הסיסמה שלי זה א הסיסמה שלי זה א א א א
ל ל א ק י New member 23/9/02 #3 והסיסמא שלי זה חלק מהספרות של תאריך הלידה של אחי.... ואז חלק מהספרות של תאריך הלידה שלי......חחחחחח
ש ש ק ד י י ה New member 23/9/02 #5 וווווווווואאאאאאווווווו.. ושלי זה SH123KE123D123 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!
M M a D C o W New member 23/9/02 #7 טוב אין לי ממש מה להגיב אבל אני אנצל את השרשור כדי להחזיר את הפורום למועדפים שלי...
C coolit New member 24/9/02 #9 אממ..|בלוןכ| אני לא אחשוף את הסיסמה שלי.. אמממ.. היא שם של חבר במערכת תפוז.. אבל אני לא אגיד מי. מצאוד אהבתי אותו, ולכן.. אויש, אבל אל תגלו אותה, בבקשה, מאחר וזו הסיסמה לכללל הדברים שלי!! איציק, אימייל, תפוז.. אולי לא הייתי צריכה אפילו לומר את זה.
אממ..|בלוןכ| אני לא אחשוף את הסיסמה שלי.. אמממ.. היא שם של חבר במערכת תפוז.. אבל אני לא אגיד מי. מצאוד אהבתי אותו, ולכן.. אויש, אבל אל תגלו אותה, בבקשה, מאחר וזו הסיסמה לכללל הדברים שלי!! איציק, אימייל, תפוז.. אולי לא הייתי צריכה אפילו לומר את זה.
ס סיסמה א New member 24/9/02 #10 היי, זו תוש..|בלוןכ| מזמן לא כתבתי בכינוי של מישהו אחר. עכשיו אני אשנה פה את הסיסמא, אשכח אותה, וככה אף אחד לא יוכל עוד להכנס לפה!! ואני גם אעדכן את הכרטיס האישי..
היי, זו תוש..|בלוןכ| מזמן לא כתבתי בכינוי של מישהו אחר. עכשיו אני אשנה פה את הסיסמא, אשכח אותה, וככה אף אחד לא יוכל עוד להכנס לפה!! ואני גם אעדכן את הכרטיס האישי..