הסיפור הראשון שלי...

געשית1

New member
הסיפור הראשון שלי...

מעיין ישבה לבד בתחנה החשוכה, כשהנהג בטרנזיט עצר והציע לה טרמפ. היא עלתה מיד - הוא נראה צעיר ונחמד ולא חשוד בכלל.. הוא נסע כמה דקות בשקט... היא כמעט ולא הרגישה כשהוא סטה מהדרך. הנהג עצר את האוטו בשטח חשוך וגדול, נועל את הדלתות. הוא תפס אותה בכוח, לא מאפשר לה להשתחרר, קורע ממנה את החולצה ומנשק את הפטמות שלה, צובט אותן ונושך אותן קצת. הוא הוריד ממנה את המכנסיים, בעוד היא בוכה... קולות ההתיפחות שלה התערבבו באנחות ההנאה שלו. הוא ליטף את כל גופה עד שהגיע לכוס שלה. הוא ליטף אותו, נוגע בדגדגן, גורם לה לקפוץ... הוא הוציא חבל מאיפשהו, קושר את ידיה זו לזו ולידית באוטו, חוסם את פיה, לא מאפשר לה לזוז. לשונו ליקקה את כל גופה העירום... ידיו טיילו עליה, חוקרות כל פינה.. הוא שלף את הכלי שלו, דוחף אותו אל פיה, אל תוך הגרון, חונק אותה, מכריח אותה למצוץ לו חזקקקק... היא ליקקה את הכלי שלו ומצצה אותו עוד ועוד... הוא הפך אותה על הבטן... העמיד אותה על ארבע והחל לזיין אותה, על יבש... היא צעקה עד כמה שהמחסום אפשר לה, כל פניה נשטפו בדמעות של כאב ובכי ועל פרצופה התערבבו הכאב וההנאה... הוא זיין אותה זמן ארוך, עד שנמאס לו. הוא יצא ממנה והפך אותה חזרה על הגב. פישק את רגליה בכח והחדיר את הענק שלו אל תוכה. הבכי גבר אך על פניה של הבחורה הצעירה [בת 18 וחודש] ניכרה גם ההנאה. הוא החל לפמפם בתוכה, מכניס ומוציא בקצב הולך ומתגבר.. הכוס שלה התרחב כדי לקבל אותו, בידיו הוא מעך את שדיה... היא החלה גם היא להאנח מתוך הנאה והוא סטר לה, מצליף בה... מכה אותה על ישבנה ועל הכוס שלה ועל שדיה ועל פניה... הוא יצא מתוכה וגמר על בטנה...

bugbuster

New member
שלום געשית1

וברוכה הבאה. ישנה לי בעיה קטנה. היית יכולה לצרף הבהרה שכל המתואר כאן הוא פנטזייה, וזאת כיוון שהשניים תיכננו אותה כך מלכתחילה, כולל סימני "העצור המיידי," (כפי שכך בבדסמ,) ובמיוחד שזו כתיבה ראשונה שלך יקירה, כי אחרת הכתיבה אלימה מאוד, ואם תישאלי לדעתי, אין בה דבר מייחד אלא האלימות וכתיבה הכמו אומרת, הנה, כתבתי זאת, כאלימות. או באמירה אחרת, הכתיבה גבולית מאוד מבחינת מה שיוכל להיתפרש כעידוד אלימות ואינוס. אנא צרפי את התיקון שהצעתי.

ביגבן

New member
הסיפור לא מגרה בעיניי

וגרם לי לצרבת... אני מסכים עם "באג" שהבהרות היו יכולות להביא תוצאה אחרת... ובכל זאת.. ברכות על ההעזה ביגבן

לא נהנתה הבחורה-נאנסה באכזריות

אולי יש כזאת פנטזיה לגברים שנשים אוהבות להיאנס אולי יש פנטזיה לנשים שזה נחמד להיאנס ומגניב והעדר שליטה. זה לא נחמד להיאנס.אין בזה שום הילה או כייף. יש בזה פצע גדול ומדמם בנפש.

מלטף 1

New member
ל-יטוף,,,ליטופים,רכים אך אסרטיביים

אכן,זה לא זה, זה זה ,לדבר הבלתי נכון!!! ליטוף ברכות אסרטיבית,זה זה. בכל הגוף , בפיטמות השחומות, בפה המצויר, בבטן החיטתית, במפסעה החלקה, בכוס הרטוב,ולפני זה בדגדגן המזדקר, אני הוא המזקיר שלך שנכנעת לליטופיי. שבת מענגת ממני על ישבנך ודגדגנך.

למעלה