הסיפור השבועי לילד.

הסיפור השבועי לילד.

והפעם ילדים? יום בחייהן... (לא, לא ילדים. לא יום בחייהן של הדיימונד'ז.) יום בחיים* של עורך גלגל''צ.
חמוד. -- "נו אז מה יש לנו השבוע?" - "אה, שום דבר מיוחד. קרן פלס בסינגל חדש, מירי מסיקה אה וגם נינט הוציאה עוד אחד." "מה, זהו? כל כך מעט?" - "לא, יש גם עוד כמה זמרים. הנה, אחת בשם תמי. יוצאת רימון." "קרן פלס כתבה לה את השיר???" - "לא. אבל היא יוצאת רימון!" "אה, טוב. תכניסי. ומי עוד?" - " יש אחד עם שם משפחה כזה... מעניין." "אה, מי? עוד אחד פרץ?" - "לא, לא פרץ. אפלולו." "נו, את מי הוא מעניין? זרקי לפח." - "אי אפשר. מוזיקה 24 הכתירו אותו לקליפ השבוע." "טוב נכניס אותו אבל ניתן לו רק השמעה של פעם בשבוע. גם זה משהו." - "אוי ואיך אפשר לשכוח ? איה כורם!" "אוי.. תכניסי. רימון. רימון. פרי מלא בגרעינים, רק עושה טוב בזמנים משוגעים." - "היום אתה פיוטי משהו, הא?" "וואלה. טוב אני רואה שיש לו אחת בשם נעמה. מה זה הורוד המזעזע הזה ? והאופרה הזאתי? בלע. שתלך חפש." - "אבל המפקד, זה שיר תותח?" "תותח? רק מוטי. שהולך הביתה. וגם זה בלחץ." - "טוב, הנה קבל. זה כל החבילת מזרחים. מה לעשות איתם?" "זרקי את הכל לפח. אין צורך. נכניס רק כמה שאפשר לעשות מהם רינגטון." - " אוקיי. עשיתי. אהמ... ומה זה? מה זאת העטיפה הזאתי? אהממ... מה ?? מי? אה. דיימונד'ז." "אה, תזכירי לי?" - "נו הבנות שלא רצינו להכניס לפני שנתיים. עם בוא נזרום." "אה ההן מהתוכניות אירוח של הבוקר." - "כן מרמלה." "טוב, השנה זה כבר פאסה..." - "כן..." "אז מה את אומרת? נכניס אותן?" - "אני חושבת שכן." -- המשך ? יבוא ! [לתגובות ונאצות? יש להקיש על "מסר פרטי."]

למעלה