי! -לא קשור לסיפור) גדי כמעט התעלף ואמר לאבא שלו מגומגם- " אבא הם באים! הטלאטביז! הם רודפים אחריי!" אבא הסתכל בגדי, הסתכל מסביב ו..

Alice1Danit1

New member
ופתאום בור גדול נפער באדמה

טינקי ווינקי נפל אל תוך הבור(שיותר הזכיר משאבה-אבל לא´משנה). פה הספיק לברוח אל מאחורי העצים. לה לה לא ידע מה לעשות עם עצמו,הוא שלף את אקדח הטלטאבי-בום בום שהיה לו, וירה אל אבא של גדי. גדי צעק:"לאאאא! אבא!!!"(בסלואו מוושן כמובן). גדי קפץ והדף את הכדור שנורה אל אביו. לפתע נשמע קול מוכר

n k

New member
לפתע נשמע קול מוכר...

"אתה חטפת את אוזה!!
אני יאכל אותך! מואהאההאהא
" היה זה לא אחר מאשר... דודו זר מפרפר נחמד! הוא קרב לגדי בצעדי ענק...

manga girl

New member
האנקונדה?!

"גדי, זה אני האנקונדה. באתי להציל אותך!" גדי הביט באנקונדה בפחד. הוא בלע את הרוק שלו (שוב-בסלואו מוושן) והתכונן לברוח. ואז הגיע הרשע מכולם- דיפסי . דיפסי התחיל לצחקק ברשעות והביט בגדי. הוא ליטף את הבטן שלו ואמר- "טאבי יאמי טאבי יאמי" גדי נלחץ. הוא לא ידע מה לעשות! או האנקונדה בעלת פיצול האישיות הקשה או הטלאטאבי הרעב. ואז פתאום ההצלה הגיע אליו ממקום שהוא לא ציפה

Alice1Danit1

New member
שוקי התוכי נחת על כתפו של גדי

"באתי להצילך!" אמר התוכי ותפס באוזנו של גדי. הוא התחיל להתעופף למעלה עם גדי. נוצות התפזרו בכל מקום,וריח של עוף נידף משוקי. הם עפו להם בשמים,בין עננים,לבין השמש
. מאחורה נשמע הקול של דיפסי הממורמר. פתאום גדי נזכר שאבא שלו נשאר שם! הוא צעק אל התוכי שיוריד אותו,אבל

manga girl

New member
שוקי סירב להוריד אותו

גדי התחיל להילחץ והתחיל להתפתל עד שהוא נפל למטה למטה למטה. ונחת נחיתה רכה על הבטן של דיפסי, שבאותו זמן ישן. הוא לא הבין איך נפל ממקורו של שוקי עד שמישש את אוזנו והנורא מכול קרה-נקרעה לא האוזן. למרות הדימום הקשה הוא ניגש לאביו, הגוסס. האבא אמר לו-"גדי יש משו שאני צריך לספר לך...

Alice1Danit1

New member
"אתה לא בני האמיתי,אתה מאומץ"

אמר האב. גדי היה המום. "אבל אבא" שאל גדי ודמעה נזלה מעינו. "למה לא אמרתם לי? מאז מותה של אימי היקרה, לא היה בנינו קשר". המשיך גדי ונשך את שפתיו. "אני מצטער,בני...לא הייתי פה...הייתי במשימה חשובה שעבדתי עליה שנה,והייתי צריך להשאיר אותך בבית היתומים עם אחיך,מרקו2." "אבל אבא! איזו משימה יכולה להיות יותר חשובה מבינך האהוב???" שאל גדי וניסה להחזיק מעמד שלא יפרוץ בבכי. "המשימה הקשה ביותר שהציבו לי. לנסות להכשיל את פנינה דבורין כשהיא...

תנסה להרוג

את הטלטאביז, אחרי שהם גנבו את ההצלחה של הבת שלה. גדי לא ידע מה לעשות, לפתע הופיע רפי מן העתיד והגיש לו עוזי, אבל זה לא היה עוזי רגיל, זה היה האחד והיחיד, עוזי חיטמן...

n k

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ואז

עוזי חיטמן ראה את דודו זר (שנשכח משום מה), והם החלו להעביר זיכרונות מפרפר נחמד ("זוכר את היום ששמנו את נולי על המנגל? איזה טעים זה היה..."). ואז קרה משהו שגדי (שכיום שמו בריטני ספירס) לא ישכח לעולם...

Alice1Danit1

New member
../images/Emo2.gifאלברט איינשטיין מחברת המוסיקה

הופיע! "יש לך קול של מדהים בריטני חומד! אנחנו יכולים לעשות הרבה דברים יחד! בואי איתי,תשכחי את כל מה שעבר עלייך עם דודו ונולי,בואי איתי! ותהפכי לכוכבת מפורסמת". בריטני חשבה שניה והחליטה להצטרף אל אלברט. וככה הם יצאו למסע הופעות. אלברט היה מראה את התאוריה שלו לגביי פצצת אטום,ובריטני הייתה שרה. עד שיום אחד

למעלה