חחחח
נ נעלולית הפלא New member 15/11/03 #46 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif
T The Juck New member 15/11/03 #36 אני "מלא(ת) אהבה..." אךךך אך אךך...למרות שאני לא מאמין בעתיד של נינט כזמרת מצליחה...ממש התאהבתי בסינגל החדש...שיר פשוט מדהיםםםםםם, כל הכבוד נינטוש!!!!!!!
אני "מלא(ת) אהבה..." אךךך אך אךך...למרות שאני לא מאמין בעתיד של נינט כזמרת מצליחה...ממש התאהבתי בסינגל החדש...שיר פשוט מדהיםםםםםם, כל הכבוד נינטוש!!!!!!!
ב בועז ד New member 15/11/03 #41 בבקשה..../images/Emo140.gif מילים לשיר של נינט טייב-כמו ששיר נוגע בועז
E edenamos New member 15/11/03 #42 אנשים זהו.. אני מתה..... והפעם בגדול! שמעתי ת'סינגל של נינה! מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עליה!! מוכשרת שלי!
אנשים זהו.. אני מתה..... והפעם בגדול! שמעתי ת'סינגל של נינה! מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עליה!! מוכשרת שלי!
נ נעלולית הפלא New member 15/11/03 #43 הוא מעלף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif אני לא מפסיקה לשמוע אותו.... נראה לי שמעתי אותו יותר מ-100 פעם ואני רצינית אני כבר מכירה ת'מילים בעל פה חחחחחחחחח שיר הורסססססססססססססס
הוא מעלף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif אני לא מפסיקה לשמוע אותו.... נראה לי שמעתי אותו יותר מ-100 פעם ואני רצינית אני כבר מכירה ת'מילים בעל פה חחחחחחחחח שיר הורסססססססססססססס