הסיפור הזה על מגדלים

taz512

New member
לא כל כך הרבה

כי העולם גם ככה שלי, ואני לא מתכוון לתת אותו. ואחרי מה שאני עושה בעולם, אז אין סיכוי שאת תצליח לגרום לו איזשהו נזק. אין מה לעשות שדים עושים יותר נזק מאנרכיה. טאז, השד והנזקים

מיטללל

New member
../images/Emo46.gif

המבין יבין.. ואם הוא לא יבין.. הסברים יהיו בהמשך.

De-Panther

New member
לא נכון!! העולם הוא של הפנתרים רק..

שכולם בשלבי הכחשה!!

Dor K

New member
טוב.....

אם אני אתן את קולי לזה שתהיה שליט העולם, תוכל לספק לי סולרו חינם ל20 שנה הבאות? כי אם כן, אני פה בשבילך אחי!
ישר כוח!

נתן.ל

New member
תגיד ../images/Emo132.gif

סגן כבר יש לך ? אני מת להיות "סגן שליט עולם" כל הכייף והכוח של המעמד והשליטה, ללא המחויבות המעיקה של ממש לעשות משהו רציני יותר מלצחצח שיניים בבוקר

אנרכיה

New member
שמח על הענות הגדולה <יחסית>

כן,בטח אם אני אהיה לשליט העולם אז אצטרך סמך שליט העולם,אבל במשרה מלאה,ולא חלקית כמו שמשתמע מהודעתך. בכל מקרה DOR K בעדיפות ראשונה על פניך. חוץ מזה דרוש ´נושא כלים´ לי ולסמכ *חברי ועדות שונות,לטיפול בבעיות העולם בעתיד. *לוחמים מין השונה הראשונה. *דודי שמש. *נמלים <וכן נמלי אש> *בני אדם עם פיצול אישיות. *ערפדים. *מקורבים לשטן. *היסטוריונים <לסיכום האירועים>. והרשימה עוד ארוכה!?! אנרכיה

אנרכיה

New member
הייייייייייייייייייייייייייי

תתבישי אחד לכל אחד. תבחרי או דוד שמש או אנטנה לאס קיי שלי. במידה ויהיה משרות פנויות את תרשמי כראשונה שתקבל עוד אחת. :>

דן צ

New member
אס קיי

אס קיי זהו המספר של סוכני המוסד , כמו למשל אי די [I.D] תעודת זהות בארה"ב האס קיי מכיל את מספר האישי של הסוכן שבנוי ממכלול דברים במקצת מספרים האס קיי הוא חסוי לחלוטין ואסור לפרסמו בציבור , כמו למשל שני הסוכנים שניתפסו בשוויץ , היתה המולה גדולה בקשר לאס קיי שלהם ובסוף הם לא פורסמו. עם האס קיי יכול סוכן מוסד לעבור בכל נמלי התעופה ללא בדיקות והוא יכול להכנס לשגרירויות ארצו ללא שום עיכוב ולו הקטן ביותר. דרך אגב , ישנם אס קיי אשר מורכבים ממספרים שנותנים רשיון להרוג. סתתתם S.K הוא טלפון נייד של סמסונג ברשת חברת פלאפון אחד הפלפונים הטובים היום בשוק

נתן.ל

New member
אתה שם לב מה עשית כאן ???

הלו, מי אתה חושב שאתה
אם לא תיהיה איתי, אני יהיה נגדך
הצעתי עצמי למשרת הסגן (הראשון) ואתה תקרא לי NO´1 או שאני אקרע לך את הצורה. אתה חושב שאתה כאן בעמדת השליטה? אני בניתי ממשלות והפלתי שליטים (מי אמר ביבי ברק?) רק בגלל שאני כזה אדיב ואציל נפש אתן לך עוד הזדמנות: אני מציע עצמי להיות הסגן שלך.
אנא זכור, ביבי לא בחר בי לסגנו, ברק לא בחר בי לסגנו ראה מה קרא להם? אם אני לא איתך בעמדה הראשונה, אהיה נגדך בתפקיד הקפטן

d@r121

New member
מה זה SK../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

בוש והכלם הרי הSK זהו הפלאפון השווה שחברת פלאפון משווקת הכולל בתוכו מנגנון לסינון שיחות ספיקר וצלצולים פוליפים ואל תגיד שאתה לא יודע מה זה צלצולים פוליפים כעונש אבקשך לסור לפורום סלולארי הקרוב (117 במספר) ולומר בקול SK זה הכי אחי.... איך שבדור של ימינו הולך ומדרדר

למעלה