הסיני מה בדיוק התפקיד שלו? כלומר הוא דיג'יי אבל מה הוא עושה בתור דיג'יי? אפקטים?
K king iverson New member 19/6/05 #1 הסיני מה בדיוק התפקיד שלו? כלומר הוא דיג'יי אבל מה הוא עושה בתור דיג'יי? אפקטים?
ל לינקנית New member 19/6/05 #2 ג'ו האן... האמ הוא עושה את הקליפים של לינקין ואת האפקטים גם...והוא לא רק דיי גי דבקא בו אני לא ממש מתמצאת
ג'ו האן... האמ הוא עושה את הקליפים של לינקין ואת האפקטים גם...והוא לא רק דיי גי דבקא בו אני לא ממש מתמצאת
B B l a C k W o R l d New member 19/6/05 #3 ג'וזף האן, והוא טאיוואני.. אבל ניראה לי שהוא נולד בארה"ב בכלל (תתקנו אותי אם אני טועה). ואכן הוא הדיג'יי של הלהקה, הוא עושה את האפקטים בשירים, כמו בתחילת Somewhere I Belong, Crawling וכו'..
ג'וזף האן, והוא טאיוואני.. אבל ניראה לי שהוא נולד בארה"ב בכלל (תתקנו אותי אם אני טועה). ואכן הוא הדיג'יי של הלהקה, הוא עושה את האפקטים בשירים, כמו בתחילת Somewhere I Belong, Crawling וכו'..
C crysania New member 20/6/05 #6 מה?! באמת?! הוא לא יפני??? טוף. אז חשבתי שאני יודעת להבדיל בין כל המלוכסנים... יפני= ליכסון למעלה.. קוריאני= ליכסון ישר... סיני= ליכסון למטה... פאק יט, אני בטוח טועה..
מה?! באמת?! הוא לא יפני??? טוף. אז חשבתי שאני יודעת להבדיל בין כל המלוכסנים... יפני= ליכסון למעלה.. קוריאני= ליכסון ישר... סיני= ליכסון למטה... פאק יט, אני בטוח טועה..