הסיפור השני

M i N i M i K i

New member
הסיפור השני

אני מצטערת שאני פותחת עוד שירשור לזה פשוט התוצאות התרבבו לי..=] המשך: המכונה התחילה לעשות רעשים מוזרים. פתאום- המכונה הפסיקה. הקולה יצאה כרגיל אבל פתאום המכונה התחילה לרעוד. אבנר הגיע.. אבנר קלט את המכונה רועדת. אבנר: אוי לא! המכונה המשיכה לרעוד אבל פתאום יצא פתק. "תודה שקנית מבית המורעלים..|בואהאהאהאהאהאה| אבי: יש זה עובד!! חחח רוני: מה עובד? אבי: תוכנת הפתק שלי =] אבנר: אתה מודע לזה שכמעט עלו עלינו בגלל השטויות אלה? שומר2: סיום משמרת! כל השומרים עוזבים את המקום... אבנר: לא משנה זאת ההזדמנות שלכם להכנס למצפה! יאללה רוצו! כל השמייניה רצה לכיוון המצפה אדם השחיל את המטבע שלו והם רצו פנימה. דורי: ואני חשבתי שלא נראה את המקום הזה יותר לעולם. אבי רץ למחשב שלו. אבי [למחשב שלו]: חשבתי שאני לא אראה אותך יותר לעולם. אבי חיבק את המחשב שלו ופתאום נעלם. מיקה: אוי לא.. מיקה רצה לכיוון המחשב שלו וקולטת על המסך שלו אתר לחנות קסמים. מיקה רצה לשולחן וכולם רצו אחריה. אבנר: יופי כולם כאן..חוץ מאבי.. תקראו לאבי לבוא לשולחן! דורי: היינו קוראים לו אם הוא היה כאן. אבנר: מה זאת אומרת אם הוא היה כאן?! דורי: הוא חיבק את המחשב שלו ונעלם.. אבנר: זה לא הזמן לבדיחות שלך... מיקה: באמת חבל שזו לא בדיחה אבנר: אוי לא! כולם: מה קרה? אבנר: אל תגידו לי שעל המסך שלו היה פתוח אתר של חנות קוסמים. מיקה [חוששת]: דווקא כן.. אבנר: שיט! בגלל זה קראתי לכם!! אדם: מה זאת אומרת? אבנר: כל מי שנכנס לאתר הזה הוא –נכנס- לאתר הזה.. איה: זאת אומרת..נבלע? אבנר: כן..טוב תקשיבו עכשיו כולכם רוצו לארון החירום שימו את שעוני הקשר ורוצו לחבק את המחשב של אבי. אתם תיבעלו לתוכו ואני אשמור איתכם על קשר דרך השעון. תקפידו כל הזמן להיות ביחד. בזמן שאבנר דיבר השמייניה לא בזבזה אפילו רגע ובסוף דבריו של אבנר הם כבר נבלעו למחשב. ברגע שהם נחתו נטשה צעקה. נטשה: אוי לא.. אדם: מה קרה?! מה אתם חושבים שקרה? א. היא ראתה חבורה של אנשים מורים באים לכיוונם. ב. היא ראתה את אבי מעולף על הריצפה ג. היא ראתה ראש בלי גוף ד. היא ראתה גוף בלי ראש מתהלך לכיוונם. ה. ג+ד. בבקשה תצביעו גם מי שהצביע בשירשור הקודם כי התוצאות בשירשור הקודם לא נחשבים כי זה לא ברור לי..
וסליחה על פתיחת השירשור הנוסף

נעמקה19

New member
אוי זה יכול להיות נחמד...

אדם: אוי מתקרבת מישהי יפה מדי...
אבי: אלוהים, האישה הכי יפה שראיתי בחיים
דורי: כן הא
ניני: מה אתם סתומים, זאת דגנית!!11 נטשה:
מיקה: אבל היא באמת מהממת... איך לא ראינו את זה קודם? יפה הא?

נעמקה19

New member
לא אמרתי שהם ביחד...

רק אמרתי שהם חושבים כמוני, שהיא האישה הכי יפה בעולם

דופנה19

New member
הכי יפה בעולם?

נעם מה שאת מרגישה לאדית, זה לא הערצה ולא אובססיביות, עדיין לא המציאו מילה לזה ונעם, זה לא מחמאה

נעמקה19

New member
חפיף ../images/Emo6.gif

העיקר שאת צודקת. כזה אמרתי לתום... "תום, יש לי חדשות בשבילך. אני לא פנאטית
" "משהו.." "ברצינות. חן נתנה את ההגדרה המדויקת של פנאט!! וזה לא אני"
הרשי לי למוגג אותך בתמונה
כפרעליה... מה את אומרת עכשיו? אדית לא יפה? רק נראה אותך מצליחה להגיד את זה! או בכלל להקליד, אחרי ההתמוגגות

למעלה