הסיפור האישי שלי...

KOKOLIT

New member
הסיפור האישי שלי...

שלום לכולכם, אני בת 28 מהצפון והסיפור שלי מתחיל דווקא בעצב עמוק... לפני חצי שנה אני ובעלי נפרדנו ומצאתי את עצמי לבד בעיר זרה ומאוד מאוד בודדה,יום אחד בדרכי חזרה מהעבודה התקשרה אמא של חברה שלי ושאלה אם תוכל לקפוץ אליי עם כמה חברות לפגעישה (כי אין לה מקום אחר) כמובן בגלל בישנותי הסכמתי אז לא ידעתי עדיין שפגישה זו עלולה לשנות את חיי... הם הגיעו לפגישה ושוחחו ביניהם על דרך נפלאה לשנות את החיים, להרגיש יותר טוב, לרזות להיפתח להיות עירנים ותוססים, כמובן שבתחילה התנגדתי לכל רעיון (הרי הייתי בדיכאון עמוק ולא האמנתי שמשהו ישנה את חיי) למזלי אחת הבנות קלטה את מצבי והתעקשה איתי לפגישה שניה אצלה בבית ואפילו הבטיחה פינוק שלא אשכח לעולם.. ואכן קיימה לאחר כ- שבועיים הגעתי אליה הביתה וזכיתי לטיפול פנים מ-ע-נ-ג ונתנה לי צ'אנס עם טיפים לנסות דרך חיים שונה, אני הייתי מאוד סקפטית אבל החלטתי לתת צ'אנס ולנסת שבוע שבועיים ואכן ניסיתי ולהפתעתי הרבה לאחר 3 ימים הרגשתי אדם חדש , מאושר יותר, רענן ונראה יותר טוב לאחר כחודש ימים רזיתי 11 קילו וכבר הייתי בעננים,היום לאחר חצי שנה ולאחר שהפחתתי 20 קילו ממשקלי והצלחתי לשמור על זה למרות הפיתויים שבדרך אני רוצה להעביר את זה לכולכם בשמחה ובאהבה. אשמח אם תשאירו הודעה אצור קשר ואפרט הכול... מבטיחה התוצאות מדהימות ומדברות בעד עצמן. היום זכיתי בחברה נפלאה ותומכת, בחיים חדשים ולהיות רזה בריאה ומאושרת! רוצה לשתף את כולכם ולראות את התוצאות שלכם אז צרו איתי קשר , תשאירו הודעה ומספר טלפון א ני אתקשר מבטיחה!!!|

וואו!!!

אני שמחה בשבילך..

וואו איזה יופי.

אני ממש שמחה בשבילך. אני בת 22, לא יודעת מה זה אושר, אבל ממש לא זקוקה לדיאטה, כך שלא נראה לי שיש טעם לנסות...

fossil1

New member
מגניב

היי אני אינדיאני, אני מאוד שמח לדעת שעברת את המשבר הזה,אני בטוח שהוא יותר מורכב ממה שרשמת, אשמח לדעת עוד, אני בעצמי עובר עכשיו גם משבר אבל לא מהסוג הזה.בכל אופן שיהיה לך המון בהצלחה בדרכך החדשה,

למעלה